Şimdi Ara

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Aksızıısıs , Aksızıısıs Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.051
Cevap
114
Favori
1.100.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
79. Sırada  bugün en iyi #28
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben askerlik şubesine sormuştum bu durumu.
    Görevli memur ne olacağını bilmediğini söyledi. Ancak şöyle bir alternatif bulmuştu benim için: "Tecil hakkın var. Şimdi bedelli başvurunu iptal edip askerliği tecil ettir, aralık ayı gelince de parayı cebine koyar gelirsin. Aynı gün tecili iptal eder bedelliye başvurur ve parayı yatırırsın. Böylece sorun kalmaz." demişti.

Şimdilik beklemedeyim. Daha 3-4 hafta vakit var nasıl olsa. O zamana yeni bilgiler elde ederiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Bugun şubeye gidecek arkadaşlar da vardı onlar da bilgi verirler umarım bakalim

Bu arada ödemeyi yapınca araliga atacak tecilini dedi tabi bilmiyorum oyle mi olur

Ben de benzer bir yol izlemeyi düşünüyorum hatta başvurumu iptal edebilirsem seneye tekrar başvuracağım şu sistem otursun hele bi. Bedelliye başvurdum deyince bir arkadaşım demişti: "Türkiye'de devletle alakalı hiçbir işi ilk yapan sen olma" diye haklıymış.
  • Burada ödemeyi yapan bir arkadaş vardı ona soralım @redali
  • aotat kullanıcısına yanıt
    Vallahi doğru demiş. Sistemin doğru dürüst çalışır hale gelmesi epey zaman alıyor.

• Arkadaşlar selamlar, askerlik şubesinden başvurumu aldılar. Tebliğ kağıdı verdiler bir tane. Şu anda askerlik durum sorgulamada 31 aralık'a kadar geçici tecilli gözüküyor.

Fakat bankada ödemeye gittiğimde borç çıkmıyor. Şubeden başvuru yapıp parasını yatırabilen varmı ?
  • sanzatu_ S kullanıcısına yanıt
    Yok öyle bir dünya :) durum belgesinde tarih çıkmıyordu şimdi belge de alamıyoruz :D
  • sefakace S kullanıcısına yanıt
    Ben şubede yapamadım e-devletten başvurdum bankaya gidip yatırdım hocam, e-devletinize bir bakın olmazsa..
  • Arkadaşlar durum belgenizi tekrar sorgular mısınız?

Benim 31.08.19 tertibat bekliyordan tekrar 2021 olarak ertelenmiş gözüküyor tecilim.

Eski haline gelmiş yani tekrar
  • hayaletimsi H kullanıcısına yanıt
    Erteleme nedeninde ne yazıyor hocam 2 kere bakmışım bugün 3.de yeni vermiyor bana :(
  • hayaletimsi H kullanıcısına yanıt
    Hocam ben belge alamıyorum, aynı günde en fazla 2 adet alabilirsiniz diyor. Kayıtlı belgeler kısmı açılmıyor.. Sistem sıkıntılı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aotat

Erteleme nedeninde ne yazıyor hocam 2 kere bakmışım bugün 3.de yeni vermiyor bana :(
    mezun/terk yazıyor hocam
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.