Şimdi Ara

Yeni başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1.8 i indirdim malum bir yerden. Şimdi giriyorum ama hiç birşey bilmiyorum napmalıyım? single player mi oynuyorsunuz multiplayer mi tek başıma mı oynıcam arkadaşlarımla oynayabiliyor muyum?

• Ben de bikaç gündür 1.8 oynuyorum ancak hiçbir şey bilmiyorum. Tek başıma oynadım, ev tarla çiftlik falan yaptım ama biyere kadar :) Çok kişi nasıl oynanmalı, kaynak paketi olayı falan nedir gibi bilgiler verebilirseniz çok sevinirim.
  • Sing Player modu belli süre sonra sıkmaya başlar fakat tek başınıza değil de 1 veya daha fazla arkadaşınız ile tekli oyuncu modunu beraber oynamaya başlarsanız daha sevkli olur.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Onu nasıl yapabiliriz hocam, bikaç gündür araştırıyorum aslında ama çok bilgi var ve eski sürümlere göre anlatılmış çoğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DireksiyonlaMaçYapanAdam

Onu nasıl yapabiliriz hocam, bikaç gündür araştırıyorum aslında ama çok bilgi var ve eski sürümlere göre anlatılmış çoğu.

Aynen bir kaç arkadaşla nasıl yapabiliriz bunu çözemedim ben?
  • Orjinalini satın al ve multiplayer bölümünden herhangi bir sunucunun adresini yaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Injustice

Orjinalini satın al ve multiplayer bölümünden herhangi bir sunucunun adresini yaz.

Herhangi bir sunucu adresi derken neyden bahsediyoruz hocam? Böyle hazır serverlar mı oluyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulas.

quote:

Orijinalden alıntı: Injustice

Orjinalini satın al ve multiplayer bölümünden herhangi bir sunucunun adresini yaz.

Herhangi bir sunucu adresi derken neyden bahsediyoruz hocam? Böyle hazır serverlar mı oluyor?

Örneğin; mc.fr-rp.com Forgotten Realms adında bir roleplay sunucusu, tabi kapandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtubede çeşitli eğitim videoları mevcut.Ufak tefek değişiklikler dışında oyunun yapı taşında fark yok.Bir süre single modunda takılın iyice öğrendikten sonra multi akarsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.