Şimdi Ara

Yeni Auris 1.33 hakkında yardıma ihtiyacım var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
55.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Memnun olmadığımı yazmadım, toyota toyota dır.
  • Ödeme kolaylığıda en büyük artısı sanırım Auris alacağım...
  • iki ay önce kiç masrafsız 0.79 la kredi verdiler, diğer firmalar yanına bile uğrayamıyordu.
  • o dediğiniz kampanyadan ben de yararlandım ve 1.33 comfort aldım bu cumartesi de 1000 km bakımına götüreceğiz
    rainmans yanlız size bir sorum olacak bir ara ikinci vitese geçirirken tam geçiremedim gaza bastığımda araç gitmedi ve sonra tekrar tam geçirdim
    daha sonra ikinci vitese geçirişlerimde ufak bir hırıltı duymaya başladım bir sorun olur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainmans

iki ay önce kiç masrafsız 0.79 la kredi verdiler, diğer firmalar yanına bile uğrayamıyordu.

üstad selam,

reklam olmazsa hangi bayi verdi ben bir türlü denk gelemedim bu işlere sadece bayiinin banka ile anlaşması olabilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokalper

o dediğiniz kampanyadan ben de yararlandım ve 1.33 comfort aldım bu cumartesi de 1000 km bakımına götüreceğiz
    rainmans yanlız size bir sorum olacak bir ara ikinci vitese geçirirken tam geçiremedim gaza bastığımda araç gitmedi ve sonra tekrar tam geçirdim
    daha sonra ikinci vitese geçirişlerimde ufak bir hırıltı duymaya başladım bir sorun olur mu acaba?

Bu arabaların şanzumanları bir iki hatayla sorun yaratmaz, o hırıltılar yeni araçların hemen hepsinde var, sıkıntı olacağını sanmıyorum, 1. vites az gazla sesiz bi ortamda aracın seslerini bi dinle, uğultu var hafiften. Normaldir die düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engingulcan

quote:

iki ay önce kiç masrafsız 0.79 la kredi verdiler, diğer firmalar yanına bile uğrayamıyordu.

üstad selam,

reklam olmazsa hangi bayi verdi ben bir türlü denk gelemedim bu işlere sadece bayiinin banka ile anlaşması olabilir mi acaba?

http://www.aydo ganotomotiv.com.tr/

buradan.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainmans -- 21 Eylül 2010; 18:19:56 >
  • selamlar ve yi akşamlar,

sayın rainmans;
    aracınızın kredi koşullarını ve aldığınız fiyatı yazarmısınız, bir değerlendirme yapmak istiyorum da... Fiyat neydi ne kadar peşin verdiniz gibi. sizce de sakıncası yoksa tabi...

sayın gokalper;
    aynı sorularım sizin için de geçerlidir, sakıncası yoksa paylaşırmısınız...bir de vites konusunda dikkatsizliğinize gelmiş ve debriyaja az basmış olabilirsiniz, ondan dolayı o an için bir sıkıntı olmuştur. başka bir sorun olacağını sanmıyorum, ama tabi sizin aracınıza has bir sorun oluşmuşsa ve bu sorun hala devam ediyoorsa da servise götürüp göstermekte fayda var derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökAy54

selamlar ve yi akşamlar,

sayın rainmans;
    aracınızın kredi koşullarını ve aldığınız fiyatı yazarmısınız, bir değerlendirme yapmak istiyorum da... Fiyat neydi ne kadar peşin verdiniz gibi. sizce de sakıncası yoksa tabi...

sayın gokalper;
    aynı sorularım sizin için de geçerlidir, sakıncası yoksa paylaşırmısınız...bir de vites konusunda dikkatsizliğinize gelmiş ve debriyaja az basmış olabilirsiniz, ondan dolayı o an için bir sıkıntı olmuştur. başka bir sorun olacağını sanmıyorum, ama tabi sizin aracınıza has bir sorun oluşmuşsa ve bu sorun hala devam ediyoorsa da servise götürüp göstermekte fayda var derim.

