Şimdi Ara

YENİ BENQ JBR55 CORE 2 DUO T5600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar eski versiyon BENQ R55 almayı düşünüyodum...ama forumudaki R55 topiclerinde ses kalitesinin düşük olduğunu söyleyen bisürü kullanıcının yorumunu okuduktan sonra BENQ P52 YE yöneldim..Tam alcam derken şimdide yenilenen R55 C2 DUO yu farkettim....Kullanan arkadaşlar varmı ses sorunu düzelmişmi merak ediyorum.....

    YENİ R55 işlemcide P52 EKRAN KARTINDA önde...çok kararsızım..Grafik performansındanmı vazgeçeyim işlemci performansındanmı? (OYUN OYNUYACAM VE DE 3D TASARIM PROGRAMLARINI KULLANICAM)

    BENQR55:C2DUO T5600...NVİDİA GO 7400(256MB)
    BENQP52:AMD TURİON X2....RADEON X1600(PAYLAŞIMLI 512)


    Herkese teşekkürler..



  • R55'i tercih etmelisiniz.
  • bugün gözüme takıldı o model..amdliö olan:)..grafikle uuraşıcaksan tabiiki AMDyi tercih etmelisin .ikisi de 7400 olsa bile sadece grafik için AMD tercih edilir.bu konuda kuşkun olmasın.pekii bu benQ we r52 nasıldr=benQ nası bi marka???
  • evet arkadaşlar geçen gün bende mavide F3JC incelerken bir arkadaş bunu önerdi. ama hiç incelemedigim bir marka. kullanan arkadaşlardan yardımcı olursalar seviniriz.
  • YAW bu benq ların f/p oranları çok iyi ama aleti almayı düşündüğüm bilgisayarcı bile asus dell acer falan verelim benq ya pek kefil olamıcam pek bilmiyorum falan dedi...sanırım benq türkiye piyasasına yeni yeni girdiği için bitakım önyargılar var...off yaa bu kararsızlık öldürcek beni...
  • BenQ R55 in yeni versiyonunda PCMCIA slotu yok. Bu slota ihtiyacınız varsa eski core duo işlemcili R55 model laptop düşünün.
    P 52 fena değil. alınabilir.Ben olsam herhalde P 52 yi düşünürdüm. R55 kullanıyorum ve memnunum bu arada.

    R55 için şöyle bir yorumum var:

    Yanında port replicator(port çoğaltıcı) hediye ederlerse çok iyi olur. Benim aldığım zaman hediye veriliyordu. Çok iyi bir alet. Çok kullanışlı,ince-zarif ve taşıması kolay.
    Bir notebook için en fazla 2000 ytl verilmeli. Ben o hataya düştüm ve 3 sene evvel 4500 ytl verip Toshiba Satellite 5200/801 modelini aldım. Peki ne oldu? 3 sene sonra dağıldı ve ben de tamir parasıyla bu yeni laptopu aldım. Bu tür aletlerin tamiri zor ve pahalıdır. Garantiye de fazla güvenmemek gerekir. Fiziksel hasarlar garanti kapsamı dışındadır tabi kasko yaptırırsanız güzel olur.
    Son söz olarak benim gibi sürekli gezen biriyseniz bu laptop ideal diyebilirim. Hertürlü programın üstesinden gelecek kadar güçlü ve mobil bir tasarıma sahip.
    En yeni oyunları bile rahatlıkla oynatabiliyor.

    Ses çıkışı yetersiz ve ses açıp kapama işlevi klavyeden kısayol tuşuyla yapılıyor. Ses düğmesi yok. Eksikleri bunlardır.
    Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 23 Aralık 2006; 16:29:10 >




  • eski r55te de pcmcia yok
    keşke port replicator u herkese verselerdi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Joe_Feyzullah

    eski r55te de pcmcia yok


    Valla dostum; Ben o girişe pek ihtiyaç duymuyorum, ama aletin sağ tarafında o giriş var. Internetteki tanıtımlardawww.netsiparis.com gibi sitelerde o özelliğin var olduğu yazıyor. Kullanabileceğim bir kart olsaydı, deneyip sonucu yazardım. Ama eski laptopumdaki PCMCIA slotuna çok benzeyen bir girişi var. Bunu da eklemek istedim.
  • cbox nasıl bir marka gravity ez16 x mesela
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.