Şimdi Ara

Yeni başladım sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu daha dün indirdim biraz oynadım ve bu gün tekrar oynadım. Az birşeyler kavradım oyun hakkında. Şunu diyebilirimki benim pc yi dışardan görseniz adam sanırsınız ama özellikleri gerçekten berbattır. 3 GB ram 512 mb ekran kartı vs vs . Ona rağmen harika bir görüntü verdi oyun ve gerçekten çok zevkli bir oyun. Savaş stratejisini geliştiriyor ve görüntü harika olunca insanın oynayası geliyor. Birde hero fiyatları gerçekten çok ucuzmuş. Oynadığım oyunda 200 lirada versen hiç birşey çıkmayabiliyor yani ne kadar para verirsen ver şans işi...

Sormak istediğim bir kaç şey var. Oyuna başlamadan önce heroların lv lerini kasıp karaktere item alıyoruz sanmıştım. Sanırsam heronun lv li yok normal olarak. Herkes maç başlayınca 1 lv oluyor ve oyun içinde lv atlıyor. Bunu kavradım fakat ben maça girmeden önce adımın yanında 1 yazıyor. Bazılarında ise 30 felan yazıyor. Bunlar lv oluyor galiba. Birde paraya kıyıp bütün heroları alsam aptallık mı olur yoksa lüksemi girer? Son olarak önericeğiniz birşey var mı? Deneme hesabı açmıştım şimdi yeni hesap açıcam ve temelli başlıcam oyuna? Ne yapıyım nerde oyniyim oynayinca hesabımda gelişme olucak birşey söylermisiniz?

• oyun içi lwl standart herkes 1 lwl den başlar 18 e kadar yeni oyuna başlayınca tekrar 1 lwl başlar vs.oyun dışında ise oynadıkça ex kasar max 30 lwl e ulaşırsın olay bu.Bide para verip hero alamak bu oyunda pek tercih edilen bir olay degil parayla skin almak çok daha fazla revaçta.
  • Hocam ilk olarak rehberleri incelemende yarar var bunları forumda ve lol kendi sitesinde bulabilirsin ama olayın mantıgı oynayarak ögrenmek 4 sene oldu nerdeyse yavas yavas ögrendim ayrıca lwl sistemi var oyunda 1-30 arası oyun basladıgında ne olursan ol 1 lwl baslarsın lwl arttıkca runes ve masterlar acılıyo bunlar oyun basladıgında etkileyen özellikler parayla hero alma zaten oyun oynadıkca gelen ıp lerle alırsın acele etme oyuna para yatırmak için zamanla sevdigin heroların skinlerini(elbiselerini) alırısn ayrıca 30lwl olana kadar runes almamanı tavsiye ederim hem olayı çözersin hemde oynadıgın hero ve bölgeler belli olur tam olarak ayarlarsın varsa bişey yazabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stell@ -- 31 Ocak 2013; 19:29:59 >
  • Tüm paranı kıyıp hero almak için RP gerek. Riot Point (Ben hesaplamıştım 1.500 TL filan gerekiyor tüm heroları almak içini gereksiz yani oyun atarak IP ile alabilirsin.) Ana karakterinin leveli 30 a kadar çıkabiliyor. Çıktıkça farklı rünler- kabiliyet yuvaları kazanıyorsun. 20 den sonra rün dizmeni öneririm. Oyunda ise 18 e kadar gidiyorsun. Her level atladığında bir yeteneğine level atlatabiliyorsun.
  • Oyunda kendine bir arkadaş bul ve her şeyi ona sor öyle öğren her yeni oyuna girdiğinde sorular sorarak öğreneceksin. ve lol e para harcamak gerekmez. Eğer ki bir hero bulursun çok seversin ona kalpten bağlandığını hissedersin ozaman parana kıyıp ona skin alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar peki birşey daha diyeceğim. Bir kaç maç yaptım hesabım 5 lv oldu IP kazandım. Bir maçı kazanınca ne kadar IP kazanıyorum? Kaybedince de IP' em düşüyor mu? Birde bana 400 RP gelmiş. Yeni başladığım için hediye mi yoksa şans eserimi gelmiş? Son olarak bu oyunun tam amacı nedir? Karakterleri çözdüm fakat amacı anlayamadım. Yani 30 lv ye sanırsam kolay geliniyor ve lv duruyor. Karaktere item kasma dicem fakat oyun içinde maçta para toplayıp item alıyorsun sanırsam. Oda bir maçlık yani geçici. Bu oyunun amacı ne? En fazla champi toplayıp hesabımı geliştirmek??? Ney bu oyunun amacı?

Edit: Arkadaşlar birşey daha var oyuncu profilinde savunma saldırı bide bişey daha vardıda adını unuttum. Bunlara skill veriyoruz. Ben bunları neye göre doldurucam? Saçma değilmi biraz? Ben sürekli farklı heroyla oynicaksam bunlara niye veriyorum?

