Şimdi Ara

Yeni Axess kart başvurusuna 400 tl chip para 31 Temmuz Son (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
39
Favori
25.250
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • body card kart güvenlik paketi ile ek sigorta yaptıran oldu mu?
    -------------------

bodycard Kart Güvenlik Paketi’nin Sağladığı Hizmet Ve Teminatlar:
    Tek bir telefonla 7 gün 24 saat dünyanın her yerinden, tüm kartlarınız için kayıp/çalıntı bildirimi
    Kartlarınızda oluşacak izinsiz harcama riskine karşı, Akbank’a kayıp/çalıntı bildiriminden önce 50.000 TL’ye kadar meydana gelen harcamalarınız güvence altına alınır.
    Yanınızda bulundurduğunuz kişisel eşyalarınızın cüzdanınız ile birlikte gasp yoluyla çalınması halinde 500 TL’ye kadar teminat
    Otel faturalarınız için 2.000 TL’ye kadar acil avans (*)
    Seyahat biletiniz için 2.000 TL’ye kadar yenileme avansı (*)
    Acil ihtiyaçlarınız için 1.000 TL’ye kadar nakit avans (*)
    Kayıp bagaj iade hizmeti
    Kayıp anahtar iade hizmeti
    7 gün, 24 saat, limitsiz ve ücretsiz çekici hizmeti (**)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksitli alisverisler dahil mi

• Axess kart için ilk sene kredi kartı aidatı kesiliyor mu?
  • digiogi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 2. Ekstre de kesiliyor. Ancak 6 ay açık kalma sözüne iade alıyoruz.

• Merhaba, evet dahil

• İlk defa kredi kartı cikartmaya karar verdim bugun basvuru yaptim bakalim sonuç ne olacak.

• Daha once iki defa basvurdum bu maasin 4 kati limit yuzunden reddettiler. Duzelttim findeks uzerinden limiti acip yeniden basvurdum yine reddettiler.yarin bankaya gidiyorum ordan basvuracagim.limitim musait puanimda iyi ayni durumda olan arkadaslar icin bilgilendirme yapacagim.ayni durumda olan arkadaslar alinti yapsinlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_koparal

Daha once iki defa basvurdum bu maasin 4 kati limit yuzunden reddettiler. Duzelttim findeks uzerinden limiti acip yeniden basvurdum yine reddettiler.yarin bankaya gidiyorum ordan basvuracagim.limitim musait puanimda iyi ayni durumda olan arkadaslar icin bilgilendirme yapacagim.ayni durumda olan arkadaslar alinti yapsinlar...

bende nedense maaşımın 2 katı limit var. 4 katı limit şartı yokmuydu
  • bydemirci B kullanıcısına yanıt
    Butun bankalardaki kredi kartlari limitleriniz toplami maasinizin Eger isinizde ilk yilinizsa 2 katini daha fazla ise 4 katini gecemiyor...

• Nasıl bir yol izliyorlar bilmiyorum ama benim kredi kartı limitlerim maaşımın 6 7 katı civarı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 15 gün sonRA KURYE geldi ama beyefendi ev adresi yerine iş adresine gitmiş olmayınca mesaj atmış geldik ama yoksunuz diye aramaya bile tenezzül etmiyor aradım kartı aldığın yere götür getirme dedim ardından akbank'ı aradım kartları iptal edin dedim kemküm etti kapat dedim kapattı kurtuldum
  • Kuryeden dolayı sıkıntı yaşayıp kartı iptal ettirmisiniz. Benim kart 4-5 günde geldi iş yerime. Sağ olsun kuryeci.

• Kart için başvuru yapalı bir hafta oldu hala ses yok. Ne kadar sürede olumlu yada olumsuz sonuçlanıyor acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: onuryildirim

Kuryeden dolayı sıkıntı yaşayıp kartı iptal ettirmisiniz. Benim kart 4-5 günde geldi iş yerime. Sağ olsun kuryeci.

sadece kurye değil üstüne basa basa ev adresi demiştim iş adresine göndermeleri
    hepsiburada sitesindeki kampanya son gün bir faydası olmayacak
    kart aidatı gelecekti zaten iptal edebilirdik belki ama uğraşmamak çünkü daha önce iptal etmemişlerdi ses kayıtlarını talep etmiştim ama vermemişlerdi çünkü ses kaydında kart aidatı kesin gelmeyecek diyen baş harfi f olan müşteri temsilcisiyle vardı ses kaydının dinlenilmesinden sonra iade edilmişti
  • Az önce bankadan aradilar bilgilerimi alip 6 gün icinde kartiniz adresinize teslim edilecek dedi tlfnu kapattigim gibi mail geldi basvurunuz reddeilmistir diye anlamadim hic bisey.

• quote:

Orijinalden alıntı: trablus35

Az önce bankadan aradilar bilgilerimi alip 6 gün icinde kartiniz adresinize teslim edilecek dedi tlfnu kapattigim gibi mail geldi basvurunuz reddeilmistir diye anlamadim hic bisey.

İyi olmuş alıpda ne yapacaksın başa bela

• Haklisin kardesim başa bela ama bazen çok acil durumlarda lazim oluyor anlamadigim nokta onaylandimi onaylanmadimi acaba kafama takilan bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trablus35

Haklisin kardesim başa bela ama bazen çok acil durumlarda lazim oluyor anlamadigim nokta onaylandimi onaylanmadimi acaba kafama takilan bu.

0 puanın var kkb ilk defa banka ile çalışacağından red aldın

• bydemirci B kullanıcısına yanıt
    ilk defa kredi kartı alıyorsanız iki sene iki katı diye hatırlıyorum, daha sonra 4 katına çıkıyor. yanlış biliyor da olabilirim.
  • georgess kullanıcısına yanıt
    kanudan önce o kadar limitiniz var idiyse değişmiyor
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.