Şimdi Ara

Yeni Bilgisayar Düşünceleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar yıllardır bir ihtiyacım bir merakım olduğunda hiç üye olmayı düşünmeden girip istediğimi elde ettiğim site sakinleri.

Forum ortamını bilmediğimden mütevellit;standart, yüksek Türkçe ve yüksek saygı ile konuşacağım

Tam olarak 2013'ün bu günlerinde topladığım FX 6300 - Radeon HD 7800 - 8GB'a sahip Cooler Masterimin son demlerini yaşamaktayım.

Lise son olmam ve üniversiteye geçiyor olmam nedeniyle bir laptopa geçme düşüncesi hakim.Üniversitede olan birçok arkadaşım/abim laptopa o kadar para vermeye gerek yok,hiç beklediğin gibi bir ortam değil,evden çıkmayacaksın yine vesaire diyor,konuyla ilgilenen kişi sayısı fazla olursa (umarım) mutlaka böyle yorumlar gelecektir,fakat ben gastronomi okuyacağım için ve 18 yıldır ev hapsi gibi yaşamamın yettiği sebebiyle yurtdışı,yurtiçi birçok geziye çıkacağım için laptopun işime daha çok yaracağına neredeyse eminim.

Neyse sizden çok basic ilkokullu mantığıyla tavsiye istemekteyim.Yukarda bahsettiğim kasamı,monitörü klavyesi faresi vesaire ile satıp,üzerine koyarak bir laptop alacağım.Yine buranın bir üyesi olan bir abim bana şiddetle Monster dedi,başta ısınamadım fakat aynı sistemlerde MSI'ın +1500 olması sebebiyle Monster daha bir akla yatıyor.

Oynadığım en yüksek grafikli oyun Overwatch.Yani hikayeye abanan gereksiz grafik isteyen oyunlara hiç takılmadım,ne biliyim COD olur Destiny vesaire olur böyle oyunlar benim ilgimi pek çekmiyor,genellikle multiplayer,indie güzel yapımlar,nadiren de hikayeli oyunlar (AC vesaire)

Şimdi bu işten pek anlamadığım için (şunu şunu şöyle istemişsin öyle olsa biz de alalım hehühe) tarzı yorumlar useless information Hani mümkünse üniversitede bu tarz oynadığım oyunları gözümü tırmalamadan oynatabilecek bir laptopa ihtiyacım var.Laptopun olmazsa olmazları Bluetooth ve upgrade edilebilir olması.

Monster'e tamamım,fakat daha tanındık standart firmaların ayrıcalıklı göz ardında kalmış modelleri varsa hayır demem.

Bütçem en en fazla 4.000

Okuyan,ilgilenen herkese çok teşekkür ederim.İyi forumlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni bir bilgisayar alıcağım
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.