Edit2: Son olarak ben genelde ashe ile oynuyorum. Çok seviyorum o karakteri... Minyonları çok rahat temizliyorum onla fakat kill alamıyorum sizin tabirinizle. Yani 15 kere öldürüyor ve bi champ ben bir kere bile öldüremiyorum. Ayrıca ben ölünce bana küfür ediyorlar Ölünce ben ne kaybediyorum? Onu sorabilir miyim? Birde champ öldürünce ne kazanıyorum? Oyun içindekini sormuyorum öldürünce 500 altın geliyor sanırsam ben IP felan ek olarak geliyormu diye soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokman Dayı -- 1 Şubat 2013; 11:24:06 >

• 1.Tam bilmiyorum değişiyo ip gelme miktarı yenme durumunda artıyor yenilmede azalacaktır ayrıca oyunun süreside etkiliyor ayrıca alınacak xp ip bonusları vardı sanırım magaza ordanda artırılabiliyor.400 rp oyunun basında verilen hediye kullanma simdilik indirim zamanlarında bakarsın begendigin skinlerden birini alırısn.Oyun demek zaten zevk almaktır bi amac yok yeniyorsun o kadar ayrıca 30lwl olunca ranked diye bi sistem var eskiden elo durumu vardı simdi degisecek sanırım yani oyundaki sıralaman onları 30lwl bakarsın ayrıca oyunun baslarında lwl hızlı artar sonralarda artmıyacaktır ama 1 aya 30lwl olurusn.

2.Bunlar oyun içi etkileyici özellikler oyun basladıgında sana gelen ek özellikler saldırı verirsen saldırı gücün artmıs olacak trdesin büyük ihtimalle odan yazılanlardan anlarsın zaten biri saldırı hızı veriri biri saldırı gücü yani bunları asgıdaki linktende inceleleyebilirsin

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/ashes-to-ashes-67331

3.Oyunda öldükte karsı taraf altın kazanır 300-500 gibi ayrıca lwl atlamak için exp kazanır buda karsı oyuncunun asırı gelişmesine neden olurusn oyunu bilmedigin için baslarda kill alamam normal ama ölmemeye calıs direk saldırma gerekise base at canın fulle agresif oynama küfür ederlere cevap verme ban yeme riskin var oyunun sonunda sag üstte oyuncunların nickerin orda report yeri var küfür kısmından reportla ceza alsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stell@ -- 1 Şubat 2013; 11:42:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stell@

1.Tam bilmiyorum değişiyo ip gelme miktarı yenme durumunda artıyor yenilmede azalacaktır ayrıca oyunun süreside etkiliyor ayrıca alınacak xp ip bonusları vardı sanırım magaza ordanda artırılabiliyor.400 rp oyunun basında verilen hediye kullanma simdilik indirim zamanlarında bakarsın begendigin skinlerden birini alırısn.Oyun demek zaten zevk almaktır bi amac yok yeniyorsun o kadar ayrıca 30lwl olunca ranked diye bi sistem var eskiden elo durumu vardı simdi degisecek sanırım yani oyundaki sıralaman onları 30lwl bakarsın ayrıca oyunun baslarında lwl hızlı artar sonralarda artmıyacaktır ama 1 aya 30lwl olurusn.

2.Bunlar oyun içi etkileyici özellikler oyun basladıgında sana gelen ek özellikler saldırı verirsen saldırı gücün artmıs olacak trdesin büyük ihtimalle odan yazılanlardan anlarsın zaten biri saldırı hızı veriri biri saldırı gücü yani bunları asgıdaki linktende inceleleyebilirsin

3.Oyunda öldükte karsı taraf altın kazanır 300-500 gibi ayrıca lwl atlamak için exp kazanır buda karsı oyuncunun asırı gelişmesine neden olurusn oyunu bilmedigin için baslarda kill alamam normal ama ölmemeye calıs direk saldırma gerekise base at canın fulle agresif oynama küfür ederlere cevap verme ban yeme riskin var oyunun sonunda sag üstte oyuncunların nickerin orda report yeri var küfür kısmından reportla ceza alsınlar

Çok sağolun hocam fakat sormak istediğim birşey var. Masteries miydi neydi orda 3 çeşit skill tablosu var. savunma saldırı ve baska bisi daha vardıda neyse. Bunlara 1 er 1 er puan veriyoruz fakat bunlar kalıcı oluyor sanırsam. Asıl merak ettiğim ashe nin masteries bölümünü gördüm. Ben şimdi onlara göre versem başka bir championla oynamaya geçsem buildlerim batmış olmaz mı? Bunu nasıl yapıcam ben?

