Şimdi Ara

Yeni AURİS 2013 (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.972
Cevap
62
Favori
612.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrkapo

Yakıt konusunda haklısınız vatandaşımız sağ olsun merdivenlerin boyasına bile eylem yaparlar lgbt türküsü söylerler vergiyi sadece konuşurlar

Kusura bakmayın ama, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Vatandaş konuşunca siyaset oluyor. Konuşmasa merdiven, lgbt vs. Bu sözler siyaset değil mi? Hem de daniskası. Adam bakan olmuş, alamayacağı olimpiyatı kaybetmenin üzüntüsünden kına tükendi diyebilecek kadar alçalıyor. Salağın biri 2. olabilmek için yarışan ve Madrid'i elediği için elemeye kalabilen İstanbul'u olimpiyatı aldı diye kutlayabiliyor -ki bu şahıs ya 3 ya da 4 dönemdir ABBaşkanı-.

Siyaset; bir ülkede aptallara bırakılmayacak kadar önemlidir. Normal vatandaşı siyasetle ilgilenmeyen, bir toplumu APTALLAR yönetir.

• Arkadaşlar garanti uzatma konusundaki görüşleriniz nedir.Sizce gerekli mi ? +2 yıl uzatma niyetim var kararsız durumdayım
  • Uzun süre kullanmaya kesin kararlıysanız iyi olur.
  • Sizin derdiniz yakıtmı olimpiyat mı yoksa salakların yaptığı siyasetmi?Salaklara bırakmıyorsanız buyrun siyaset yapın ama bunu bursa değil siyasi içerikli sitelerde.Benim verdiğim merdiven ve lgbt örneği siyaset için değil yakıt vergi oranlarından daha önemli göründüğünü gostermektır sizin gibi bazılarını veya bazı kesimlerin salak asalak yada başkanirşey olduğunu gösterme çabam yok
  • Sizin derdiniz yakıtmı olimpiyat mı yoksa salakların yaptığı siyasetmi?Salaklara bırakmıyorsanız buyrun siyaset yapın ama bunu bursa değil siyasi içerikli sitelerde.Benim verdiğim merdiven ve lgbt örneği siyaset için değil yakıt vergi oranlarından daha önemli göründüğünü gostermektır sizin gibi bazılarını veya bazı kesimlerin salak asalak yada başkanirşey olduğunu gösterme çabam yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 haftadır 5 parmakla benzin 5 lira oldu eylemi yapılıyor.

Son cümle ise çok nahoş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 8 Eylül 2013; 23:41:38 >
  • kartal87 kullanıcısına yanıt
    bence uzatma greksiz.
  • Geri vites lambası tek mi benim araçta mı sıkıntı var sağ yanıyor sadece

• Birde kaputu içerden attırdıktan sonra denedim açık ama yukarı kaldıramadım zorlamadım yeni diye de kitapçığa bakacaktım ama ansiklopedi resmen :)

• Geri vites lambası tek.
    Kaputu içerden açtıktan sonra dışardan da açmanız gerekli. Kaputun onunde başınızı egip açık aralıktan bakın, acma kolunu göreceksiniz.

• O olay ben de de sıkıntı oluyor. Gece park etmekte tedirginlik yaşıyorum. ZAten arka camlar karartılmış bir de tek ampül o da bir tarafta hoş olmamış. Çözüm arayışlarındayım.

Garanti uzatmadan bahsedilmiş. Bu konuda bend e muallaktayım daha çok süre var ama yapıp yapmamakta kararsız kaldım. Aracı ciddi bir sıkıntısı çıkmaığı sürece 10yıl kadar kullanırız diye düşünüyorum. Araçtan memnun kalınca pek satamıyoruz Hala 94 model 3.16i var amcamda satmaya da niyeti yok. Bu haldeyken garanti uzatmak mantıklı ama uzatmadaki kavramlar neler. Yani normal bu garanti mi uzuyor yoksa farklı bir garanti prosedürü mü satın almış oluyoruz ? Şuanki garanti kriterleri o zamand a geçerli olacak mı yaptıran arkadaşlar bu konuda aydınlatsalar mı acaba bizi

• Normal garanti uzuyor. Aracı alırken neyse o.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alicilik

O olay ben de de sıkıntı oluyor. Gece park etmekte tedirginlik yaşıyorum. ZAten arka camlar karartılmış bir de tek ampül o da bir tarafta hoş olmamış. Çözüm arayışlarındayım.

