Şimdi Ara

Yeni Bilgisayarda Fan Sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dun bilgisayar aldim kasam cooler master elite 500watt fakat eve gidip actigim zaman fan sesi var tabiki her bilgisayarda olur fakat bu sanki 6 ay temizlenmemis fanlar gibi oyuna girdigim zaman biraz artiyor fakat kulakliktan pek duymuyorum acaba fan ole mi calisiyor yoksa montajda bi sorun olabilir mi ne yapmak gerek ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi fan cıkarıyor o sesi eğer kasa fanı ise ( oyunlarda artmaz hızı direk güc kaynağına bağlıysa) vidalarına bakabilirsin kapağa tamamen yapışmışmı diye. Güç kaynağı ise tam oturduysa psu başka yapacağın bir sey yok(psu fanını değiştirmenin yanında) Oyunlarda hızlanan fan büyük ihtimalle işlemci fanıdır. Sese kafanı cok takıyorsan soğutucu alabilirisn az ses cıkaranlardan ya da bios tan dönüş hızını ayarlayabilirsin. Speedfan programı da işe yarar hızlarını azaltmada.
  • Boştayken ses yapıyorsa fanlar seslidir. Oyundayken PSU'nun fanı hızlandığı için ses yapar..
  • Ekran kartı, power 12cm fanlı mı yoksa 8cm fanlı mı) ve işlemciyi yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colonel GUILE -- 2 Temmuz 2012; 0:57:42 >
  • Saphire 6850 12 cm fan 500w amd fx 8120

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonQueen -- 2 Temmuz 2012; 1:55:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet sorunu buldum sorun fanın %100 hızla çalışması imiş her zaman bunu nasıl otomatiğe ayarlayabilirim acaba ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir değişik fan sesi problemi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.