Şimdi Ara

yeni bilgisayarda internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni aldığım bilgisayara airties rt 206 modemin kablosunu taktım kablolarda sorun yok. modemin cd sini de yükledim. ama program " sisteminizde kablolu yada kablosuz ağ bağlantısı bulunamadı.modeminiz kablosuz modem ise kablosuz ağınızın devre dışıolup olmadığını kontrol ediniz.modeminiz kablolu modem ise kablonuzun takılı olduğuna emin olunuz.." diyor. internet sayfasına girip 192.168.2.1 ya da 1.1 yazınca bir şey çıkmıyor. ne yapacağım yardım edin

• up
  • Modem kurulumunu yaptin mi yaptiysan bidaha yap resetlemis olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

Modem kurulumunu yaptin mi yaptiysan bidaha yap resetlemis olabilir

yaptım 3 kere yaptım olmadı.
  • Ethernet isigi yaniyor mu kabloyu takinca ayrica isletim sistemi nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: luketmi

yeni aldığım bilgisayara airties rt 206 modemin kablosunu taktım kablolarda sorun yok. modemin cd sini de yükledim. ama program " sisteminizde kablolu yada kablosuz ağ bağlantısı bulunamadı.modeminiz kablosuz modem ise kablosuz ağınızın devre dışıolup olmadığını kontrol ediniz.modeminiz kablolu modem ise kablonuzun takılı olduğuna emin olunuz.." diyor. internet sayfasına girip 192.168.2.1 ya da 1.1 yazınca bir şey çıkmıyor. ne yapacağım yardım edin

Aygıt Yöneticisine Gir ve Ağ Bağdaştırıcılarına bak o yüklenmemiş olabilir ve de Bi Fotosunu Çek Yolla
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

Ethernet isigi yaniyor mu kabloyu takinca ayrica isletim sistemi nedir

evet ışık yanıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1500TL İNTERNET AMAÇLI PC !
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin0202

quote:

Orijinalden alıntı: luketmi

yeni aldığım bilgisayara airties rt 206 modemin kablosunu taktım kablolarda sorun yok. modemin cd sini de yükledim. ama program " sisteminizde kablolu yada kablosuz ağ bağlantısı bulunamadı.modeminiz kablosuz modem ise kablosuz ağınızın devre dışıolup olmadığını kontrol ediniz.modeminiz kablolu modem ise kablonuzun takılı olduğuna emin olunuz.." diyor. internet sayfasına girip 192.168.2.1 ya da 1.1 yazınca bir şey çıkmıyor. ne yapacağım yardım edin

Aygıt Yöneticisine Gir ve Ağ Bağdaştırıcılarına bak o yüklenmemiş olabilir ve de Bi Fotosunu Çek Yolla

aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcısı yok.

• Onun driverini kurman gerek int den bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajajya

Onun driverini kurman gerek int den bak

biraz daha açabilir misiniz nasıl yapacağız?
  • Pc nin marka model olarak arat google de driver indir yaz ordan ag bagdastirici driverini bul yukle

• Öyle Yazıyla Anlatılacak Bişey Degil Bende Youtube ye Ne Videosu Atsam Diye Düşünüyordum :) Sana Videosunu Çekip Atarım...
  • Arkadslar ilgilendiginiz icin cok tesekkur ederim. Cd den o driveri yuklemeyi unutmusuz yukledik halloldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.