Şimdi Ara

Yeni bilgisayar için tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 3 yıldan beridir kullandığım bir bilgisayarım var. Ben yazılım sektöründe çalışmaktayım fakat donanım konusunda sizler kadar bilgili değilim. Bu konuda sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var. Aşağıda görsellerde şu anki kullandığım bilgisayarın özellikleri mevcut. Yaklaşık 17 18 bin tl civarı bir bütçem var. Burada beni sıkıntıya sokmayacak oynadığım fps oyunlarında yüzümü kara çıkarmayacak bir sistem toplamak istiyorum. Oynadığım oyunlar genelde apex, cs, lol, pubg tarzı oyunlardır. Öncesinde yeni bir sistem toplamayı düşünüyordum. Çünkü tam bilmediğim için yanlış parça vb alıp uyumsuz olmasından korkuyordum. Sizlerinde etkin bilgisiyle acaba sisteme en uygun parçalar hangisi olur, en sağlıklı nasıl kullanabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

• işlemci ve ekran kartını upgrade yaparak sistemini daha 2 3 yıl rahat kullanırsın , 5600x ve 6700 xt yada 3070 örnek olarak , amd konusunda daha bilgili arkadaşlar daha net öneriler verecektir

• teşekkürler bu sisteme tam olarak öneriniz varmı peki?

• Hemen 2 uygun parçayı önerelim. Bu arada ssd varmı. Bi de poweriniz kaç watt nEtiketinden marka ve modeli okuyabilirmisiniz.

• sisteminizde zaten 1600 ün af olan modeli var yani 12 nm olan sürüm rtx 4070 almaya bak 17 bine filan

sonra rx 570 i sat 2500 bandına rahatça gider

2500 ün 2000 bandına 32 gb 3600 mhz ram al

ramleri satıcaksın 650 e satarsın

sonra kalan parayada 5500 veya 5600 işlemci alıp geçiceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 2 Mayıs 2023; 12:50:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.