Şimdi Ara

Yeni başladım bir kaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu bugun f2p olarak indirdim sanırım 20 levele kadar ücretsiz oynayabiliyoruz. Herneyse Panda Warrior seçtim hep görev yapıyoruz. Bu 90 level ( artık sınır kaç bilmiyorum ) 90 levele kadar hep görevmi yapacaz. Knighti yeni bıraktım online oyun arıyorum. Amaç nedir ve sadece görevler bir takım silah ve kıyafet veriyor onlar yeterli olurmu yoksa bir yerden almamız mı lazım ? Ve oyunda upgrade sistemi varmı ?

teşekkürler

• aynı şekilde merak ediyorum daha 1 hafta oldu çözemedim sadece görev yapıyorum
  • 2 soru daha geldi aklıma arkadaşlar

- oyunda herhangi birine PM (özel mesaj) nasıl atabilirim ?

- level atladıkça skill bara skiller geliyor bu skillerin yerini değiştiremiyorum onları nasıl değiştirebilirim ?
  • Arkadaslar diger bazi oyunlardaki arti basma gibi bi olay yok.yalnizca 90 lwlda bazi itemlerinizi yukseltme yapabiliyosunuz.oyunda ister gorev ister dungeon yaparak lwl alabilirsiniz ama acele etmeyin derim.en guzeli,gelin kul tiras serverine,horde bi karakter acin ve benimle baglanti kurun.size elimden gelen yardimi yaparim.pm atin burda konusalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hollyspirit

Arkadaslar diger bazi oyunlardaki arti basma gibi bi olay yok.yalnizca 90 lwlda bazi itemlerinizi yukseltme yapabiliyosunuz.oyunda ister gorev ister dungeon yaparak lwl alabilirsiniz ama acele etmeyin derim.en guzeli,gelin kul tiras serverine,horde bi karakter acin ve benimle baglanti kurun.size elimden gelen yardimi yaparim.pm atin burda konusalim.

hocam ben oyunu indirirken server seçme ekranı gelmedi. Acaba free 2 play olarak oynadığım için mi ?
  • Olabilir.ama simdi server secebilirsin.trial oldugun icin oyunda pm atamazsin.dedigim gibi kul tirasdayim.burdan pm atin bana oyunda nasil bulusabilecegimizi anlatayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAFOz

2 soru daha geldi aklıma arkadaşlar

- level atladıkça skill bara skiller geliyor bu skillerin yerini değiştiremiyorum onları nasıl değiştirebilirim ?

+ mektup kutuları var, oradan mesajlaşabiliyorsun. f2p versiyonlarda kullanamıyorsun.
    + knight online gibi skillerin yerlerini değiştiremiyorsun, açılan bir skill sayfasından başka bir skill sürükle bırak ile yerini değiştirebiliyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTime

quote:

+ mektup kutuları var, oradan mesajlaşabiliyorsun. f2p versiyonlarda kullanamıyorsun.
    + knight online gibi skillerin yerlerini değiştiremiyorsun, açılan bir skill sayfasından başka bir skill sürükle bırak ile yerini değiştirebiliyorsun

shift + sol tıkla değiştirilmiyormuydu benmi yanlışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Medeniyetsiz

quote:

quote:

aynen hocam shift sol tıkla ymış. Pm atmayı biliyor musunuz ?

• /w sonra pm atacağınız kişinin nickini yazarak pm atabilirsiniz

Sadece görev değil Dungeon ve Battleground'lara girerekde level atlayabilirsiniz.
  • sürekli dungeon yapın hertürlü daha zevkli ve daha hızlı level alırsınız. battleground ı tavsiye etmem şimdilik heirloomlular milletin anasını ağlatıyo. paso tek yersiniz boşyere soğumayın oyundan. 50+ level olunca bg yaparsınız yine. ama 90 a kadar dungeon devam
  • BGleri şu anda ben de önermiyorum ancak Call to Arms gelince tabiki de gidin. Call to Arms yazan BGler size exp verecektir hem de azımsanmayacak derecede eğer kazanırsanız tabii :) Onun haricinde heirloomlu adamlar sizi ayar edebilirler özellikler rogue lar.ama merak etmeyin heirloomlar en son 80 de bitiyor yani justice ve honorla alınnlar. Guild vendordan alınanlar 85 e kadar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

+ Esc ye bas ordan interface'e gel ve ordanda action bars bölümünden Lock action bars'ı kapa ayrıca ordan action barda ekleyebilirsin

+ Özel mesaj (knight tabiriyle Pm, Wow'da whisper) /w Özel mesaj atıcağın karakterin ismini yazarak veya who sekmesinden yada target aldığın karakterin o üstte çıkan hp ve mana bar'ın olduğu yerde küçük portresine sağ tıkla whisper de ve yazmaya başla. Ayrıca en son yazan adama whisper atmak içinde /r yaparak yazabilirsin.