• 1den fazla mastery page açabiliyorsun
  • bence hiç başlama direk bırak oyunu
  • usta direk dalma bence pbe lol indir her pazartesi günleri 4000rp 10000 ip veriyorlar burada merak ettiğin hoşuna giden herolarla oynayıp daha rahat kendini geliştirip heroları tanıma fırsatı bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkGathering

bence hiç başlama direk bırak oyunu

Sebep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

usta direk dalma bence pbe lol indir her pazartesi günleri 4000rp 10000 ip veriyorlar burada merak ettiğin hoşuna giden herolarla oynayıp daha rahat kendini geliştirip heroları tanıma fırsatı bulabilirsin.

nasıl yani? her oyuncuya pazartesi günleri 4000 rp + 10000 ip mi veriyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokman Dayı

quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

usta direk dalma bence pbe lol indir her pazartesi günleri 4000rp 10000 ip veriyorlar burada merak ettiğin hoşuna giden herolarla oynayıp daha rahat kendini geliştirip heroları tanıma fırsatı bulabilirsin.

nasıl yani? her oyuncuya pazartesi günleri 4000 rp + 10000 ip mi veriyorlar?

lol ayrı pbe lol ayrı usta yani sana söyle anlatayım lol deki bütün olacak değişiklikler ilk önce pbe lolde denenir yani buda bir deneme serverıdır. burada acc si olan kişilere haftalık 4000rp 10000ip verirler heroları sistemleri yeni gelen şeyleri test etmeleri için. sende böyle bir acc alıp heroları deneyebilirsin oyunun inçeliklerini runeleri falan öğrenebilirsin

• Dostum masteryleri istedigin zaman sifirlayip tekrar verebiliyorsun. Yani maca girerken sectigin karaktere gore duzenleyebilirsin. Sana tavsiyem oyunu ve karakterleri tam kavramadan pvp girme. Once botlara karsi oyna kendini gelistir biraz. İleride lose sayin winden fazla olursa basina bela olur cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Sebep?

bilmem
  • quote:

quote:

quote:

Sebep?

bilmem

Ben açıklayayım:

Sinir stres, hastalık. Kafayı yiyip sağa sola vurma - kulaklık gibi meteryallere zarar verme.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stell@

1.Tam bilmiyorum değişiyo ip gelme miktarı yenme durumunda artıyor yenilmede azalacaktır ayrıca oyunun süreside etkiliyor ayrıca alınacak xp ip bonusları vardı sanırım magaza ordanda artırılabiliyor.400 rp oyunun basında verilen hediye kullanma simdilik indirim zamanlarında bakarsın begendigin skinlerden birini alırısn.Oyun demek zaten zevk almaktır bi amac yok yeniyorsun o kadar ayrıca 30lwl olunca ranked diye bi sistem var eskiden elo durumu vardı simdi degisecek sanırım yani oyundaki sıralaman onları 30lwl bakarsın ayrıca oyunun baslarında lwl hızlı artar sonralarda artmıyacaktır ama 1 aya 30lwl olurusn.

Çok sağolun hocam fakat sormak istediğim birşey var. Masteries miydi neydi orda 3 çeşit skill tablosu var. savunma saldırı ve baska bisi daha vardıda neyse. Bunlara 1 er 1 er puan veriyoruz fakat bunlar kalıcı oluyor sanırsam. Asıl merak ettiğim ashe nin masteries bölümünü gördüm. Ben şimdi onlara göre versem başka bir championla oynamaya geçsem buildlerim batmış olmaz mı? Bunu nasıl yapıcam ben?

Bak her heroya bir tane master yani yetenek bölümü ac ona göre secim ekranında ayarlarsın runeslerde buna dahil o verdigim linkten istedigin heroyu bul ona göre ayarla

• Sen summonersın ve oyun oynadıkça sana experience gelir buda senin level almanı sağlar ve bu level kalıcıdır. Summonerın en yüksek 30 level olabilir ve 30 olunca ranked (sadece 30 levelların girdiği maçlar) maçlara girebilirsin. Oyun içinde ise her yeni oyuna başladığında 1 level başlarsın oyun içinde heron 18 levela kadar çıkabilir ve her seferinde 1 leveldan başlarsın. Normal game attığında genelde senin seviyende kişilerle eşleştirilirsin mesela sen 5 levelsın sana 30 level adam gelmez en fazla 9 level falan gelir heralde tam bilmiyorum. Senin levelındakiler lanelere falan önem vermediği için 20 ye kadar sürekli normal game oyna sakın botlarla oynama. Sonra heroların türlerini, laneleri ve rune sistemini daha ayrıntılı incele. 20 leveldan önce sakın rune alma ve şu an free herolarla idare et. Bütün free heroları oyna sakın freeyken oynamadığın hero kalmasın bu sayede her hafta farklı farklı hero görmüş olursun sadece maçlardan gelen parayla hero al oyuna şu an para yatırma. Birde şu an rahat oynayabileceğin herolar: Master Yi, Tryndamere, Xin Zhao, Ashe, Miss Fortune, Caitlyn, Ryze falan yani skill shotsız herolardır.

• quote:

Yeni başladım sorularım var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.