Şimdi Ara

Yeni Başbakan Binali Yıldırım Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar AKP'nin ileri gelen kişilerinden yakın çevremden aldığım habere göre yeni başbakan Binali Yıldırım olmuş.İlerleyen saatlerde resmi açıklama duyurulur. Hayırlısı olsun artık ne diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakBey3545 -- 19 Mayıs 2016; 17:23:36 >

• Yemin ediyorum utanç kaynağı. Bu videoyu izleyip de utanmayan varsa artık bir şey demiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kontrespiyonaj

Yemin ediyorum utanç kaynağı. Bu videoyu izleyip de utanmayan varsa artık bir şey demiyorum.

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kabul etmiyouruz
  • abuk subuk konuşmalarını dinleriz.

Kimlere kaldık yarabbim... 3-4 dil bilen şiir yazan Ecevit'lerden sen gel eğitimsiz cahil ne olduğu belli olmayan yobazlar tarafından yönetil...

İçim yanıyor içim...
  • Yani diyorki;
    Binali dersen binerim,
    İnali dersen inerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam başbakan mı oldu şimdi?

Yeni Başbakan Binali Yıldırım Ana Konu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır ne gerek var başbakana oyuncak marketlerde satılan robotlar var verilen sözlü komutları tekrar edebilen. Böylece devlet de masraftan kaçırmış olur. Hatta yürüyebilen bir robot da yeterli. Uydudan Erdoğan kontrol eder ve hoparlörü olsun yeter.

• Vatana millete hayırlı olsun derim, o da elini taşın altına sokanlar arasına girdi, hedef 2020 ler.
  • Eğer bunu yaparlarsa zaten biraz görevde kalacak. Gidişata göre durumu değerlendiririz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Binary yıldırım

• Yakında hain ilan edilir

• quote:

Orijinalden alıntı: RealW

Eğer bunu yaparlarsa zaten biraz görevde kalacak. Gidişata göre durumu değerlendiririz.

Olayı onurunuza yapılmış bir hakaret olarak görmemeniz, İslamcı yönetim taraflı yapılması mı yoksa yönetenlere karşı karşılıksız sevgi ve güven beslemenizden mi?
    Anlamıyorum gittiği her Cumaya basını çağıran ve ağzından Allah kelimesini düşürmeyen şarlatan pazarlamacıların kararlarına karşı gelmeyi günah mı sanıyorsunuz?
  • Binali Yıldırım AKP'nin sonunun başlangıcı olur.

• Binali akpye yakışan isim olmuş

Gerçi Mehmet Cengiz dahada yakışırdı ama olsun

• paardon kullanıcısına yanıt
    Vay vay vay söylediklerimden ne çıkarmış. Bunları mı çıkardın söylediklerimden ? Gören diyecek sanki tapıyoruz. Merak etmeyin sizin desteklediğiniz siyasi partilerden daha çok eleştiriyoruz. Ne yaptıklarını da biliyoruz. Gören diyecek akp giderse süper partiler bizi bekliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan.ka

abuk subuk konuşmalarını dinleriz.

Kimlere kaldık yarabbim... 3-4 dil bilen şiir yazan Ecevit'lerden sen gel eğitimsiz cahil ne olduğu belli olmayan yobazlar tarafından yönetil...

İçim yanıyor içim...

Bu adam ingilizce ve fransızca biliyormuş , ayrıca İstanbul Teknik Üniversitesi mezunuymuş .

Bunlar doğruysa , böyle bir adam nasıl yukarıdaki konuşmayı yapabilir ?

Bu 2 dil bildiği falan yalan mı acaba vikipedide yazıyor
  • Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    Ya kaç dil bilmesi önemli değil davutoğluda 2 dil biliyordu sonuç paralel çıktı rıza baba.
  • gun gecmiyor ki ulke geriye gitmesin
  • Damat yada Bekir olacak bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.