Şimdi Ara

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.066
Cevap
113
Favori
1.101.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam kura çıkmazsa kısmında erteleme istiyorum'u seçebildiniz mi o kısım bozuk diyorlardı en son ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Ohooo böyle saçmalık mı olur arkadaş 31 Aralık'a kadar süre veriyorsun ama o sırada celp tarihin gelirse de seni alırız diyorsun bu ne saçmalıktır...

Ben şimdilik başvuruyu yaptım beklemedeyim... Birkaç hafta böyle dursun sonra gidip bir şube ile konuşurum. Gerekirse geçici erteleme yapsınlar sene sonuna kadar.

Hayır arkadaş madem böyle bir saçmalık olacak niye Eylül olan tecilimiz Ağustos'a çekildi?
    Hocam geçiçi tecil bende yaptırdım ödeme yapmadan önce. Sistem otomatik geri bozuyor. Benimde 2020 aralıkta bitiyordu tecilim. Şuan hiç tarih yazmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aotat

Hocam kura çıkmazsa kısmında erteleme istiyorum'u seçebildiniz mi o kısım bozuk diyorlardı en son ?
    Hocam artık öyle bir seçenek yok. Direk ilk celpte askere alınacaksınız diyor. Sistem güncellenmiş o seçeneği komple kaldırmıslar.
  • Arkadaşlar,
    Şubeden başvurup e devletten asal erteleme başvurusu yapmanız gerekmektedir hatası alan var mı? Ödeme yapabiliyor muyuz bu durumda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meogk kullanıcısına yanıt
    şubeden başvurup e devletteki başvuru sisteminide kullandıysan askerlik şubesindeki başvurunda bozuluyor bilgin olsun.

düzeltmedilerse 2 gün önce böyleydi ben yaşadım. şubeden tekrar başvurdum.
  • E devletten başvurmuştum tecilim 31.08.2019 du askerlik şubesine gittim süreçte herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Ödemeyi yapınca erteleme hakkı olanların erteleme seçeneği çıkar dedi çıkmazsa gel erteleme yaparız dedi. Sene sonuna kadar geçici tecil yaptı. Mevzuatı okuduğunu belirtti. Şimdi benim sorum şu geçici tecil yapıp ödemesini yapan oldu mu? Erteleme seçeneği çıkıyor mu?
    Edit:normalde tecilim 2021di
    Edit2: yoklama kaçağı olanlat kontenjandan düşüyor mu diye sordum onu bilmiyorum yazmıyor dedi
    Edit3:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aotat -- 2 Ağustos 2019; 12:1:52 >
  • aotat kullanıcısına yanıt
    Tecilin başvurduktan sonra mi 31.08.2019 a düşmüştü?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sanzatu_ S kullanıcısına yanıt
    Evet normalde 2021 ocak falandı

• meogk kullanıcısına yanıt
    E develtten başvurdum asal erteleme oluyor onuda yaptım sonra suneye gidip işlemleri tamamladim sadece para yatirmak kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: aotat

E devletten başvurmuştum tecilim 31.08.2019 du askerlik şubesine gittim süreçte herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Ödemeyi yapınca erteleme hakkı olanların erteleme seçeneği çıkar dedi çıkmazsa gel erteleme yaparız dedi. Sene sonuna kadar geçici tecil yaptı. Mevzuatı okuduğunu belirtti. Şimdi benim sorum şu geçici tecil yapıp ödemesini yapan oldu mu? Erteleme seçeneği çıkıyor mu?
    Edit:normalde tecilim 2021di
    Edit2: yoklama kaçağı olanlat kontenjandan düşüyor mu diye sordum onu bilmiyorum yazmıyor dedi
    Edit3:imla
    Geçici tecil yapıldıktan sonra askerlik durum belgenizde hangi tarih yazıyor?
  • arkadaşlar benim normalde mart 2020 ye kadar tecilim vardı. e devlet üzerinden başvuru yaptım ödeme beklemektedir butonu çıktı.ertesi sabah tecili bozmaya gittiğimde askerlik şubesindekiler şu anda başvuru almıyoruz kasımdan sonra gel dediler.şu anda askerlik durumumu bile göremiyorum her sorguladığımda teknik aksaklık nedeniyle işlem gerçekleştirilemedi diyor.doğru düzgün bir sistem oluşturmak bu kadar mı zor her kafadan bir ses çıkıyor kime inanalım yani ne yapacağımızı şaşırdık artık.
  • arkadaşlar selam. benim değişik bir problemim var. normal şartlarda 01.02.2020'de tecilim sona erecek.
    ben 31 temmuz'da bedelli başvurusu yapmayı ihmal ettim çünkü ağustos sonu zannediyordum son tarihi.
    bugün sisteme girdiğimde hala daha "hizmet tercih seçimi" yapabilindiğini farkettim. bedelli askerlik tercih ettim, şu an ilgili ücretin yatırılması bekleniyor gibisinden bir uyarı var ekranımda. şimdi ben bedelli askerliğe başvurabildim mi? 2020 ocak ayındaki kuraya katılabilecek miyim? ekstra yapmam gereken bir iş var mı askerlik şubesine gitmek gibi vs.?
  • Métropol kullanıcısına yanıt
    Başvurdun kardeşim bir sıkıntı yok 31 aralığa kadar para yatırma süren var ocak ayında kuradasın
  • Métropol kullanıcısına yanıt
    Son tarih 31 temmuz değil zafen bilader.

• Yav arkadaşlar yorumların alayı şu başvurduktan sonra tecil süresi ile ilgili.

O askerlik durum belgesindeki tarih çok değişken oluyor.
    Şöyleki ben mayısda ağustos celbine başvurdum 21 hazirana kadar tecil atmıştı.21 haziran geçti 22 haziranda temmuz 14 e attı o tarih sonra sınıflandırma yerler açıklanınca bana 2. Grup çıkınca eylüle attı.

Bırakın artık şu muhabbeti ağustosa çektide falanda filan

• strato026 kullanıcısına yanıt
    31.12.2019
  • fafa1236 F kullanıcısına yanıt
    Hocam peki senin askerlik durum belgende hangi tarih yazıyor şu an, geçici tecil yaptırdın mı ? Bana o seçeneğin çıkması lazım demişlerdi askerlik şubesinden.
  • 15. sayfa. okudum. beynim. bulandı.

mayıs 2020de tecilim bitiyor.. ağustos celbinde askere çağırıyorlar.
    geçen sene erteleme işlemini yaptırmıştım. muayene vs hersey tamam.

31. aralık. 2019a. kadar. başvuru. sürem. var.

BURAYA. KADAR. TAMAM.

edevlette askerlik tercih işlemleri menüsünden mi yapılıyor bedelli. başvurusu?
    bedelli başvurusunu yaptığımda tecilim bozuluyor mu?
    bozuluyorsa hangi tarih oluyor tecilim?
    ve ocak kurasında adım çıkmazsa süreç nasıl ilerlicek?
  • aotat kullanıcısına yanıt
    Şuan tarih yazmiyor. Geçici tecil sistem tarafından otomatik geri bozuluyor.

• Arkadaşlar başvurup da sistemde borcu gözükmeyen var mı? Ben başvurdum ziraatten aratınca borç çıkmıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.