Bu arada bilgisayar casper media centre (+tv fln fln )
şimdiden teşekkürler.
Bence çok iyi bir sistem hayırlı olsun. Sanırım oyunlarda da sorun yaşamazsın
ekran kartını biraz daha yükselt bence
Şov amaçlı mı koydun bu sistemi buraya Güzel,fiyatıda uygun almışsın gayet hayırlı olsun
sistem güzel ama işletim sistemi BERBAT Hayırlı olsun dostum güzel bir bilgisayar ama ekran kartını yükseltmeyi düşünebilirsin.şöyle hd3800 tarzı birşey tam süper olur
ekran kart› düsük gelebilir.bide islemciye tak›ld›m biraz.ama güzel bi sistem.gerçi ben kesinlikle toplama tavsie ederim bu arada isletim sistemi gerçekten berbat.xp kur bence.
havamı atıyosunn kardeşim elbet birgün bizde böyle bi bilgisayara sahip olcaz ram biraz az değilmi
havamı atıyosunn kardeşim elbet birgün bizde böyle bi bilgisayara sahip olcaz ram biraz az değilmi
3 gb az yaw He bide herkes işletim sistemine takmış ne istiyorsunuz vistadan anlamadım gitti bence biraz eksikleri var ama onun haricinde gayet iyi bir işletim sistemi. @ Phoneix01 snde 3 gb ram alıyorsun gidiyosun aldığın ekran kartına bak bnce 8800 gt falan düşünsen daha iyi olur
SAtıl almışsın galiba hayırlı olsun
kötü, çok kötü. daha iyi bir sistem toplayabilirsin
işlemci yenı ama ankart eski.o sistem işe yaramaz.o fiyatadaha ii sistem toplanır.
berbat bir sistem aynı fiysata daha yüksek performansta toplarsın
zaten vista kullanmıcam, da pci express'ler o kdr kötü mü yaa :S bide zaten ben bilgisayarı 1000$ a değil 600 küsür$ a alıyorum (bayii fiyatı) yani daha iyisini toplayabileceğimi pek sanmam
sistem iyi ama ekran kartı biraz düşük toplama almak her zaman daha mantıklı
Up! Kesmedi bunlar beni
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme