Bildirim
Yeni bilgisayar için windows kurma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tabi sorun çıkartır sahte sonuçta
Orjinal Windows yüklü PC al toplayacağına
Donanımlara yazık sahte kullanma bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mech19 -- 21 Mart 2014; 10:49:56 > -
Ben 8.1'i crack li kullanıyorum.. -
quote:
Orijinalden alıntı: AdaminTeki
Ben 8.1'i crack li kullanıyorum..
Bi sorun çıktımı şu ana kadar hocam? -
quote:
Orijinalden alıntı: Silent_Assassin
quote:
Ben 8.1'i crack li kullanıyorum..
Bi sorun çıktımı şu ana kadar hocam?
Hayir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler -
quote:
Teşekkürler
Yalnız önceden Skype üzerinden aktivite etmiştim Microsoft 5 ay sonra anladı orjinal olmadığını bende KMS Pico olmasi lazım onunla lisansladım. 2 haftadır sıkıntı yok...
quote:
quote:
Teşekkürler
Yalnız önceden Skype üzerinden aktivite etmiştim Microsoft 5 ay sonra anladı orjinal olmadığını bende KMS Pico olmasi lazım onunla lisansladım. 2 haftadır sıkıntı yok...
Bi akrabam 2007 den beri sahte xp kullanıyo hala anlamamışlar sen öyle deyince sordum -
quote:
quote:
quote:
Teşekkürler
Bi akrabam 2007 den beri sahte xp kullanıyo hala anlamamışlar sen öyle deyince sordum
Anlamazlar merak etme...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Teşekkürler
Bi akrabam 2007 den beri sahte xp kullanıyo hala anlamamışlar sen öyle deyince sordum
Anlamazlar merak etme...
Sağolun hocam aydınlattınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
orijinal alalım arkadaşlar sahteler ilerde sorun çıkartıyor -
Sorun çıkartırsa orjinale çeviririz
Ben aktive edilmiş olarak yüklenen sahte windowslardan kullanıyorum kendimi bildim bileli 1 kere bile sorun yaşamadım. 8.1 kullanıyorum kaç aydır sorun yok. -
Evet önceden sahte yüklenip sonradan internetten aktive etme yolları varmış bildiğim kadarıyla -
quote:
Evet önceden sahte yüklenip sonradan internetten aktive etme yolları varmış bildiğim kadarıyla
Benim yüklediğim windowsta direk etkinleştirilmiş olarak yüklüyor,crack felan ugrasmıyorsun. -
yıllardır korsan kullanıyorum.
xp vista 7 8 8.1
daha hiçbir sorun çıkmadı. bi tek xp döneminde güncellemelerde çok sorun çıkardı her güncelledikten sonra tekrar etkinleştirmekle uğraşırdım sonradan onada çözüm bulundu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 23 Mart 2014; 23:21:09 > -
Çok teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X