+10 leveldan itibaren battlegroundlara(PvP),15 leveldan itibarende dungeonlara başlayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daegore -- 29 Aralık 2012; 13:23:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Daegore

quote:

quote:

quote:

quote:

+ Esc ye bas ordan interface'e gel ve ordanda action bars bölümünden Lock action bars'ı kapa ayrıca ordan action barda ekleyebilirsin

+ Özel mesaj (knight tabiriyle Pm, Wow'da whisper) /w Özel mesaj atıcağın karakterin ismini yazarak veya who sekmesinden yada target aldığın karakterin o üstte çıkan hp ve mana bar'ın olduğu yerde küçük portresine sağ tıkla whisper de ve yazmaya başla. Ayrıca en son yazan adama whisper atmak içinde /r yaparak yazabilirsin.

+10 leveldan itibaren battlegroundlara(PvP),15 leveldan itibarende dungeonlara başlayabilirsin.

hocam battleground ve dungeonlara nasıl gireceğim peki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Daegore

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam battleground ve dungeonlara nasıl gireceğim peki

oyunda iken "i" ya da "ı" ya bastığında dungeon, "H" ye bastığında da bgleri görebilirsin. Sadece join demen yeterli.

• Arkadaşlar bende yeni başladım. Daha lvl8'im. Sormak istediğim ve benim için önemli olan birşey var. Char detaylarını nereden görüyoruz? Şöyleki ben karakterimin dps, armor, str, dex gibi statlarını, resistlerini v.b. özelliklerini görmek istiyorum. Bu özellikle item seçerken etkilerini net olarak görmek için gerekli bence. Oyunda bunu bulamadım. Oyunda bu özellik var mı? Varsa nereden açabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigger_agc

Arkadaşlar bende yeni başladım. Daha lvl8'im. Sormak istediğim ve benim için önemli olan birşey var. Char detaylarını nereden görüyoruz? Şöyleki ben karakterimin dps, armor, str, dex gibi statlarını, resistlerini v.b. özelliklerini görmek istiyorum. Bu özellikle item seçerken etkilerini net olarak görmek için gerekli bence. Oyunda bunu bulamadım. Oyunda bu özellik var mı? Varsa nereden açabiliriz?

C'ye bastıktan sonra karakterinin sağ altında ok işareti var. ona tıklarsan özelliklerini görebilirsin. Ayrıca o lvlde dps falan takma pek kafana. Görevlerden ve dglerden verdiği itemları al yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ichimâru Gin

quote:

Orijinalden alıntı: tigger_agc

Arkadaşlar bende yeni başladım. Daha lvl8'im. Sormak istediğim ve benim için önemli olan birşey var. Char detaylarını nereden görüyoruz? Şöyleki ben karakterimin dps, armor, str, dex gibi statlarını, resistlerini v.b. özelliklerini görmek istiyorum. Bu özellikle item seçerken etkilerini net olarak görmek için gerekli bence. Oyunda bunu bulamadım. Oyunda bu özellik var mı? Varsa nereden açabiliriz?

C'ye bastıktan sonra karakterinin sağ altında ok işareti var. ona tıklarsan özelliklerini görebilirsin. Ayrıca o lvlde dps falan takma pek kafana. Görevlerden ve dglerden verdiği itemları al yeter.

Teşekkürler hocam cvp için. Zaten şu an için çok önemi yok dediğin gibi. Ama bu olay benim için rpg oyunları için olmazsa olmazı. Oyunu bile bırakabilirdim bu yüzden o derece öenm veriyorum yani :D. Detaycıyım çünkü. 1998'den beri bilgisayarda rpg oynarım. Zaten masaüstü ve AD&D'den gelmeyim. Ama ilk defa mmorpg olayına giriyorum. Heyecan yaptım bir an o yüzden yok mu bu diye

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

sürekli dungeon yapın hertürlü daha zevkli ve daha hızlı level alırsınız. battleground ı tavsiye etmem şimdilik heirloomlular milletin anasını ağlatıyo. paso tek yersiniz boşyere soğumayın oyundan. 50+ level olunca bg yaparsınız yine. ama 90 a kadar dungeon devam

Görev yaparak daha hızlı level alınıyor. (Tabii levelinizin questleri olacak)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.