Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (187. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.235
Cevap
142
Favori
683.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alphi3458

arkadaşlar hgs etiketini nereye yapıştırıyorsunuz sorun çıkmaması için ayna altı mı yoksa siyah benekli alana mı

Mümkünse HGS'ye hiç bulaşmayın derim, durursun sinyal almaz, sinyal alır cezalı tebligat gelir filan. Ayrıca camda hiç estetik durmuyor. OGS alın ve cama monte etmeyin, geçişlerde aracın göğüsünde filan dursa bile sinyal alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silecekleri kaldırmak için

kontağı kapatınca silecek kolunu aşağı yöne çekin.
  • niye cama monte etmesin? aynanın arkasına ediyorsun ya da sağ üst köşeye de olur.
  • gokturk010 kullanıcısına yanıt
    yapışkan sticker yerine 10 lira farkla kart da alabilirsiniz. geçerken göğüsün üzerine koysanız iş görür sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hgs ve ogs icin ayna yanindaki o benekli yer idealdir. Hatta aynanin arkasina denk gelecek sekilde yapiatirirsaniz goruntu çirkinligide olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokturk010

Siz burdaki arkadaşlara bakmayın onlar sohbeti hobi olarak yapıyorlar elbette en iyisini tavsiye ediyorlar ama olayın mali boyutunu düşünmüyorlar.

Bende 1.2 var yeni aldık 2 ay oldu. 5 bin km oldu. yakıt ortalaması 6.0.

zayıf hissettirmiyor. bence oldukça yeterli. diğer aracım 1.4 tsi passat. ondan farklı değil. motorun yüksek devirdeki sesi daha güzel. hızlı hızlanman gerekirse zaten vites düşürünce her araç gibi bu da uçuyor ama düşürmeye de pek gerek kalmıyor. Aracı kullanmayanlar çok yorum yapıyor bu sizi şaşırtmasın. elbette 125 HP olan daha iyi bunu herkes biliyor. ama 1.2 de ayrı özel bir motor. fiyat meselesi var ve şehir içi yakıt meselesi var. bir de yüksek hızda 130+ hızlarda yakıt harcaması 1.4 e göre düşük diye iddia ediliyor yazılı kaynaklarda.

araç ucuz. vergisi de ucuz. her türlü yol şartına da uygun. içiniz de rahat dünya karbon salınımı açısından..

Benim canım 1.4 COD manuel istedi ama baz donanıma 1.4 motor getirmiyorlar. zaten kampanyadan aldık geçtik. uygun fiyat ancak öyle geldi.

size tavsiye ederim....

biri passat biri ford iki araç daha var. onları satıp bir a3 daha bile almak mümkün. o derece düzgün araç.

Aracınızı iyi günlerde kullanın. Aracınız baz model sanırım. Advance paket mevcut mu? Donanım listesi hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.

• var tabi advance paket iyi. bluetooth çift bölgeli klima jantlar mmi sis farları hepsi yerinde. cruise yok. Standart baz paket advance ile geliyor. bence iyi düşünmüşler. "boşline" karmaşası artık mevcut değil.

bir bayiye giderseniz size liste çıkarır. fiyat da çıkarır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokturk010 -- 3 Ocak 2016; 11:16:52 >
  • ön cam silecek lastiklerini değiştirmek istiyorum. çünkü camda çizgi halinde izler yapmaya başladı. şöyle bir şeye rastladım.
    --a3 ön cam sileceği--
    uygun mudur?
    değişimin nasıl yapıldığı hakkında en ufak bir fikrim yok ayrıca.
  • Bu ay kur ne durumda arkadaşlar bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neron_asi

ön cam silecek lastiklerini değiştirmek istiyorum. çünkü camda çizgi halinde izler yapmaya başladı. şöyle bir şeye rastladım.
    --a3 ön cam sileceği--
    uygun mudur?