Garanti uzatmadan bahsedilmiş. Bu konuda bend e muallaktayım daha çok süre var ama yapıp yapmamakta kararsız kaldım. Aracı ciddi bir sıkıntısı çıkmaığı sürece 10yıl kadar kullanırız diye düşünüyorum. Araçtan memnun kalınca pek satamıyoruz Hala 94 model 3.16i var amcamda satmaya da niyeti yok. Bu haldeyken garanti uzatmak mantıklı ama uzatmadaki kavramlar neler. Yani normal bu garanti mi uzuyor yoksa farklı bir garanti prosedürü mü satın almış oluyoruz ? Şuanki garanti kriterleri o zamand a geçerli olacak mı yaptıran arkadaşlar bu konuda aydınlatsalar mı acaba bizi

Bu sabah servise uğradım ve garanti uzatma konusunda yetkili ile konuştum, aynı garanti işlevselliği bozulmadan devam ediyor dedi.Akşamüstü gidip +2 yıl uzatacağım büyük ihtimalle

Ayrıca saçma sapan bir olay ile karşı karşıyayım ; arka koltuk sol üst sırtlık sandalının altındaki döşemede bir açılma meydana geldi.Bu açılmanın benden kaynaklanması mümkün değil.Çünkü aracı aldığımdan bu yana arka koltuğa oturup yolculuk eden dahi olmadı.Bagaja koltuğu zedeleyici bir cisim koydum desem o da olmadı.Fotoğraflarını çekip Toyota'ya bildireceklermiş.Kumaş şuan TR'de bulunmadığından bir müddet beklemem gerektiğini söylediler bakalım ne olacak.Ayrıca bu salıncağın olduğu her iki bölgede de ufak bir potluk var ve elinizle hissedebiliyorsunuz.Bence buradaki arkadaşlar da kendi araçlarının aynı bölgesini bir kontrol etsinler.

• kartal87 kullanıcısına yanıt
    Cevaplar için teşekkür ederim. Ben de bir etraflıca düşünüyüm.

Bir de şu kumaş sorunun fotosunu bizimle de paylaşabilir misiniz ?
  • Tam olarak neresi? Fotoğraf var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: TT75

Tam olarak neresi? Fotoğraf var mı acaba?

Akşam atmaya çalışacağım arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TT75

Geri vites lambası tek.
    Kaputu içerden açtıktan sonra dışardan da açmanız gerekli. Kaputun onunde başınızı egip açık aralıktan bakın, acma kolunu göreceksiniz.

eyvallah inceliyeyim bende :)
  • Aracı teslim alırken teknik servis kaput açma dahil bütün ayrıntıları anlatıyor, anlatmasıda gerekli. Anlatmadıysa işini yapmamış demek.
  • Toyota nın en güçlü motoru 5.7-Liter Aluminum i-FORCE V8 DOHC E85 Flex Fuel 31 32-Valve with Dual Independent Variable Valve Timing with intelligence (VVT-i); 381 hp @ 5600 rpm; 401 lb.-ft. @ 3600 rpm
    ve aracın videosuhttp://www.youtube.com/watch?v=okkk3YNhtUg
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkapo

Toyota nın en güçlü motoru 5.7-Liter Aluminum i-FORCE V8 DOHC E85 Flex Fuel 31 32-Valve with Dual Independent Variable Valve Timing with intelligence (VVT-i); 381 hp @ 5600 rpm; 401 lb.-ft. @ 3600 rpm
    ve aracın videosuhttp://www.youtube.com/watch?v=okkk3YNhtUg

Ben almam buna tüp takilmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecz_mel -- 12 Eylül 2013; 2:38:14 >
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.