3 Nisan İKM.MLY.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI/EVRENKIŞLASI. Var mı bu tarihte gidecek olan ? |
|
|
beni askerlik şubesinden aradılar. 15 mayıs olan sevk tarihim 17-18 mayıs olarak değiştiği için yaşadığım yerdeki askerlik şubesinden tebligat almamı söylediler. aynı durumda olan var mı? (kütahya-15 mayıs) |
Yanlış konuya yazmışım, kusura bakmayın devreler :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcan_34 -- 23 Şubat 2021; 11:55:30 > |
Tamamen online hocam. Normalde aile hekimine gidip askere elverişlidir sonucu alman gerekiyor ama tecil yaptırırken bunu yaptırmışsındır. Bu yıl içerisinde herhangi bir gün başvuru yapabilirsin, başvurular gelecek yıl için yapılıyor zaten bugün de başvursan aralıkta da başvursan 2022 yılında gideceksin. Ancak eğer ödemeyi başvurudan sonraki 2 ay içinde yapabileceksen buradayken yapmak daha iyi olabilir çünkü bir sorun olursa askerlik şubesine telefonla ulaşmak zor olabiliyor, şubeye gidip öğrenmek gerekebilir |
_____________________________ |
Hocam bu tüm mayıslar için mi geçerli acaba? Edevletten baktığınızda da 17'si yazıyor mu? |
|
Benim askerlik durum belgemde 15 mayıs yazıyordu, 18 mayısa çıkmış şimdi tecil süresi. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkann406 -- 24 Şubat 2021; 20:17:27 > |
|
@carislove siz deyince ben de kontrol ettim 18 olmuş ama beni aramadılar. Neden genel bir duyuru yok, testi ne zaman yaptıracağız, sevk belgesi nasıl alınacak vb paylaşılmıyor. Daha iki ay var ama bugünden yapmam gereken bir işlem var mı yok mu bilmiyorum içim rahat değil |
Ayni durumdayim hocam. Subeye gidip tebligati kesin al dedi. Ama sormayi unuttum. Acaba bu tebligati e devletten alabiliyor muyuz bilgin var mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Eyw hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|