Şimdi Ara

Yeni Başlayan İçin Yardım ve Öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Altcoin piyasasında yatırım ve al-sat yapmak istediğim bir miktar param var. (2000 TL) Ancak konu o kadar karışık ki kafam allak bullak oldu. Sormak istediğim bazı sorular var, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Parayı ilk önce bir türk borsasına atmak gerektiğini biliyorum. Daha sonra binance'ye transfer edeceğim. Aklıma takılan ilk soru; transfer işlemini hangi coin olarak yapmalıyım? BTC alıp yaparsam komisyon çok yüksek galiba. Koineks'te Dogecoin transfer ücreti çok düşük, neredeyse bedava. Dogecoin alıp Binance'ye gönderirsem bir sorun olur mu? Yani Binance'ye gönderdiğim bu Dogecoinleri diğer alt coinlere çevirirken birşey kaybeder miyim? Bir yol gösterin lütfen.

• Dogecoin Binancede olmadığı için oraya Ethereum veya Litecoin olarak göndermeniz daha mantıklı olur.Yalnız Binancede alt coinleri almanız için BTC veya ETH olması gerekiyor.Litecoin alırsanız koineksten bide onu ethe çevirmeniz gerek.Yoksa Litecoin ile alt coinleri alamıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Litecoin gönderirsem binance'te 2 dolar civarında bir ücret oluyor. O zaman Litecoin gönderip, onu ethereum ya da bitcoin'e çevirmem gerekiyor değil mi diğer altcoinleri alabilmem için? Peki Litecoin'i bitcoin'e çevirirken kesilen ücret ne kadar oluyor yaklaşık?

• ben btctürkten Ethereum alıp atıyorum 0.0005 ETH komisyon alıyor
  • 0.57 dolar yapıyor o zaman öyle mi? Çok iyiymiş.

• Aynen BTC transferi pahalı en ucuz olan coini bulup transferi oyle yapman avantajlı
  • En mantikli ltc gozukuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.