Şimdi Ara

Yeni Avea hatları kaç ile başlıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
31.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 0555 ile başlayan Avea hattı kaldı mı? Eğer kalmadı ise hangi numaralar kaldı?

• Mrb..

555 ve 505 yok.Çoğu yerde 554 ve 506 var.Yeni 507 çıkmış bazı yerlerde.
  • 555 ile şirket hattı(kurumsal) alabilirsiniz şu anda sadece.
  • Şuan 554 ve 506 serileri var 554 te azalma var.En iyi seriler 554 ve 555 diğer seriler bi garip geliyor insana
  • Alt tarafı numara bu kadar takmayın
    SOnra siz de Turkcell 532 gibi fahiş fiyata satmaya kalkarsınız

Bende de 555 var..
  • hele şu 554 çok iğrenç geliyor bana benim 505.555 bulamamıştım 505 almıştım sonuda 92 92 süper numara
  • quote:

Orjinalden alıntı: AmigaOS

554 ile başlayan numara alıp ön kodunu 13 ytl karşılığında 555 yaptırabiliyormuşsunuz. Tabi 555 ile başlayan hali boşsa. 554 ile başlayan numara aldıktan sonra numara değişim talebi için müşteri hizmetlerini arıyorsunuz, müşteri hizmetleri size 555 ile başlayan yeni numaralar teklif edecek, siz ben aynı numaramı istiyorum diyeceksiniz. Bunu dedikten sonra kontrol işlemi başlatıp sizi arayacaklarını söylüyorlar ve eğer numara boşsa size veriyorlar. Numara doluysa 555 ile başlayan başka bir numara veriyor.

Müşteri hizmetleri üşenmeden bana bunun yolunu anlattı. :)

Ya da mevcut bir faturalı hattınız varsa onun son faturası ile Avea bayisine gidip Churn hat alıyormuşsunuz ve aynı numarayı başında 555 ile başlayacak şekilde istiyormuşsunuz ve veriyorlarmış.

Numara değişikliği sadece faturalı hatlarda oluyor ve 3 YTL işlem ücreti alıyor. İşlem ücreti 13'den 3'e düştü, müşteri hizmetlerinin bilgisi yokmuş demek ki :)
    Faturalı hat için geçerli olması çok kötü, kontörlü hat kullanıcıları değişiklik yapamıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ha 555 olmuş ha 503 sonuçta seni arıyacaklar telefon rehberine kaydediyor ve ismini bulup arıyor...

Bende ilk çıktığında (aria) aldığım 555 li hat var...Senesini tam hatırlamıyorum ama 2001 yılında almıştım galiba...O zamandan bu yana kampanyalar haricinde pek kullanmıyorum...Son zamanlarda da 39 kontöre heryöne 500sms i işe yarıyor...Sonuçta benim için numara pek önemli değil, ne kadar ucuz ve ne kadar bedava konuşturuyor o önemli...
  • @ AmigaOS,
    estağfirullah, aksini iddaa ettiniz demedim zaten. sadece anlatmışsınız ama numara tabanlı (554 diye) anlatınca ben de kontörlülere oluyor gibi algıladım ve eklemek istedim
  • Aynen dediğiniz gibi yapabilirsiniz. Ama 555'li önkodla aynı numarayı verebileceklerinden emin değilim halen. Ben geçen müşteri hizmetleri ile görüştüğümde sistem otomatik numara tanımlamasını siz kabul ederseniz öyle yapıyor ve sonrasında numarayı görüp size aktarabiliyoruz demişti. Bu konuyu araştıracağım. 555'li olduğunda süper olacak bir numara var kullanmadığım, onunla deneyeceğim bunu.
  • 554 ile başlıyor diye biliyorum. muhtemelen öyledir. 555 de olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.