Şimdi Ara

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.059
Cevap
114
Favori
1.100.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Borathrum

Merhabalar, ben dün E devletten işlem yapmaya çalıştım ancak bedelli başvuru sayfası beni askerlik erteletme sayfasına yönlendirdi. Orada da mezun terk durumunuz uygun olmadığından bu işi gerçekleştiremezsiniz, en yakın askerlik şubesine uğrayın diye bir uyarı aldım. Dün askerlik şubesine gittiğimde de dekontunu getir biz işlemi yapalım dendi, 31 aralık tarihine kadar başvuru ve ödeme imkanı olduğu söyledi. "Ama yarın başvuru için son gün değil mi, ben bu parayı ancak kasım ayına doğru yatırabilirim" dediğimde ise 31 temmuz tarihinin yoklama kaçakları ve bakaya kalanlar için son tarih olduğunu da belirtti. Fakat ben başvurumu iki türlü de yapamamış şekilde kaldım. Burada paralarını yatırmayıp borcu gözüken ve kaydı olanlar var. E devlet sürekli belirttiğim hatayı veriyor. Askerlik şubesine gittiğimde de verilen cevap bu. Herhangi bir işlem yapılmadı. Açıkçası kafam da çok karıştı, bugün de üstüne "31 temmuz" tarihinin bedelli için son başvuru günü olduğunu belirten haber sitelerinden dolayı ne yapacağımı bilemez durumda dolanıyorum. Tecilim 31 ağustosta sona erecek ve celp olarak kasım dönemini seçmiştim 2 sene önce. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
    Merhabalar tamamen aynı sıkıntıyı yaşıyorum bende diğer konuya yazdığım mesajı direk kopyalıyorum ,

Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum, temmuz 2017'de mezun oldum, temmuz 2019'da tecil bitti, şu anda kasım celbiyle askere gidecek olarak gözüküyorum sistemde.

Askerlik şubesine gittim, şube müdürüyle görüştüm hatta bana söylediği şey ''Ekimin 15'ine kadar bekle askerlik yerin belli olsun buraya gel senden bir dilekçe alacağız böylece bedelliye başvurabileceksin.''

Dilekçeyi yazdıktan sonra ocak kurasına kadar 2 aylık bir süre var sonuçta kasım celbiyle de asker olarak gözüküyorum herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım diye sordum. ''Hayır, sonuçta silah altına alınana kadar bedelli askerlik için başvurmaya hakkın var'' diye cevapladılar.

Parayı dilekçeyi yazdıktan hemen sonra mı yatırmamız gerektiğini de sordum.''Hayır, 31 Aralık'a kadar yatırabilirsin. Önemli olan yerin belli olduktan sonra vakit kaybetmeden gel dilekçeni alalım.''

Şu an yapabileceğim tek şey beklemek gibi görünüyor.Ağustosun sonuna doğru tekrar şubeye giderim bakalım belki o zamana kadar sistemi düzeltirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakoman -- 31 Temmuz 2019; 15:2:18 >

• Ya beyler yardim edin ben şubede bedelli için başvuru yapmıştım ama bana verilen askerlik durum belgesinde 31 marta kadar sıkıntı yok diyor ama statüde felan yd as.adayi sevk tarihi aralığı felan yazıyor bilen var mı yanlışlık mı var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redali kullanıcısına yanıt
    nerden baktınız bu halkbank sorgulamasına ben bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakoman

Merhabalar tamamen aynı sıkıntıyı yaşıyorum bende diğer konuya yazdığım mesajı direk kopyalıyorum ,

Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum, temmuz 2017'de mezun oldum, temmuz 2019'da tecil bitti, şu anda kasım celbiyle askere gidecek olarak gözüküyorum sistemde.

Askerlik şubesine gittim, şube müdürüyle görüştüm hatta bana söylediği şey ''Ekimin 15'ine kadar bekle askerlik yerin belli olsun buraya gel senden bir dilekçe alacağız böylece bedelliye başvurabileceksin.''

Dilekçeyi yazdıktan sonra ocak kurasına kadar 2 aylık bir süre var sonuçta kasım celbiyle de asker olarak gözüküyorum herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım diye sordum. ''Hayır, sonuçta silah altına alınana kadar bedelli askerlik için başvurmaya hakkın var'' diye cevapladılar.

Parayı dilekçeyi yazdıktan hemen sonra mı yatırmamız gerektiğini de sordum.''Hayır, 31 Aralık'a kadar yatırabilirsin. Önemli olan yerin belli olduktan sonra vakit kaybetmeden gel dilekçeni alalım.''

Şu an yapabileceğim tek şey beklemek gibi görünüyor.Ağustosun sonuna doğru tekrar şubeye giderim bakalım belki o zamana kadar sistemi düzeltirler.