34.900 fiyata 10bin peşin verdim kalanı da düz 4 yıllık kredi yaptırdım aylık 666 olarak faiz oranı %0,79dan

rainmans evet ben de farkettim uğultu sesini

• 32500, içinde 4 çelik jant, lcd ekranlı park sensörü var

8500 peşin 5 yıl vade 26.000 krediye 564.00 taksiti var, kredi masrafı yok
  • çok iyi almışsın rainmans hangi bayiden aldığını da söyler misin? Bir de ne zaman almıştın aracı?
  • quote:

32500, içinde 4 çelik jant, lcd ekranlı park sensörü var

8500 peşin 5 yıl vade 26.000 krediye 564.00 taksiti var, kredi masrafı yok

üstad mükemmel almışsın, hayırlı olsun,

bayi çalışanı indirimi falan mı aldın nasıl oldu... ya da başka özel bir indirim...
  • Aldığımda araç ortada yoktu, 9 Temmuz, satış fiyatı 34200 dü,

27 Temmuzda teslim aldım. sonra zam geldi zaten.
  • gerçekten de çok iyi almışınız hayırlı olsun benim aldığım tarih 21 ağustostu zaten 34900 olarak başlamıştı ama daha önce 34200 den alanları forumda okumuştum
  • Güle güle kullanın kazasız belasız binin inşallah çok iyi bir rakama almışsınız hem de alaşım jantlarlar beraber, kaskoyu da koyun üstüne 33200 hiç bişe değil walla o fiyata versin hiç düşünmem alırım...
  • Auris çok hoşuma giden bir araç. İçine oturduğumda çok ferah gelmişti, ancak ön konsol sanki ses yapacak gibi bir izlenim bıraktı bende. Henüz test sürüşü yapamadım ancak, 1.33lerin test aracı yoktu en son gittiğimde. Şu an olup olmadığını bilen var mı? Bir de kredi kampanyası var diye hiç indirim yapılmıyor mu? Bozuk yollarla ilgili ses-tıkırtı sorunu var mı arkadaşlar bir de bunu çok merak ediyorum?
    Kullanmadım ama bana göre bu aracın tek ama tek eksisi motor hacmi... 1.33 motor için 1.6lar ile aynı vergiyi vermek hiç hoş değil
    Ama tabi yapılabilecek bir şey yok bu konuda.
    Herkese kazasız sürüşler dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: johnkoot

Auris çok hoşuma giden bir araç. İçine oturduğumda çok ferah gelmişti, ancak ön konsol sanki ses yapacak gibi bir izlenim bıraktı bende. Henüz test sürüşü yapamadım ancak, 1.33lerin test aracı yoktu en son gittiğimde. Şu an olup olmadığını bilen var mı? Bir de kredi kampanyası var diye hiç indirim yapılmıyor mu? Bozuk yollarla ilgili ses-tıkırtı sorunu var mı arkadaşlar bir de bunu çok merak ediyorum?
    Kullanmadım ama bana göre bu aracın tek ama tek eksisi motor hacmi... 1.33 motor için 1.6lar ile aynı vergiyi vermek hiç hoş değil
    Ama tabi yapılabilecek bir şey yok bu konuda.
    Herkese kazasız sürüşler dilerim

merhaba johnkoot,
    Evet ferah bir araç uzun yolculuklar bile çok rahat.
    İzlenimlerin doğru sinir bozucu tıkırtılar var

• Merhabalar bu aracla ilgili bir sorum olacak
    vitesi değiştirirken çok sert ve belirgin geçiyor
    kemikli bir yapısı varmış gibi
    diğer kullanlarda da böyle bir durum söz konusu mu acaba?
  • selam,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_r_a_g_o_n -- 18 Ocak 2013; 11:40:34 >
  • Toyotanın orj jantı deil, CMS cantlar, 500 e taktılar, kavga döğüş tabi

Yeni Auris 1.33 hakkında yardıma ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainmans -- 1 Ekim 2010; 19:34:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.