Şimdi Ara

Yeni AURİS 2013 (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.972
Cevap
62
Favori
612.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    54.000 çok iyi rehin yok mu araçta ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alicilik

54.000 çok iyi rehin yok mu araçta ?

Hayır, rehinsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orhan Hoca

quote:

Orijinalden alıntı: aydin177

pişmanım pişman
    1.4-d advance skaypack mm u 57bine alıyordun 3-4 ay önce şimdi fiyatlara baktımda of of

Aracımın ödemeleri beni 2014'te sarsacak gibi. İsterseniz size satabilirim. 58.300+Protect korumalı: Pazarlıksız 54.000'e bırakırım :D
    4969 km.de

malesef keşke önce buraya yazsaydım 2-3 ay önce golf aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanchez44

quote:

Orijinalden alıntı: Orhan Hoca

quote:

Orijinalden alıntı: aydin177

pişmanım pişman
    1.4-d advance skaypack mm u 57bine alıyordun 3-4 ay önce şimdi fiyatlara baktımda of of

Aracımın ödemeleri beni 2014'te sarsacak gibi. İsterseniz size satabilirim. 58.300+Protect korumalı: Pazarlıksız 54.000'e bırakırım :D
    4969 km.de

malesef keşke önce buraya yazsaydım 2-3 ay önce golf aldım

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun :)

• quote:

Bu arada beyler deneme amaçlı 9006 xenon kit sipariş ettim bakalım ne çıkacak ?

nereden sipariş ettiniz
  • gastan kullanıcısına yanıt
    vazgeçilmezim ebay den :D elimde 55w balast vardı ampül aldım sadece. Olmaz sa H16 alıp sise girerim.
  • quote:

vazgeçilmezim ebay den :D elimde 55w balast vardı ampül aldım sadece. Olmaz sa H16 alıp sise girerim.
    Bu şimşek gibi yanan farlardan olurmu ki bizimkide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gastan kullanıcısına yanıt
    Ben de onun için uğraşıyorumda bu çançinçonların tepkime süresi 3-4sn olduğundan sıkıntı yaşayabilir diye düünüyorum. Normal far yanarken sıkıntı yokta far yanmazken selektör yapmak sıkıntı.

Balastı üzerinde olan ampülden buldum ona mesaj attım tepkimesi nasıl diye 3-5sn gecikmeli diyor yani balastın üstünde olup olmamsı değiştirmiyor .

Orjinal sistemi biraz farklı 9006 orjinal bir sistem kurmaya çalışsak maaliyet çok artar gibi.
  • Orijinal xenon lu arabalar nasıl yapıyorlarki anında güçlü ışık veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gastan

Bu şimşek gibi yanan farlardan olurmu ki bizimkide
    Ampülleri daha farklı oluyor Genelde D2R-L-S gibi modelleir oluyor.

Daha kaliteli ve güçlü malzemeler kullanıyorlar herhalde yoksa ilk bakışta pek bir fark anlaşılmıyor.
  • quote:

Ampülleri daha farklı oluyor Genelde D2R-L-S gibi modelleir oluyor.

Daha kaliteli ve güçlü malzemeler kullanıyorlar herhalde yoksa ilk bakışta pek bir fark anlaşılmıyor.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar gece eve girerken farları açık burakabiliyorsunuz ya bir süreliğine. Etrafı aydınlatsın diye.

Bu işlem nasıl yapılıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evvela

Arkadaşlar gece eve girerken farları açık burakabiliyorsunuz ya bir süreliğine. Etrafı aydınlatsın diye.

Motoru durdurduktan sonra, far kolunu kendinize dogru cekiniz.
    Detaylar için: Yeni Auris El Kitabı sf. 302
  • quote:

Orijinalden alıntı: TT75

quote:

Arkadaşım bunu denedim ama olmadı. O yüzden yazmıştım. Yalnız gündüz denedim. ondan olmuş olabilir mi.
    Yada benimkinde bi problem var...
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşım bunu denedim ama olmadı. O yüzden yazmıştım. Yalnız gündüz denedim. ondan olmuş olabilir mi.

