Şimdi Ara

YENİ AVM **MARKETİM** AZ PARA ÇOK ALIŞVERİŞ.. GERÇEKTEN ÇOK İDDALI FİYATLAR BUCA-İZMİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MARKETİM ADINDAKİ BU MAĞAZADA SÜPER FİYATLAR VAR HEMDE KAMPANYA İNSERT İ HARİÇ RAFLARDA DA. ÖRNEĞİN ELSEVE ŞAMPUAN RAFTA 750 ML 6.99 DAHA NE OLSUN RAKİPLERDE EN UYGUNU 8.20 O DA KAMPANYA İNSERTTE. HODRİ MEYDAN MUTLAKA UĞRAYIN.
    LÜTFEN İNSERTTEN KARŞILAŞTIRIN VE ÖYLE YORUM YAPIN.

YENİ AVM **MARKETİM** AZ PARA ÇOK ALIŞVERİŞ.. GERÇEKTEN ÇOK İDDALI FİYATLAR BUCA-İZMİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazycampos -- 15 Eylül 2012; 12:10:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: crazycampos

ARKADAŞLAR MARKETİM ADINDAKİ BU MAĞAZADA SÜPER FİYATLAR VAR HEMDE KAMPANYA İNSERT İ HARİÇ RAFLARDA DA. ÖRNEĞİN ELSEVE ŞAMPUAN RAFTA 750 ML 6.99 DAHA NE OLSUN RAKİPLERDE EN UYGUNU 8.20 O DA KAMPANYA İNSERTTE. HODRİ MEYDAN MUTLAKA UĞRAYIN.
    LÜTFEN İNSERTTEN KARŞILAŞTIRIN VE ÖYLE YORUM YAPIN.

Buradaki hodri meydan kime onu anlamadık

• 4.5 lt yağ 17.49 neresi hodri meydan bunun? Bimde 5 lt yağ 17.90ken??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "hodri" kelimesinin ne demek olduğunu açıklayabilirsen Buca'ya gelip alışveriş yaparım. Açıklayamıyorsan bilip bilmeden kullanmayın.
  • Reklam
  • Arkadaşlar reklam yapmak değil amacım tüm tüketici arkadaşların yararlanması.
    Ben sadece ilk sayfasını insert ün koydum. Bakın HODRİ MEYDAN açıklaması isteyen arkadaş
    5 kg söke un 6.90 kipada 10.25 şokta 8.90 önemli olan marka
    elseve şampuan 750 ml .690 kipada 9.20
    sırma 6 lı meyveli soda 1.99 kipada 3.45 şokta 2.90
    aroma meyve suyu 1LT 1.29 kipada indirimde 1.79 tansaşta 1.99
    izmir tulum peyni kg 9.90 kipada indirimde 16.50 den 13.75
    Tukaş salça 1kg 2.79 kipada kipa marka 2.99
    Açık antepfıstık kp 17.90 kipada 26.00 civarı
    Palmolive duş jeli 500 ML 5.90 kipa 6.90 tansaşta 8.90
    Burn 250 ml 1.49 kipada 2.49
    Aptamil 900 GR 32.90 kipada 39.90

ARKADAŞLAR BEN KİPA YAKININDA ÇALIŞIYORUM O YÜZDEN ONU EMSAL ALDIM VE GENELLİKLE ORADAN ALIŞVERİŞ YAPAN BİRİ OLARAK UYGUN GÖRDÜĞÜM İÇİN YAZDIM TABİ TERCİH SİZİN AMA REKLAM DEĞİL ASLA SADECE PAYLAŞIM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazycampos -- 15 Eylül 2012; 14:29:55 >

• arkadaş karfur metro kipayla kafa kafaya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • insertleri koymaya devam edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazycampos -- 15 Eylül 2012; 14:29:42 >
  • devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazycampos -- 15 Eylül 2012; 14:30:54 >
  • Bucanın tam olarak neresinde tarif edebilen varmi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adresi tam olarak İŞÇİEVLERİ YIKKIKKEMER TANSAŞIN ORADAKİ ROYAL DÜĞÜN SALONUNUN ALTI. UFUK MAH OLARAK GEÇİYOR.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.