Şimdi Ara

Yeni başlıyorum(Biliyorum sıkıldınız.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, ben uzn süre moba tarzı oyunlar oynadım ve şuan aşırı sıkıldım. mmo-prg de noob sayılırım. Arkadaşlarımla birlikte wowa başlamayı düşünüyorum, mmoprg de hiç tecrübem yok :( Dps olmak istiyorum var mı hem kolay hem iyi dmg e sahip bir class/talent. Oyunu öğrendikden sonra warlock acmayı düşünüyorum ama zor diyorlar. Siz ne önerirsiniz?

Not:Hepinizden kusura bakmamanızı rica ediyorum, biliyorum her gün böyle konular açılıyor. Hatamız varsa af ola.

• Madem biliyorsun sıkıldik niye genw ayni konulari aciyosun , bizim tavsiye edicegimiz class bizim zevkimize gore olcak , video/stream izleyip oyle larar ver classina bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi konuyu açtın tamam da niye gelip şirinlik yapıyosun

• madem yeni başlıyorsun o zaman bu oyunu 2006'dan beri oynayan birisi olarak sana şunu söyleyeyim.

bu tip oyunlarda tecrüben yoksa oyunu öğrenmek amaçlı başla ve kendini tek bir şeye şartlama, bu oyun için söylüyorum, 2-3 ayda öğrenebileceğin bir oyun değil. ben yeni başladım ama kısa sürede oyunu öğrendim diyen de yalan söyler. bi kere oyun her patch'te değişiyor. 7 senedir oynuyorum her gün birşeyler öğreniyorum.

ayrıca ben bu oyuna başlarken mage gibi uzaktan vurabilen classları severdim, ama wow'a başladığımdan beri warrior oynuyorum. yani başka mmorpg oyunlarındaki roll'ler ile world of warcraft'taki roll'lerin verdiği keyif farklı olabiliyor.

karakter açıcaksın, oynayacaksın, beğenmeyeceksin başka class açıcaksın, onu da yarım bırakacaksın... vs.
    ,
    bu süreci nasıl hızlandırırım diye sorarsan, bulduğun world of warcraft videolarını izle, classların level 90'daki yeteneklerini bi gör, hangisi daha eğlenceli görünürse sana o classı oyna.

• beast mastery hunter oyna kolay ve iyi.nefret ederim o ayrı.
  • Her yeni başlayanıda hunter a yönetleyin artık be. Sırf bu yüzden hunter her patch değişikleşiyo Valla sana tek birşey diyebilirim oda başlıcağın classı iyi seç. LEvel 69 da da 85 de de bıkmayacagın bir class ile oyna. 90 demiyorum cünkü 90 oldumu classını daha cok seviyosun daha doğrusu raid di heroic di bunları cok seviyosun o esnada güzel itemlar da düşürüyorsun bi bakmışın classını cok seviyorsun. O yüzden kasarken bırakmamak cok önemli. Çoğu bırakıyor baska acıyor tıpkı ben. Ama mop ile tekrar döndüğümde söz vermiştim 90 yapıcam bırakmıcam diye yaptımda. Onla biraz oynadım simdide yanına Caster bi class kasıyorum. 2 tane 90 yapıcam oh mis. 2 si ilede oynarım

• öncelikle youtubeda class adlarını tek tek arat yanlarına guide yazarak.oynanışlarına tek tek bak, hangisini beğenirsen onu seç.sonuçta 90 olmak uzun bir süreç olduğundan beğendiğin classla oynamak işini kolaylaştırır.ama illa kolay olsun, iyi oldun dersen mage tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: süt oğlan

öncelikle youtubeda class adlarını tek tek arat yanlarına guide yazarak.oynanışlarına tek tek bak, hangisini beğenirsen onu seç.sonuçta 90 olmak uzun bir süreç olduğundan beğendiğin classla oynamak işini kolaylaştırır.ama illa kolay olsun, iyi oldun dersen mage tavsiye ederim.

arkadaşa %500 katılıyorum aç bak youtube'a yaz 5.2 mage pvp guide vs türünde bak oyun tarzı sana uyuyor mu uyuyorsa aç kas ama kolay ve iyi olsun istiyorsan bana göre bu mage'dir arkadaşın dediği gibi kolay gelsin . ayrıca o kadar dert etme hani en iyi class buysa bende bunu kasıcam falan diye her classın kendine özel güzel yanları var dağlar kadar fark olmasada bazı class'larda ufak farklar var ama en güçlüsü en iyisi olsun diyip açtığın karakteri sevmedikten sora bi anlamı yok diye düşünüyorum hangisin istiyorsan onu oyna eğer herhangi bi karakterde iyi ve sağlam oynayabilirsen o karakter senin için en iyis olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Badkid -- 26 Mart 2013; 22:29:33 >

• Her classın ayrı bir zevki vardır. Yeni başlıyorsan hunter ya da mage ol bence. Ama youtubedaki videoları izlemeyi unutma.
  • Arkadasin daha once acdigi konulara bir bakin beyler buraya yorum yazmadan once.

