Şimdi Ara

Yeni bilet dağıtım şirketi: Aziz-ix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• kim yaptıysa eline saglık
  • Abi bir baskanin biletlerin hepsini satin alip istedigi taraftara dagatmasi olayini 1985lerde 3. ligde filan olsa belki yadirgamazdik.

Gercekten cok kotu bir sey, ama karikatur harika olmus.
  • Azizin dudakları niye sarı

Bi espri varda ben mi anlamadım
  • çok iyi

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapanın ellerine sağlık. Suyu kaynamayı geçti artık buharlaşmaya başladı. Sezon sonuna kadar dayanabilirsek bizden sabırlı taraftar yoktur arkadaş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çılgın projelerinden biri bu olsa gerek...
  • Güzel
  • harbiden beğendim ya güzel yapmışlar karikatürü ama başganın sonuna kadar arkasındayız. bir bildiği vardır elbet
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT

harbiden beğendim ya güzel yapmışlar karikatürü ama başganın sonuna kadar arkasındayız. bir bildiği vardır elbet

Şaka mısın arkadaşım ne bildiğinden bahsediyorsun?Ne bildiği olabilir,var mı bir fikrin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Çılgın projelerinden biri bu olsa gerek...

• quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

quote:

harbiden beğendim ya güzel yapmışlar karikatürü ama başganın sonuna kadar arkasındayız. bir bildiği vardır elbet

Şaka mısın arkadaşım ne bildiğinden bahsediyorsun?Ne bildiği olabilir,var mı bir fikrin?

gfb denilen kangreni tribünlerden temizlemek. yalan mı? bence çok iyi yapıyor helal olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brandon Stark
    Biraz seviyeli ol.Adam kendi düşüncesini belirtmiş.

Söylemek istediklerimin en seviyeli yolu buydu. Beğenmediyseniz "Şikayet Et" butonu yukarıda. Şikayet eder rahatlarsın. İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

Orijinalden alıntı: Brandon Stark
    Biraz seviyeli ol.Adam kendi düşüncesini belirtmiş.

Söylemek istediklerimin en seviyeli yolu buydu. Beğenmediyseniz "Şikayet Et" butonu yukarıda. Şikayet eder rahatlarsın. İyi günler.

Önerin için teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan bi laf söyledik herkes bişey demiş bize. ne demişimde beni şikayet ediyorsunuz ayıptır ya. hala gfb yi destekliyorsunuz.
  • quote:

ulan bi laf söyledik herkes bişey demiş bize. ne demişimde beni şikayet ediyorsunuz ayıptır ya. hala gfb yi destekliyorsunuz.

Bu saatten sonra Azizi haklı olarak eleştiren Galatasaray olsa onları bile desteklerim. Gfb dediğin adamlar takım için menfaati olmadığı halde deplasman deplasman koşturan adamlar. Bir tarafımla konuşun demek için 2 kere düşünmeli bence insan.
  • quote:

ulan bi laf söyledik herkes bişey demiş bize. ne demişimde beni şikayet ediyorsunuz ayıptır ya. hala gfb yi destekliyorsunuz.

Nasıl bir kafadaysanız camiadaki tek problemin gfb ile aziz arasında olduğunu zannediyorsunuz.Anlamıyor musunuz azizi istemeyen sadece gfb değil.Sizin gibi 3-5 kişi hariç kimse azizi istemiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.