Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (287. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.234
Cevap
145
Favori
681.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alphi3458

quote:

Orijinalden alıntı: Mans737

quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Arkadaşlar & Yeni A3 almayı düşünenler; bütçe müsait değilse birşey demek haddimize değil ancak Audi bayisine girdiğinizde Base / Attraction isimli baz donanım araçlara bakmayın dahi. Bu araclar genelde şirkete hitap eden sadece marka algısı sunan keyif faktörü düşük araçlar. Eski Ambiante ve Ambition ile şimdiki Design ve Sport donanımlar opsiyona girilmedikce alınacak baz donanımlardır diyebiliriz. Bu araçlara zaten keyfekeder fazladan ödeme yapıyoruz diğer markalara oranla bari araçlar da mümkünse dolulugu ile tatmin edici olsun.

Tamamiyle katılıyorum.ayrıca base donanım koltukları benim için tam hayal kırıklığı

Önceki attraction koltukları gördünüz mü peki

Evet gördüm tabi onlar içinde aynı düşünceye sahibim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: matador_mirkhan

O pütürlü yapı normal. Golflerdede ve muhtemelen daha pekçok modelde var da sebebini tam olarak hatırlamıyorum. Endişelenecek bi durum yok.

Teşekkür ederim. Eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: attacantee

Daha once megane3 kullaniyordum ve hiz sabitleyici cok kullanisliydi, direksiyondan kumanda edilebiliyordu. A3 SB de ne direksiyonda ne de baska bir yerde kontrol edebilecek bir dugmeye rastlamadim. Satis temsilcisi hiz limitleyicisinden bahsetmisti, belli hizi gecince uyari verdiginden ama onu da bulamadim merak ettigim konu hiz sabitleyici icin ayri bir kol mu takiliyor, bu kolun ergonomisi nasil, mevcut duzeni etkiliyor mu. Kullanimda basitlikten yanayim cunku. Durur pozisyondan hiz sabitleyici ile kalkabiliyor mu arac, nasil devreye giriyor, nasil devreden cikiyor genel bir bilgi verebilirseniz sevinirim. yardiminiz icin tesekkurler simdiden

Arkadaşlar, aynen bu a3 hız sabitleyici çalışma şekli konusunda bilgi verebilecek bir arkadaş var ise çok iyi olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dr_ocean D kullanıcısına yanıt
    Fiyatı çok fazla yazmış.
    Sıfırın daha donanımlısı bile daha ucuz.
    Şöyle örnek vereyim. Ben 10 gün önce sipariş verdim.
    A3 sportline makyajlı kasa 1.6 dizel sportline+advance+prestij paket. 124000 tl dediler ki daha alırken küçük bir pazarlığı daha olacak. Bu sahibindendeki araçta prestij paket yok. Yani hesabı siz yapın artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: attacantee

Daha once megane3 kullaniyordum ve hiz sabitleyici cok kullanisliydi, direksiyondan kumanda edilebiliyordu. A3 SB de ne direksiyonda ne de baska bir yerde kontrol edebilecek bir dugmeye rastlamadim. Satis temsilcisi hiz limitleyicisinden bahsetmisti, belli hizi gecince uyari verdiginden ama onu da bulamadim merak ettigim konu hiz sabitleyici icin ayri bir kol mu takiliyor, bu kolun ergonomisi nasil, mevcut duzeni etkiliyor mu. Kullanimda basitlikten yanayim cunku. Durur pozisyondan hiz sabitleyici ile kalkabiliyor mu arac, nasil devreye giriyor, nasil devreden cikiyor genel bir bilgi verebilirseniz sevinirim. yardiminiz icin tesekkurler simdiden

Hocam ; direksiyon kolununun sol tarafina sinyal kolu altına kol takılıyor. Bu kol en dip pozisyonda sistem kapali oluyor, direksiyona yakin konumda ise açık. Kolu aynen sinyal gibi aşağı yukarı iterek veya itili tutarak hız arttırıp azaltabiliyorsunuz. Sistem devredeyken ucundaki tuşa basinca anlık hızınız sabitleniyor. Kolu yavaşca dibe doğru itince Cruise devreden çıkıyor, yine selektör atar gibi kendinize doğru çekince hızınız ayarladiginiz yerde sabitleniyor. Bunlarin tamami göstergedeki ekrandan takip edilebiliyor.
    Sistem durur haldeyken hareket ettirmiyor aracı seyir halinde olmanız gerekiyor.
    ACC ile gelmeyen araçlarda Cruise adaptif olmuyor yani fren fonksiyonu yok. Seyir hızınızı yolun egimine göre yavaşlatabilirsiniz ancak.
    Benim evvelki aracım GOLF'tü. Onda da çalışma mantığı aynıydı. Fark sadece direksiyon üzerindeki tuşlardan kontrollü olmasıydı. O daha kullanisliydi. Bu da iş görüyor ama GOLF'teki kadar kullanışlı olmadığı için sehirici pek kullanamiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 29 Ekim 2016; 12:08:38 >

• Ebola33 E kullanıcısına yanıt
    Hocam ; sizi de mention ettim bir üst mesajımda. İlave soracağınız olursa sorabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gryozc

Tabiki luks sinif arac kategorisine sokup fiyat artadabilir. Enteresan isler bekliyor bizi yani

Bana sanki fena halde zam gelecek gibi geliyor Premium markalara. 84'lük A3 kısa sürede tarih olabilir fakat araç bazında vergileme yapacakları için direkt A4'ü de vurabilir A3'ü sıyırıp.