Alıntıları Göster
    Anladım, benzer sıkıntıları yaşıyoruz belli ki. Bana bu denli ayrıntılı bir açıklama yapılmadığı için biraz kafa karışıklığı yaşadım maalesef ancak bu açıklamanız biraz olsun içimi rahatlattı açıkçası. Teşekkürler paylaşımınız için. Benim için de şu anlık tek çare beklemek gibi gözüküyor. Keşke bu sistem bu kadar karışık ve herkese farklı muamele uygulayan bir algoritmaya sahip olmasaydı. Bu sistemin belli standartlara sahip olması herkes için iyi olurdu ama gördüğüm kadarıyla çok fazla değişken var ve bunun kadar da farklı tecrübe yaşayan var. Neyse bu yeni sisteme ilk kez geçildiği için bir nebze de olsa anlayışla karşılayabiliyorum, umarım ilerleyen senelerde başvuru yapanlar aynı sıkıntıları yaşamazlar. Tek çare artık beklemek. Ben de tecilim sona erdikten sonra tekrar uğrayacağım şubeye.

İyi günler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SantiagoMunez25

Ya beyler yardim edin ben şubede bedelli için başvuru yapmıştım ama bana verilen askerlik durum belgesinde 31 marta kadar sıkıntı yok diyor ama statüde felan yd as.adayi sevk tarihi aralığı felan yazıyor bilen var mı yanlışlık mı var ?
    Benim durum da aynı. İkimizde de hata yapmış olamazlar sanırım
  • Muayne olduktan sonra Asal askerlik erteleme yaptım dogrumu gidiyorum suan?

not : 2020 nin sonuna kadar tecilim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamilim90 -- 31 Temmuz 2019; 16:4:0 >
  • Borathrum B kullanıcısına yanıt
    Şube yanlış biliyor başvuru alınmadan bankada bedelli ödemesi çıkmıyor zaten. Bakaya isen başka şubeye git derim. Bakaya değilsen 31 ağustos son başvuru tarihi.

Geçici erteleme yapıyorlar tecile. Ondan sonrada başvuruyu yapıyorlar. Bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefakace -- 31 Temmuz 2019; 15:49:44 >
  • Castieello kullanıcısına yanıt
    Sorun yok normal tecil ettirdiğinde de aynı kağıttan veriyorlar.
  • ben e-devletten kaydımı yaptım, parayı da yatırdım. Sonrasında yapmam gereken bir şey var mı?
    Bir de e devlette sürekli teknik aksaklık diyor 12. adıma geçemiyorum.
    Bazıları şubeye de gitmen lazım diyor.
    Bir de dün kaydımı yapmıştım ama bugün tekrar girdiğimde kaydım gözükmüyordu.
    Bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzirneym123 -- 31 Temmuz 2019; 16:7:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmitnick

Benimde durum öyle,tahminim bedelliye basvuru yapanlarin tecil tarihinde değişiklik yapıldı.Subeler konudan bi haber...

Alıntıları Göster
    Gelişme var mı?

• meogk kullanıcısına yanıt
    herkeste aynı gözüküyor her bedelliye başvuranda tecil tarihi çekiliyor bence sonrada ayarlanıcak çünkü herkeste oluyor
  • Şuan askerlik şubesinden döndüm

31 temmuz olayını sordum son gün deniyor doğrumu diye hayır değil bakayalar 1 kasım diğerleri 31 aralık dedi.

Bu 31 temmuz olayı 2019 kalan celpler için yedek subay ve astsubaylık hakları olanlar için başvuru zamanı dedi.

Bende peki bir sürü haber çıktı milleti yanlış bilgilendiriyor telaşlandırıyorlar dedim metini düzgün okumadan haber yapıyorlar dedi.

• Arkadaşlar Pazartesi şubeden başvuru yaptım bedelli için. Ziraat internetten sorguluyorum bedelli parası yerinde ödeme çıkmıyor . Durumu aynı olan var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meogk

Gelişme var mı?

Alıntıları Göster
    Şubedeki arkadaş tecil bedelli başvurduğunda bozulur dedi.Simdilik yapılacak bisey yok gibi beklemekten başka .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler üniversite öğrencileri başvurabiliyor mu? 31.12.2022'ye kadar tecilim var mezun değilim diploma vs. şart mı? Gerçekten karman çorman oldu her şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaybridX -- 31 Temmuz 2019; 20:36:35 >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bir sonraki bedelli başvurusu ne zaman olacak?
    Sizce ilerleyen zamanlarda indirim olma ihtimali varmıdır? Adamlar 15 bine yaptı bize gelene kadar 33 bin TL oldu.Fiyat çok yüksek ve can sıkıcı.

• Rizgari kullanıcısına yanıt
    Daha bedelli başvurusu bitmedi ayrıca inmicek daha çok zamlanıcak muhtemel bir sonra ki bedelli 35-36 bin falan olucak
  • Hocam tamamen doğru bendede aynı yazıyor bende ödeme yapmadım daha 31 Aralık'a kadar yapılabiliyor bende tecil tarihi yazmıyor sınıf ve tertibat bekliyor yazıyor

• CTTAA C kullanıcısına yanıt
    Şuan için belli değil ön başvuru yapmadıysanız teciliniz de varsa bir sonraki bedelliyi beklersiniz tecil yoksa en yakın celp dönemi Kasım 2019 celbine askere alınırsınız eğer kesin bedelli askerlik yapma isteğiniz varsa şimdi başvurmanız daha uygun olurdu zira ocak 2020den sonra bedel miktarı zamlanacaktır

• agacoli A kullanıcısına yanıt
    31 Temmuz son tarih değilmiydi hocam?
    Bir sonraki başvuru 1 sene sonra mı olur yoksa önümüzdeki ocak ayında mı?

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.