• Şu oyuna 3 sene önce başladım , çok şükür daha "bana class tavsiye edin" diye konu açmadım. Eminim konu açsam herkes "paladin aç" falan derdi. İlk açtığım karakter Rogue'du. Adama bakın ya Hunter açacak Warlock öğrenecek var mı böyle bir dünya ?
    Kimse sana gir bütün skilleri kullan demiyor. Saf dps'de kullanacağı 10 skill varsa sen de gir 3 tanesini kullan..
    Dota'da sniper gibi kendine boş beleş sınıf bulamazsın bunu söyleyim.
    Zaten her 3 günde oyuna başlıyorum konusu açılıyor. Maşallah MOP ile gelen yeni oyuncu kitlesinin %95'i konu açtı yeminlen. Daha da kötüsü "evet bıktınız v.s" yazmaya başladılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

madem yeni başlıyorsun o zaman bu oyunu 2006'dan beri oynayan birisi olarak sana şunu söyleyeyim.

bu tip oyunlarda tecrüben yoksa oyunu öğrenmek amaçlı başla ve kendini tek bir şeye şartlama, bu oyun için söylüyorum, 2-3 ayda öğrenebileceğin bir oyun değil. ben yeni başladım ama kısa sürede oyunu öğrendim diyen de yalan söyler. bi kere oyun her patch'te değişiyor. 7 senedir oynuyorum her gün birşeyler öğreniyorum.

ayrıca ben bu oyuna başlarken mage gibi uzaktan vurabilen classları severdim, ama wow'a başladığımdan beri warrior oynuyorum. yani başka mmorpg oyunlarındaki roll'ler ile world of warcraft'taki roll'lerin verdiği keyif farklı olabiliyor.

karakter açıcaksın, oynayacaksın, beğenmeyeceksin başka class açıcaksın, onu da yarım bırakacaksın... vs.
    ,
    bu süreci nasıl hızlandırırım diye sorarsan, bulduğun world of warcraft videolarını izle, classların level 90'daki yeteneklerini bi gör, hangisi daha eğlenceli görünürse sana o classı oyna.

arkadaş çok haklı bende oynadığım diğer mmporg oyunlarda mage tarzı karakterlere uyuz olduğumdan melee class oynamayı severdim fakat Wow'da hiç sevemedim arkadaşın dediği gibi önce videolarını izle misal bana WoW'da mage oynamayı sevdiren ziQo'dur. Sende bi kaç streamer falan izleyerek hoşuna giden bir classı tercih etmelisin.

• Oyuna ilk kez başladınız ise size mage ya da hunter oynamanızı tavsiye edebilirim, tecrübeyle sabittir mage yeni başlayanlar için en kolay sınıftır, zamanla öğrenir uzmanlaşırsınız zaten.

İyi oyunlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Şu oyuna 3 sene önce başladım , çok şükür daha "bana class tavsiye edin" diye konu açmadım. Eminim konu açsam herkes "paladin aç" falan derdi. İlk açtığım karakter Rogue'du. Adama bakın ya Hunter açacak Warlock öğrenecek var mı böyle bir dünya ?
    Kimse sana gir bütün skilleri kullan demiyor. Saf dps'de kullanacağı 10 skill varsa sen de gir 3 tanesini kullan..
    Dota'da sniper gibi kendine boş beleş sınıf bulamazsın bunu söyleyim.
    Zaten her 3 günde oyuna başlıyorum konusu açılıyor. Maşallah MOP ile gelen yeni oyuncu kitlesinin %95'i konu açtı yeminlen. Daha da kötüsü "evet bıktınız v.s" yazmaya başladılar.

kusura bakmayin, hic bi zaman boyle konu acmamissiniz ama hic bi zamanda egonuzu yenememissiniz. Hadi eyvallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: hollyspirit

Arkadasin daha once acdigi konulara bir bakin beyler buraya yorum yazmadan once.

bende bakmadan yorum atmıştım fakat umarım bu tarz kişiler wow'a bulaşmaz haklsınız
  • en kolay klassla oyna oda protection paladindir(tamam taşlamayın)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.