Bu sileceklerin iyisi-kötüsü var mı?

Bu fiyattaysa ara sıra bende değiştireyim bari

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

quote:

Orijinalden alıntı: neron_asi

ön cam silecek lastiklerini değiştirmek istiyorum. çünkü camda çizgi halinde izler yapmaya başladı. şöyle bir şeye rastladım.
    --a3 ön cam sileceği--
    uygun mudur?

Bu sileceklerin iyisi-kötüsü var mı?

Bu fiyattaysa ara sıra bende değiştireyim bari

kargo veriliş süresi 1-2 hafta diyor. o kadar beklemeye razı mısınız.

• Orjinal pedal takımı kullanan var mı bu ilandakine benziyor mu servis 360 tl + işçilik diyor burada 100 tl buradan alsak servis takar mı acaba

• quote:

quote:

Orjinal pedal takımı kullanan var mı bu ilandakine benziyor mu servis 360 tl + işçilik diyor burada 100 tl buradan alsak servis takar mı acaba

Ben de geçen gün 16,5 dolara bu alttakini sipariş ettim. Hepsi aynı zaten. 20 liraya da taktırsam, 60 liraya filan geliyor. Bence orijinal almaya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: xcagatay

quote:

quote:

Orjinal pedal takımı kullanan var mı bu ilandakine benziyor mu servis 360 tl + işçilik diyor burada 100 tl buradan alsak servis takar mı acaba

Ben de geçen gün 16,5 dolara bu alttakini sipariş ettim. Hepsi aynı zaten. 20 liraya da taktırsam, 60 liraya filan geliyor. Bence orijinal almaya gerek yok.

bununla aynı galiba ben buradan alsam kime taktıracağım onu düşünüyorum esasında

• alphi3458 kullanıcısına yanıt
    Hepsi aynı bunların. Herhangi bir ustaya taktırabilirsiniz ama ben olsam ali expresten alır 20 gün bekler taktırırım.
  • quote:

Hepsi aynı bunların. Herhangi bir ustaya taktırabilirsiniz ama ben olsam ali expresten alır 20 gün bekler taktırırım.

beklemek sıkıntı değil ama kime taktıracağım sıkıntı servis takmaz değil mi bedelini versek
  • şimdi enderi aradım metin bey yurt dışındaymış ama arkdaşlar 30 tl ye takarız dediler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-yeni-golf-mk7-yeni-leon-mk3-yeni-audi-a3-passat-b8-pedal-seti-257303437/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false

http://www.aliexpress.com/w/wholesale-a3-pedal.html?spm=2114.01020208.0.329.eTemca&site=glo&SearchText=a3+pedal&g=y&SortType=total_tranpro_desc&groupsort=1&initiative_id=SB_20160106163906&shipCountry=tr

http://www.aliexpress.com/item/Car-Foot-Fuel-Brake-Clutch-pedals-Cover-for-Volkswagen-VW-GOLF-7-GTi-MK7-Skoda-Octavia/32217960458.html

bununla aynı galiba ben buradan alsam kime taktıracağım onu düşünüyorum esasında

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-yeni-golf-mk7-yeni-leon-mk3-yeni-audi-a3-passat-b8-pedal-seti-257303437/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false

Bu ürünleri ben de düşünüyorum.
    Elinize geçtiğinde yorumlarınızı buradan paylaşırsanız sevinirim.
    Eğer kaliteliyse ben de sipariş etmek istiyorum.

• Ben bir önceki A3'ümde kullandım. Orijinalle bence aynı görsellikte. Malzemesi farklı mıdır bilmem ama güzel ürün. Arabaya çok yakışıyor. Daha önce sahibinden.com üzerinden almıştım. Şimdi Ali expresten söyledim.
    Pedallarla ilgili tek sıkıntım biraz fazla kir gösteriyordu ama orijinal olan da öyledir. Yine de standart pedaldan güzel bence.
  • 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.