Ben denedim olmuştu... Dediğin gibi gündüz farkedememiş olabilirsin...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben denedim olmuştu... Dediğin gibi gündüz farkedememiş olabilirsin...

Alıntıları Göster
    Gece veya gündüzle alakası olmaz.

Ben farı auto konumunda tutuyorum. Aracı stop edip kapıyı açmadan selektör yapıyorum sadece ön kısa hüzme farlar bir müddet yanıyor.

2004 corsa C de de böyle
    2004 Peugeot 206 da da

Eski kullandığım 2011 206+ da teyp ben kapıyı açınca açılır ben kapıyı kitledik 1 dk sonra kapanırdı. Toyota sözüm ona teknolojinin çekirdeğinden geliyor ama Kıytırık pejo kadar olayları yok.

• 3 kuruş daha fazla kar edeceğim diye sadece ön cama sıkışma sensörü koyan zihniyete
    Üstelik sensör diye koydukları zımbırtı nesneyi sıkiıştırıp buruşturduktan sonra camı durdurabiliyor.
    Annesi müdahale etmese kızımın kafası arka cama sıkışıp kalcaktı.

Koltuğun altına düşen nesneyi almak için tamamen geriye ittim ve 10 cm büyüklüğünde köşeli ray plastiği tamamen yerinden çıktı.
    Servisten yeni çıkan arabanın ön disklerinin sesini bütün mahalle dinledi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

3 kuruş daha fazla kar edeceğim diye sadece ön cama sıkışma sensörü koyan zihniyete
    Üstelik sensör diye koydukları zımbırtı nesneyi sıkiıştırıp buruşturduktan sonra camı durdurabiliyor.
    Annesi müdahale etmese kızımın kafası arka cama sıkışıp kalcaktı.

Koltuğun altına düşen nesneyi almak için tamamen geriye ittim ve 10 cm büyüklüğünde köşeli ray plastiği tamamen yerinden çıktı.
    Servisten yeni çıkan arabanın ön disklerinin sesini bütün mahalle dinledi
    Arkadaşlar internette gezerken rastladım turbo ve atmosferik motorların avantaj ve dezavantajlarından bahsediyor bir arkadaş var rekteviyeci onunlada konuşunca bu videodan sonra atmosferik aldığım için mutlu oldum.Turbo motorların ömürlerinin ne kadar kısa olabiliceğini örneklerle vermişler

http://www.teknoseyir.com/100262/motor-hacimleri-kafa-karistirmasin/

• quote:

Orijinalden alıntı: mrkapo

Arkadaşlar internette gezerken rastladım turbo ve atmosferik motorların avantaj ve dezavantajlarından bahsediyor bir arkadaş var rekteviyeci onunlada konuşunca bu videodan sonra atmosferik aldığım için mutlu oldum.Turbo motorların ömürlerinin ne kadar kısa olabiliceğini örneklerle vermişler

Dizel motorlarda sorun yok, komple çelik bloktan oluştuğu için.
    Fakat benzinli motorlarda pek pek sağlıklı değil.
    Bu nedenle dayanıklılığa önem veren Toyota benzinli motorlarında turbo kullanmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mrkapo

dostum fiyat servisine büroda elemanların kullandığı araçları götürdüğümüzde ustalar gösteriyor bazen, inan 400.000 km devirmiş dizel paliolar var üstelik şirket aracı, vura vura kullanıyorlar, turbo motorlu araçların ömürlerinin kısa olduğu doğru değil yani, ancak turbolu arabaları kullanırken, ilk çalıştırma, hemde stop ettirmeme, bakımlarını düzenli yapma kurallarına uyulması gerekiyor...bu arada çoğu büyük marka artık atmosferik benzinli motor üretmiyor.

• quote:

aracınızda far sensörü varsa, zaten gece araçtan çıkıp kapıları kitlediğinizde farların bir süre daha yanıp kendiliğinden sönmesi gerekir.
  • 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.