Şimdi Ara

Yeni başladım bir kac ufak sorum var??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SU an level 7 karakterim var sword ve blade kullanıorum
    1-)Genellıkle inte veriorum statlarımı
    2-)Oyuna başlarken sowrddu silahım bu sıralar blade kullanıorum dezavantaj verirmi bu ban
    3-)Bİde su skillpointlerimi neye vereyim lighting e mı silahlaramı fire amı ben lightingle weaponsa verdim dogru yapmısmıyım?
    4-)Vurus gucum blade ile 9 10 arasi bu sizce normalmı millete bakıorum cok fazla vuruyor

• Bu sorulara bende bi soru ekliyim bari; Level 15 oldum ama party'den ayrılmayı bi türlü bulamadım!!
    Nasıl party'den çıkılıyo ? Yada kurduğun party'nin başkanlığını nasıl başka birine devrediyosun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: utku191

SU an level 7 karakterim var sword ve blade kullanıorum
    1-)Genellıkle inte veriorum statlarımı
    2-)Oyuna başlarken sowrddu silahım bu sıralar blade kullanıorum dezavantaj verirmi bu ban
    3-)Bİde su skillpointlerimi neye vereyim lighting e mı silahlaramı fire amı ben lightingle weaponsa verdim dogru yapmısmıyım?
    4-)Vurus gucum blade ile 9 10 arasi bu sizce normalmı millete bakıorum cok fazla vuruyor

Abi forumda yeni de değilsin yani bu yaptığına akıl sır erdirmek mümkün değil,daha dün bile bu soruyu 5 kere filan sordular biraz olsun forumda araştırma yapamaz mısınız?

@werci
    party penceresini açıp ordan adının yanında yazan "leave" ya da yanlış hatırlıyorsam başka bşi war ona basıp ayrılıyorsun,fakat parti liderliği dewretmek nerden geldi aklına bilemeyeceğim ama onu kimse de bilemeyecek kusura bakma(zaten niçin kullanılıcağını bile tahmin edemedim)

• rose online'da öyle bi özellik vardı. Ordan geldi aklıma :) Party Penceresi nerdeki hiç dikkat etmedim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: werci

rose online'da öyle bi özellik vardı. Ordan geldi aklıma :) Party Penceresi nerdeki hiç dikkat etmedim?

Walla yanılmıyorsam o da "p" tuşuna basınca çıkıyordu...Bu özelliklerin hepsini inventory penceresini açtıktan sonra solda bir sutün war oradan mouse'la tıklayıp da başka özelliklere geçebiliyorsunuz...Bir deneyin o pencerenin özelliklerini çözdükten sonra kendi kendine insan çözüweriyor yawaş yawaş...Kolay gelsin....
  • Ok cvp alamıcam KneeDeep valla ben bulamadım açıkcaıs cok bi çaba sarfetmedım de ama o kdr gereksiz konunun içinden bi tanede gereksiz benim olsun deilmi ama cvp alamadık neyse teşekkurler
  • utku191

1-baştan yeni char aç kadın

2-charı full int kas

3-armor giydir

4-yerde buldugun her kuruşu topla

5-en az 1000 sp biriktir lvl 20 olana kadar sp kasmanın en kolay yolu skille kendi lvl arasında 9 lvl fark bırakmaktır sen 3 lvl fark bırakıp kas yeter.

6-cold sword kalkan ile oyna

7-int charın canı azdır ama lvl 30 olduktan sonra çok sağlam vurur.

istersen str blade olabilirsin ama ben tavsiye etmiyorum ben str bladeim lvl 56 keşke intci olsaydım

8-her zaman yüksek critical sword kullan 9 ve üstü kalkanıda block 15 ve üstü kullan skill olarak buzdan sakın şaşma başarılar dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tuhaf bir sorum var
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oncelıkle teşekkurler kadın chardi zaten level 8 im su an işte lightinge verıom artik full int verıom.ELımdede vendordan satin aldıgım bronze sword var
  • lg guzel damege vurur lvl 30 dan itibaren kolay gelsin
  • En iyi Damageler
    1.)fire
    2.)lıth
    3.)ice

• fire en yüksek damege vurur ama intci adam ya cold yada lg ile oynuycak lvl 30 oldunmu kasması kolaylaşıyor zaten 3 tane nuke + shock lion shot bisheondada soul cut blade açtınmı kebab oluyor.

kardeşime intci char açtım lvl 28 oldu 30 yapam başlarım screnshotlara
  • ahauhauuahuua
  • sen en baştan hata yapmışsın spear kasman gerekliydi.kore serverından yaklaşık 20 tane video syrettim hepsi 60 üstü adamların pvpleri .10 kişiden 7 sinde spear verdı.cold u açmak tercih meselesi ben fire derim herzaman.çünkü en yüksek damage firedır.coldun dondurması var diceksin ama onunda ilacı universal pill.full int kasmak ta çok saçma.hitpointin çok ezik kalır.illa int kasayım diyosanda 2 int 1 str ver ve protector yada armor giy.hadi başarılar.
  • arkadaslar benim adamımbenim adamım full int lvl 34 kılıc kalkan lightning ve cold nukeleri var ama ben cok memnun deilim bu adamdan herkes buna tek atıo anlamadım bende saglam vuruom ama etkilemio onları ne yapmam lazım ?????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.