Şimdi Ara

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi - Güncellenen Başlıklar (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
11.114
Cevap
106
Favori
1.119.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 Nisan İKM.MLY.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI/EVRENKIŞLASI. Var mı bu tarihte gidecek olan ?

• beni askerlik şubesinden aradılar. 15 mayıs olan sevk tarihim 17-18 mayıs olarak değiştiği için yaşadığım yerdeki askerlik şubesinden tebligat almamı söylediler. aynı durumda olan var mı? (kütahya-15 mayıs)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcan_34 -- 23 Şubat 2021; 11:55:30 >

Karadeniz Teknik Üniversitesi
  • tychus5 kullanıcısına yanıt
    Benide askerlik şubesinden aradılar en yakın askerlik şubesine gidip tebligat alınması gerekiyor dediler bi gidip sorucam.
  • Arkadaslara birsey sorucam kafam cok karisik ben muhasebeciyim aylik 3.300 civari para aliyorum birikmis paramda var şükür askerliği bozdum ama hizmet tercihini dahanyapmadim bedellimi gitsem size yoksa normalmi yas 26 bide simdi basvursam ne zaman cikar bedelliherkese cikiyormu tam bilgi sahibi degilim aydinlatirsaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tamamen online hocam. Normalde aile hekimine gidip askere elverişlidir sonucu alman gerekiyor ama tecil yaptırırken bunu yaptırmışsındır. Bu yıl içerisinde herhangi bir gün başvuru yapabilirsin, başvurular gelecek yıl için yapılıyor zaten bugün de başvursan aralıkta da başvursan 2022 yılında gideceksin. Ancak eğer ödemeyi başvurudan sonraki 2 ay içinde yapabileceksen buradayken yapmak daha iyi olabilir çünkü bir sorun olursa askerlik şubesine telefonla ulaşmak zor olabiliyor, şubeye gidip öğrenmek gerekebilir

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkann406

Benide askerlik şubesinden aradılar en yakın askerlik şubesine gidip tebligat alınması gerekiyor dediler bi gidip sorucam.

Hocam bu tüm mayıslar için mi geçerli acaba? Edevletten baktığınızda da 17'si yazıyor mu?

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦
  • Shadow` kullanıcısına yanıt
    Ramazan bayramına denk gelenler için.
  • Shadow` kullanıcısına yanıt

Benim askerlik durum belgemde 15 mayıs yazıyordu, 18 mayısa çıkmış şimdi tecil süresi.

Tecilim üniversiteden dolayı hocam.Mezuniyetten itibaren 2 yıl tecil hakkı veriliyor.Hic raporla uğraşmadım askerlik için sadece bildirirken geçen sene şubeye bedelli için tecil bitiminden önce başvuru yapman gerekli denildi.
    Peki başvuruyu aralıkta yaptım diyelim celp dönemi başvuruya göre geç mi olur.Yani yıl sonuna doğru mu kalırım 2022'nin?Erken başvuru yaparsam şubat,mart celbine kesin girer miyim?
    Gemide çalıştığım için planım buna bağlı olacak.Yoksa erkende başvurabilirim.
  • daxtor55 D kullanıcısına yanıt
    Başvuru sırasının bir önemi yok ocak ayındada başvursanız aralıktada başvursanız aynı gidiş tarihi şans işi yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkann406 -- 24 Şubat 2021; 20:17:27 >
  • furkann406 F kullanıcısına yanıt
    Anladım.Online olması iyiymiş basvuru için ,2 ay içinde de ödeme yapılabilir.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkann406

Sınıflandırma kağıdı değişmedi ama durum sorgulamada 18 mayıs oldu.

@carislove siz deyince ben de kontrol ettim 18 olmuş ama beni aramadılar. Neden genel bir duyuru yok, testi ne zaman yaptıracağız, sevk belgesi nasıl alınacak vb paylaşılmıyor. Daha iki ay var ama bugünden yapmam gereken bir işlem var mı yok mu bilmiyorum içim rahat değil

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦
  • tychus5 kullanıcısına yanıt

Ayni durumdayim hocam. Subeye gidip tebligati kesin al dedi. Ama sormayi unuttum. Acaba bu tebligati e devletten alabiliyor muyuz bilgin var mi?

Eyw hocam

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.