Şimdi Ara

YENI BASLADIM HANGI HEROYU ALMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni basladim da suan solo oynuyorum garenle iyi oynuyorum ve suanlik 1200 ip var 4 maclik kazanma şeysi hala gelmedi 48 saat olmadi belki ondandir neyse hangi karakter onerirsini jungle felan demeyin sadece solo ve mid oynayabiliyorum ilerde alt koridorda gidebilirim suan aklimda annie var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• master,garen,try.

annie oynayamazsın şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97084050D -- 25 Temmuz 2016; 15:20:52 >
  • Karakter onerirmisin

• 1. o solo değil top pls
    2. sadece top ve mid oynama diğer lanelerdede şampiyonların olsun
    3. try, master , annie ve bunlar haricinde malpta iyi olabilir.
  • İlk başlayanlara Garen öneririm.Yada master yi kolay hero oldukları için kendini iyi geliştirirsin
  • İsimlerini kısaltmadan yazayım belki yeni olduğun için bulamayabilirsin.
    Garen, Pantheon, Warwick, Master Yi, Tryndamere, Xin Zhao var ucuz ve yeni başlayanlar için iyi seçimler. Alışman uzun sürmez.

Ardından Poppy, Sion, Volibear, Malphite, Rammus, Annie, Morgana, Blitzcrank, Tristana, Dr. Mundo olabilir.
  • yasuuuuu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jax oynayabilirsin.Jaxin yeteneklerini okuduktan ve oynanış videosu izledikten sonra alışırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • priest
  • Orman geçersen amumu kolay olur senin için.
  • İlk olarak oyuna karakter için oynama hedef yap kendine o hedefi unutma başlangıç için pantheon önerim.Sebebi mızrak attıktan sonra gelecek hasarı engelleyebiliyor hatta kule bile vuramaz.Dusun derim oyun içi eklersen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım nick RavenBlackDeath

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamama eklicem seni raven

• Ben oyuna ilk başladığımda Vladimir oynuyordum bende mi gariplik var acaba
  • oynayacaklarını sen zamanla bulursun zaten de, biz oynamaman gerekenleri yazalım: yasuo, zed, vayne. bu üç herodan uzak durursan senşn hayrına olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.