Şimdi Ara

Yeni başlayacağım önerileriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yarın bir kitap alıp kendime kitap okuma alışkanlıgını aşılamak istiyorum . Çok güzel bir etkinlik fakat şöyle bişey var elime bir kitap alsam cok agır bir dil veya konu bakımından sıkıyor. Sizce ne tür bir kitapla başlamalıyım. Konu olarak sağlam ve ağır bir dili olmayan lütfen yarın kitabı alıcam önerileriniz çok öenmli ?

• Fareler ve insanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa kitaplara yönel bence. Ama ne tür istediğini yazmamışsın. Yine de tavsiyede bulunayım.
    Harry Potter
    Agatha Christie kitapları
    İnsancıklar
    Beyaz Geceler
    Fareler ve İnsanlar
    Genç Werther'in Acıları
    Ölü Ozanlar Derneği

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Hyuga

Kısa kitaplara yönel bence. Ama ne tür istediğini yazmamışsın. Yine de tavsiyede bulunayım.
    Harry Potter
    Agatha Christie kitapları
    İnsancıklar
    Beyaz Geceler
    Fareler ve İnsanlar
    Genç Werther'in Acıları
    Ölü Ozanlar Derneği

hocam tür olarak içinde olay olan ne bilim her türlü olay işte bazı kitaplar mesela şifreleri çöze çöze bir yerden kaçma veya çözme . mesela paradokya diye bir kitap vardı türk yazarın benim doya doya okudugum ilk kitap dır

Bide hocam çok önemli bir şey sorucam asıl ilgi alanım bu açlık oyunları felan yüzüklerin efendisi fakat bunlarınbütün film serilerini izlediğim için kitaplarını okumak dogru gelmez düşüncesindeyim filmini izledim biliyorum finalini konusunu sıkılırım korkusu var sizce bu dogrumu yoksa oku tabiki cok ayrı mı dersinizi.

• Fantasik türler yeni okuyucuyu sıkar. Özellikle filmini izlemişseniz. Kısa olan klasikleri öneririm. Don kişot, dönüşüm, fareler ve insanlar, beyaz diş gibi...

• Fantastik kurgu için olan kitapların filmlerini izlemişsen sıkılma ihtimalin yüksek. Teori kurup, şifreleri teker teker bulayım sonra da sonuca ulaşayım diyorsan polisiye türü tam sana göre özellikle de Agatha Christie'nin yazmış olduğu kitaplar. Hem bu kitaplar sıkmadığı gibi bitirmesi de kolay (10 Küçük Zenci, Nil'de Ölüm...)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nüktedan_

Fantasik türler yeni okuyucuyu sıkar. Özellikle filmini izlemişseniz. Kısa olan klasikleri öneririm. Don kişot, dönüşüm, fareler ve insanlar, beyaz diş gibi...

12 civarı gidip su fareler ve insanları alıyorum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle Sherlock Holmes

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.