Şimdi Ara

yeni basladim fantastik macera kitap onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 15 yasindayim percy jackson vr olimposlular serisini bir solukta bitirdim hayatimda ilk defa bu seriyi okuyup bitirmistim ve sevmistim(cocukluk haric)Bana onerebileceginiz mumkunse 1.tekil sahsin agzindan anlatan bdlir kitap olursa iyi olur eger oyle olmayip baska turlu anlatan ve guzelse oda olur.Bana sıkmayan heyecanlandiran acaba ne olacak ne yapacak kurtulabilecekmi dedirten bir kitap lazim.Uzun olursa iyi olur mumkunse seri seklinde

Bide arkadaslar kitap okumak zeka geriligi yaparmi konuda acmistim bununla alakali ama bilincaltimin hizlica doldugunda boyle hisetigimi soylediler.Varmdir boyle yan etkisi yoksa bana mi oyle geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KralKatili Güncesini tavsiye ederim ama "Kitap okumak zeka geriliği yapar mı?" diyen birinin kitap okumasına lüzum yok diye düşünüyorum.Sabah programları işini görür sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

KralKatili Güncesini tavsiye ederim ama "Kitap okumak zeka geriliği yapar mı?" diyen birinin kitap okumasına lüzum yok diye düşünüyorum.Sabah programları işini görür sanırım.

Soyle bir konu acmistim korktum biraz boyle olduktan sonra ama sanirim normal ben alisik olmadigimdan bana boyle geliyor.https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=80531098&p=1#80531098

• quote:

Orijinalden alıntı: NİİNOVA

quote:

KralKatili Güncesini tavsiye ederim ama "Kitap okumak zeka geriliği yapar mı?" diyen birinin kitap okumasına lüzum yok diye düşünüyorum.Sabah programları işini görür sanırım.

Soyle bir konu acmistim korktum biraz boyle olduktan sonra ama sanirim normal ben alisik olmadigimdan bana boyle geliyor.https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=80531098&p=1#80531098

Alakası yok , kitap okursan ufkun açılır tam aksine.

• Açlık Oyunları
    Harry Potter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa böyle bir şey duydum. Kitap okumanın yan etkisi mi olurmuş. hayal dünyanı ve kelime hazineni zenginleştirir o kadar.
    Stravaganza serisi tam sana göre. ilk kitap olan "Maskeler Şehri"nden başlayabilrsin.
  • 1. tekil şahısla anlatılan kitaplardan nefret ederim, sırf bu yüzden açlık oyunlarını yarıda bıraktım.
    ama seviyorsan açlık oyunlarına başlar, sana uyar.
  • quote:

+1
  • Kralkatili Güncesi ikinci planda kalsın şimdilik senin için. Harry Potter ile başla.
  • Tamam arkadaşlar bu psikolojikmiş sanırım psikolak dedi kitap okumaya başlayınca ben bunun farkına vamıryormuşum.Eğere devam edersem bunun daha da farkına varacam ve bu durumdan kurtulacam yani herzaman böyleymişim ama farkına vamıyormuşum,kitap okuyunca farkına varıyormuşum. Sizilerinde yardımıyla şunları buldum,nasıldır sizce sıkmasın heyecanlandırsın,akıcı olsun yani okumaya başlayınca acaba bu kim ne oldu da böyle oldu demeyeyim kafa karşıtırmasın.

http://www.hepsiburada.com/liste/aclik-oyunlari-serisi-3-kitap/productDetails.aspx?productId=kpegasusset07&categoryId=1501713

• harry potter oku ağır gelir diğerleri sana.
  • Yüzüklerin Efendisi serisini okumalısın fantastik seviyorsan.
  • Yanlış anlama kitaplardan sıkılma aşamasını geçmen ve rahat okuyabilmen için şimdilik sadece Harry Potter serisini oku.(Filmlerini seyrettim deme kitaplar temelde aynı olmakla beraber çok farklı ve güzeldir).Ayrıca kitap okumak insanın ufkunu açar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drslim

Yanlış anlama kitaplardan sıkılma aşamasını geçmen ve rahat okuyabilmen için şimdilik sadece Harry Potter serisini oku.(Filmlerini seyrettim deme kitaplar temelde aynı olmakla beraber çok farklı ve güzeldir).Ayrıca kitap okumak insanın ufkunu açar.

Kitaplarda sIkIlma asamasi derken

• Sadece percy jackson ve olimposluları okumuşsun fantastik kitaplarda bazen dünyaları öğrenirken ırkları öğrenirken hatta bazı kişileri öğrenirken insanların kitapları bıraktıklarını gördüm.Harry potter ın dili nispeten daha kolay ve dünyası daha tanıdıktır.(Bu yüzden bu kadar çok okuyan kitlesine ulaştı.Fantastik seven -sevmeyen okudu)
  • Yanlış anlamanı istemem giriş için harry potter uygun bir kitaptır.percy jackson ve olimposlulardan zevk aldıysan H.Potter danda daha fazla zevk alırsın demek istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: drslim

Yanlış anlamanı istemem giriş için harry potter uygun bir kitaptır.percy jackson ve olimposlulardan zevk aldıysan H.Potter danda daha fazla zevk alırsın demek istedim

Cok tesekkur ederim, yalnis anlamadim kitapcida sanirim percy jackson ve olimposlular serisinin hemen yaninda harry poter serisi vaardi.okullar acilmadan once gidip almayi dusunuyorum.

• Umarım beğenirsin bu kadar geniş bir kitlenin beğenmesi bpş yere değil.
  • "Harry Potter"ın ve "Açlık Oyunları"nın serileri... Kitap okumak zeka geriliği yapmaz; en azından bana yapmıyor. Aksine eskisi -kitabın yüzüne dahi bakmazkenki- gibi düşüncelerimi yazıya veya konuşmaya dökecek kelimeleri bulmakta güçlük çekmiyorum.

• Benimde yaşım 15 taht oyunlarına başladım şu anda düşünüyorum ben olimposlular serisini nası bu kadar beğendim diye garip geliyor. Kendi kendime her okuduğum kitapta bundan daha iyisi olamaz diyebilmek için bir çizelge yaptım yani soğanı dıştan yiyorum cücüğü tolkien harry potter dan sonra buz ve ateşin şarkısı sonra kara kule-kral katili günceleri-unutulmuş diyarlar en son da yüzüklerin efendisini okumalısın bence. Aralarında murat menteş okuyabilirsin iyi gelir. Başka seri önerisi olan varsa söylesin lütfen kendine göre yerinide söylesin sıraya ekleyeyim.
    Zaman çarkı diye bi seri de var galiba ama pek bi bilgim yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.