Şimdi Ara

yeni başlayanlar için kısa ve anlaşılabilir kitaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 17 yaşındayım kitap okuma hobim olsun istiyorum olay örgüsü pek karışık olmayan ve pahalı olmayan kitaplardan neler önerirsiniz.teşekürler

• Albert camus- yabancı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle iyi bir okuyucu olarak sana şunu söylebilirm ki hem iyi olup hem de kısa olan kitap yok tavsiye ettiğim kitap:Monte Kristo Kondu

500-600 sayfa civarında

Ama inan bana gerçekten iyi bir kitap mnyak bir hikaye ve oşay örgüsü var. Acayip bağlandım kitana günde 100-150 sayfa okumuşluğum oldu 3-4 günde bitirdim kesinlikle tavsiye ederim.

• Öncelikle iyi bir okuyucu olarak sana şunu söylebilirm ki hem iyi olup hem de kısa olan kitap yok tavsiye ettiğim kitap:Monte Kristo Kontu

500-600 sayfa civarında

Ama inan bana gerçekten iyi bir kitap manyak bir hikaye ve olay örgüsü var. Acayip bağlandım kitaba günde 100-150 sayfa okumuşluğum oldu 3-4 günde bitirdim kesinlikle tavsiye ederim.

• Satranç
    Puslu Kitalar Atlasi
    Kuyucakli Yusuf
    Aylak Adam
    Genç Wertherin Acilari
    Kürk Mantolu Madonna
    Galiz Kahraman
    Dönüsum
    Sırça Köşk
    Ademden Önce

Aralarindan secip okuyabilirsin.Bunlar benim baslangic asamasinda okudugum kitaplar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vitrenco

Satranç
    Puslu Kitalar Atlasi
    Kuyucakli Yusuf
    Aylak Adam
    Genç Wertherin Acilari
    Kürk Mantolu Madonna
    Galiz Kahraman
    Dönüsum
    Sırça Köşk
    Ademden Önce

Aralarindan secip okuyabilirsin.Bunlar benim baslangic asamasinda okudugum kitaplar.

teşekür ederim hepsine bakacağım
  • Bende de kitap okuma alışkanlığı yeni başladı. Edebiyatçı sınav için İskender pala - od kitabını okumamızı istemişti. Bu kitap ı okuduktan sonra kitap okuma alışkanlığım başladı. Sana da okumanı tavsiye ederim. Yunus emre nin hayatını çok akıcı bir şekilde anlatıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • john steinback - fareler ve insanlar, bir oturuşta bitirirsin okuması çok leziz ve sıkmayan bir kitaptır, kısadır.
    alexandre dumas - monte kristo kontu, yukarıda bir arkadaş da bahsetmiş pek kısa olmayan ama çok akıcı bir kitap, günlük 120-130 sayfa rahat gidiliyor totalde 600 sayfa
    albert camus - yabancı, bu da çok güzel bir kitaptır, kısadır lakin diğerlerinin akıcılığını vermez.
    suzanne colins - açlık oyunları serisi, çok güzel, heyecanlı, 3 kitaplık bir seridir. özellikle ilk kitabı epey heyecanlıydı kısa zamanda bitirtir kendini, filmini izlemediysen tavsiye ederim 400 sayfa olması lazım bir kitabı.
    george orwell - hayvan çiftliği, bu da kısa bir kitaptır, alegorik bir kitaptır sıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-813D491AA -- 29 Haziran 2016; 14:35:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael.

john steinback - fareler ve insanlar, bir oturuşta bitirirsin okuması çok leziz ve sıkmayan bir kitaptır, kısadır.
    alexandre dumas - monte kristo kontu, yukarıda bir arkadaş da bahsetmiş pek kısa olmayan ama çok akıcı bir kitap, günlük 120-130 sayfa rahat gidiliyor totalde 600 sayfa
    albert camus - yabancı, bu da çok güzel bir kitaptır, kısadır lakin diğerlerinin akıcılığını vermez.
    suzanne colins - açlık oyunları serisi, çok güzel, heyecanlı, 3 kitaplık bir seridir. özellikle ilk kitabı epey heyecanlıydı kısa zamanda bitirtir kendini, filmini izlemediysen tavsiye ederim 400 sayfa olması lazım bir kitabı.
    george orwell - hayvan çiftliği, bu da kısa bir kitaptır, alegorik bir kitaptır sıkmaz.

çook teşekürler
  • Rıfat Ilgaz - Halime Kaptan

orta okulda okumuştum ama her zaman okunabilir güzel bir kiaptı.

