Şimdi Ara

Yeni başlayan için yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fotoğrafa yeni merak saldım fazla bir bilgim yok SLR bir makine alıp iöğrenmek istiyorum.
    Canon 550D ile başlamayı düşünüyorum 17k shuter da Batery Griple birlikte tertemiz makine arkadaşımın 700 TL fiyatı. Alıp kullanmayı düşünüyorum. Önerirmisiniz? Fiyat nasıl? Daha iyi bir makine mi almalıyım?

• Fiyat iyi. Aynasız düşünürseniz Eos-m bakın.
  • Hocam lens yok sadece body ve battery grip kendisi sıfır almıştı çizik yok. Makine hakkında yorumunuz nedir 550 D için önerirmisinz.
  • Bir süre 550d kullandım. Iso performansı ve dinamik aralık konusunda beğenmediğim bir makine. Daha fazla d.range,mp ve renk miktarı için 700 lira civarına d3xxx serisi tercih edilebilir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-boylesi-sitede-yok-228739149/detay
    Sirkeci'de daha uyguna bulunabilir.
  • Başlamak için biraz daha yeni teknoloji ürünler seçerseniz daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Şunu da unutmayın Body ne kadar iyi olursa olsun Lens makinanın gözüdür. O yüzden o makinaya kaliteli bi lens alıptada iyi sonuçlar alabilirsiniz . Fakat genede tekknolojilik olarak sizi en geç 1 seneye kalmadan yetersiz kalıcak. Bi öneri daha vereyim size. Bnce body ve lensi ayri ayri almayın zarar edersiniz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat pahalı geldi. Yani o fiyata lensle beraber alınabilir. İlk etapta grip ihtiyacınız olmaz. Bu grip neden kullanılır bazen onu da anlamam. Çok sıkıntı oluyorsa yedek pil alıp cebine koyarsan bin üzerinde fotoğraf çekersin.

Arkadaşın önerdiği gibi de bir cihaz alabilirsiniz ama diğer arkadaşın dediği gibi lensle beraber alın cihazı
  • Gentkhan G kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam teşekürler.
  • Teşekkürker hocam sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©ursedkid

Arkadaşlar fotoğrafa yeni merak saldım fazla bir bilgim yok SLR bir makine alıp iöğrenmek istiyorum.
    Canon 550D ile başlamayı düşünüyorum 17k shuter da Batery Griple birlikte tertemiz makine arkadaşımın 700 TL fiyatı. Alıp kullanmayı düşünüyorum. Önerirmisiniz? Fiyat nasıl? Daha iyi bir makine mi almalıyım?

550D yerine üzerine 1100D ile başlayabilirsin . Bak buradan inceleyebilirsinhttp://www.babatasfoto.com/canon-eos-1100d-18-55-dslr-kit-urun11369.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhotographyMaster -- 11 Eylül 2015; 12:44:47 >

• 550D iyi makinedir ama bu fiyata lens olmasını beklerdim ayrıca battery gripin orjinal olup olmadığına bak, alternatif olarak 600D, D3100, D3200 gibi makinelerde bakabilirsin bunlar başlangıç için senin işini görecektir yardımcı olabileceğim ibr konu olursa mesaj atabilirsin en kısa sürede yanıtlamaya çalışırım.
  • Ben 7 ay önce 40bin cekimde olan 550d yi grip ve neredeyse sıfır 18-55 ile 700 liraya sattım. Oradan kiyaslayin.
    Aslında kötü makine değildir, ekranı işlemcisi iyidir hızlıdır. İyi lenslerle iyi sonuçlar alınır her makinede olduğu gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edemirci7898 kullanıcısına yanıt
    Hocam çıtayı biraz yükseltip 1500 shutterde canon 60D mediamartktan alıma 1 bucuk yıl garantisi var 18 135 kit lens çanta tripod ile birlikte 1750 TL ye alacağım sanırım. Öneririmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anic -- 12 Eylül 2015; 15:14:30 >
  • ben 60D ile başlamıştım çok iyi bir makine hele ki başlangıç için birazcık daha indirim yaptırabilirsen süper olur bence alınabilir zaten sıfır fiyatı 2800-3000 gibi gidip geliyor görerek alabilirsende çok daha iyi olur.
  • edemirci7898 kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünün garantisi 1 buçuk ay kalmış ben yanlış anlamışım. Satan arkadaş get ile 1850 TL ye satabileceğini istediğim yerde kontrol ettirebileceği mi söyledi. Açıkçası konuşmasıda güven verdi. Pahalı mı alıyorum acaba 1426 imiş tam olarak shutter sayısı.
  • tanıdığın ve güvendiğin makinelerden anlayan birisi varsa ona kontrol ettir makineyi satıcıyı görebilme şansın varsa gör yüz yüze konuş indirim iste birazcık insin gerçi bu paraya 10k 20k shutter sayılı makineler satılıyor karar senin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.