Şimdi Ara

Yeni başlayan biri son 34 günde neler yapabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni başlayan biri örneğin ygs sıralama 150 k sayısal için söylüyorum 1 aynda kaça çekebilir?

• kusura bakmada kardeş yeni başlıycaksan çok ümitlenme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 149 belki
  • Belliki iyice moralimi bozmaya çalışıyorsunuz ama,Hiç bir şey için geç değildir dostum senin bir yıllık çalışmanı 1 ayda bitirebilenlerde vardır bunu unutma.
  • Sen buradakilere bakma hepsi kıskançlığından yapamazsın diyorlar. İster inan ister inanma benim bir tanıdığım son bir ayda sayısalda 100k dan 5k ya çekmişti. Son kez söylüyorum şaka yapmıyorum.

• Birader 30-60 civarı olsan, Bio kimya yapılır matada bakarsın fizikten ezber yapıp ortalama netler çıkarırsın derdim
    Maalesef ümitlenme hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ops. O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorumun için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar şu anda mezuna kalmaya karar verdim bir rakip daha elediniz teşekkürler yorumlarınız için
  • Çalış işte kardeşim son senenmiş gibi seneye kar olur kalıcaksan da mezuna

• quote:

Orijinalden alıntı: Ops.

Sen buradakilere bakma hepsi kıskançlığından yapamazsın diyorlar. İster inan ister inanma benim bir tanıdığım son bir ayda sayısalda 100k dan 5k ya çekmişti. Son kez söylüyorum şaka yapmıyorum.

Hocam varsa bi ss alabilir miyiz?

• Ops. O kullanıcısına yanıt
    Matematiksel olarak dediğinin olması için ilk 5kdakilerin sıfır çekmesi lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IGEZEGENI

Belliki iyice moralimi bozmaya çalışıyorsunuz ama,Hiç bir şey için geç değildir dostum senin bir yıllık çalışmanı 1 ayda bitirebilenlerde vardır bunu unutma.

Dediğin şey bazı şeyler için doğru ama 1 yıllık çalışmayı 1 ayda bitirmek diye bir şey yok . Zaten 1 yıllık olduğu için onun adı 1 yıllık çalışma . Hiçbir şey için geç kalınmama gibi bir durum söz konusu değil
  • şöyle yapabilirsin mattan kolay konuları bitirirsin matristir toplam çarpımdır biyodan sistemleri ezberlersin kimyadan çat pat organikte bilsen üstüne fiziğin modern atom gibi kısımlarını ezberlesen yani özet olarak 30 gün boyunca ezber yapsan biraz kurtarırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silverdevil21

Matematiksel olarak dediğinin olması için ilk 5kdakilerin sıfır çekmesi lazım

Aynen hepsi sayısalcı ya öyle olması lazım.

• Benim bi arkadaş geçen sene sayısalda 200k dan 2k ya çekti gerisini sen düşün. Hiç şaka yapmam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.