Sabahattin Ali - kürk mantolu madonna - güzeldir bu da

Ömer Seyfettin'in hikayelerinden de okuyabilirsin

Olasılıksız - Adam Fawer

Aklından bir sayı tut - John verdon

Empati - Adam fawer

Zar Adam - George Cockcroft
    Bu 4 lü kısa değil ama popüler roman kapsamında sayabileceğimiz okuyucuda sürekli merak uyandıran , kendini okutan ,sürükleyici kitaplar.

Yaşına uygun olur mu veya sana uygun olur mu bilemem ama darren shan serisi vardı ben küçükken okuştum okuma alışkanlığı kazandırır en azından. vampirli falan uçuk kaçık güzel bir kitaptı . Bunu yazarken 10 sene önce okuduğum kitaptan hala bazı olayları hatırladıysam/hatırlıyorsam iyiymiş bence o kitap. okuyabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: The Man WhoSoldTheWorld

Rıfat Ilgaz - Halime Kaptan

orta okulda okumuştum ama her zaman okunabilir güzel bir kiaptı.

Sabahattin Ali - kürk mantolu madonna - güzeldir bu da

Ömer Seyfettin'in hikayelerinden de okuyabilirsin

Olasılıksız - Adam Fawer

Empati - Adam fawer

Bu 4 lü kısa değil ama popüler roman kapsamında sayabileceğimiz okuyucuda sürekli merak uyandıran , kendini okutan ,sürükleyici kitaplar.

Yaşına uygun olur mu veya sana uygun olur mu bilemem ama darren shan serisi vardı ben küçükken okuştum okuma alışkanlığı kazandırır en azından. vampirli falan uçuk kaçık güzel bir kitaptı . Bunu yazarken 10 sene önce okuduğum kitaptan hala bazı olayları hatırladıysam/hatırlıyorsam iyiymiş bence o kitap. okuyabilirsin
    quote:

Olasılıksız - Adam Fawer

Empati - Adam fawer

4 ünü de okudum hepsi çok hoşuma gitti zevklerimiz aynı gibi duruyor başka bunlara benzer önerebileceğin kitaplar var mı? Adam Fawer'ın yeni kitabı çıktı OZ, bildiğimiz OZ büyücüsünün hikayesiymiş (şimdiye kadar) araştırmadan etmeden adam amcamız diye gittim aldım yarısına geldim gayet sıktı beklemiyordum böyle bişey

• Kendyn kullanıcısına yanıt
    Bunlara benzer mi değil mi bilemiyorum ama Alamut var, baya etkilenmiştim, ara vermeden bitirmiştim

http://www.idefix.com/Kitap/Fedailerin-Kalesi-Alamut/Vladimir-Bartol/Edebiyat/Roman/Dunya-Roman/urunno=0000000390692?gclid=CKikxMfdz80CFRFmGwodLrIJHg
  • Ooo efsane duruyor yorumlar da gayet ilgi çekici yarın gider alırım teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarıların_sulo

Öncelikle iyi bir okuyucu olarak sana şunu söylebilirm ki hem iyi olup hem de kısa olan kitap yok tavsiye ettiğim kitap:Monte Kristo Kondu

500-600 sayfa civarında

Ama inan bana gerçekten iyi bir kitap mnyak bir hikaye ve oşay örgüsü var. Acayip bağlandım kitana günde 100-150 sayfa okumuşluğum oldu 3-4 günde bitirdim kesinlikle tavsiye ederim.

Monte kristo 1050 sayfadır sakın kısaltılmış sürümünü okumayın 1050 sayfanın hiçbiri gereksiz değildi şuana kadar okuduğum en iyi kitap, İthaki dışında doğru düzgün tam sayfa metni yok Türkçe

ne demek hocam, kitabı bitirince beğenip beğenmediğini de belirtirsen sevinirim
  • yukarıda da belirtildiği gibi camus'nun yabancı'sı iyidir yalnız okurken terletir insanı. yine de oku. beyaz geceler, montaigne'in denemeleri, antik yunan hikayeleri, narnia hikayeleri de iyidir.

• sarıların_sulo S kullanıcısına yanıt
    kesinlikle okudugum en guzel kitaplardan. Kalinligina aldirmayin icinde bir suru olay var ve muhtesem bir kurgu. Su gibi akti cok kisa surede bitirdim.

• J.Valjean kullanıcısına yanıt
    Tek bir baskıda 1050 sayfalık kitap mı? O kitabın sayfalarını çeviremezsin kapanmadan ya o nasıl bişeydir
    Aynen baya kalın bir kitap. Ben büyük bir hata yapıp 320 sayfalık kitabını almıştım. Tabii o zaman kitabın 1000 sayfa olduğunu bilmiyordum. Sonradan öğrendim şimdi elimdeki 320 sayfalık kitabı okumuyorum. Ama 1000 sayfalık olanıda alamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İblis serisi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.