Aslında küçük hacmin avantaji olmazsa bu markalarda ve 2000cc araçlarda da oran atmazsa örneğin A4'için 1.4 TFSi değil 2.0 TDi almak daha mantıklı olabilir. Aynı donanimda arada 40binTL fark var çünkü sadece motor hacmi nedeniyle. Bu fark 30binTL'ye bile inse 1.4 TFSi yerine 2.0 TDi veya TFSi daha çok satmaya başlar.

arkadaşlar şu aracı almayı düşünüyorum fikirlerinizi beyan edebilirmisinşz teşekkürler.sizce maxşmım kaça almalıyım ?

haklısınız.peki sizce en son ne verilir bu araca

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebola33

Fiyatı çok fazla yazmış.
    A3 sportline makyajlı kasa 1.6 dizel sportline+advance+prestij paket. 124000 tl dediler ki daha alırken küçük bir pazarlığı daha olacak. Bu sahibindendeki araçta prestij paket yok. Yani hesabı siz yapın artık.

Hocam; hayırlı olsun, çabucak gelsin inşallah Sizin sipariş de Sedan değil mi? Kendi aracıma değer belirlemek açısından fikir sahibi olabilmek için soruyorum. Son fiyat alanlardansınız gördüğüm kadarıyla. Sedan 1.6 TDi Sport / Sunroof / Katlanir Ayna ( Prestige Pack de olur ) verdikleri son fiyat hemen hemen bu dolaylarda mı oluyor?

• Vergi degisikliginde fabrika cikis fiyatlari baz alinacagi icin muhtemelen 1.6 ve 2.0 motorlar arasinda pek fark kalmayacak. 2.0 lar yerinde durur 1.6 lar onlara yaklasir. 1.0 lar tam bir belirsizlik

İlan mesajında atar yapmıyorlarmı bide o zıttıma gidiyor en çok :). Onun haricinde fiyatı bir miktar kırmalı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

quote:

Orijinalden alıntı: Ebola33

Fiyatı çok fazla yazmış.

Hocam; hayırlı olsun, çabucak gelsin inşallah Sizin sipariş de Sedan değil mi? Kendi aracıma değer belirlemek açısından fikir sahibi olabilmek için soruyorum. Son fiyat alanlardansınız gördüğüm kadarıyla. Sedan 1.6 TDi Sport / Sunroof / Katlanir Ayna ( Prestige Pack de olur ) verdikleri son fiyat hemen hemen bu dolaylarda mı oluyor?

Tşk Hocam. Doğrudur. Sedan modeli benim aldığımda. Advance pakete ek prestij paket var.
    Bana en son 124 dediler. Ancak aracı alacağım gün yani ödemeyi yapacağım gün son bir pazarlık olur deyip ayrıldım oradan. Şimdilik sadece kapora verdim ve beklemedeyim.

Araç zaten sıfır. Bana göre 119-120 bandında alabilirsiniz bu aracı diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gryozc

Ötv de motor hacimleriyle alakali ciddi degisiklige gidiliyor. Fiyatlar nasil etkilenecek bakalim. otv yi 0 a indirip 1katina kadar yukseltme yetkisi verilmis maliyeye. 84 e neden veriyor diye dusunurken 60 li rakamlar gorebiliriz bir anda

Verilecekmiş ama 84 lü rakam yerine 60 lar çok iyimser olmuş bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grattis

İlan mesajında atar yapmıyorlarmı bide o zıttıma gidiyor en çok :). Onun haricinde fiyatı bir miktar kırmalı bence.

galericiler ve ölücüler o kadar çok arayıp rahatsız anlamsız fiyat biçiyorlar ki bence gayet normal tepkiler :)
    Hayırlısı olsun hocam. Şu anda hem %0 faiz oranı hem de araç fiyatı çift açıdan avantajli ikinci elde satılabilir fiyatı belirlemek de zor.

• Merhaba arkadaşalar bende 1.6 tdi desing line aracımı cuma günü teslim aldım. İlk yardım çantası ve yangın tüpü nerede ? Teslim alırken sormak hiç aklıma gelmedi benim onlarda birşey demedi.
  • Aracınız hayırlı olsun, ilk yardım çantası ön yolcu koltuğunun altında ki çekmecede.Yangın tüpünü ben de bilmiyorum.

• Arkadaslar ben de kapora verdim ve bir haftaya kadar 1.0 sportback alacagim ama kafam çok karıştı. Bu yeni vergi duzenlemesinden sonra aracın fiyatında duşüş olur mu sizce?
    Bu araç 84 bine neden veriliyor diye düşünüyorduk, altından bu vergi düzenlemesi işi çıkmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: halil759

Arkadaslar ben de kapora verdim ve bir haftaya kadar 1.0 sportback alacagim ama kafam çok karıştı. Bu yeni vergi duzenlemesinden sonra aracın fiyatında duşüş olur mu sizce?
    Bu araç 84 bine neden veriliyor diye düşünüyorduk, altından bu vergi düzenlemesi işi çıkmasın.

Fiyat düşmez zaten artma ihtimali var, uygulama yılbaşında başlar zaten, sen Türkiyede hic bir şeyin fiyatının düştüğünü gördün mü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasson -- 30 Ekim 2016; 11:41:06 >
  • 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.