Şimdi Ara

Yeni atandığım okuldan ihraç edildim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Feto ya da cemaat ile hiç ilgim yok hatta din'e uzağım.Tek suçum vardı,sekülerist olmamdı.Nasıl atıldım,niye anlamadım,atatürk'çü bir yanım var.2 öğretmen arkadaşım da ihraç edilmiş,onlar da atatürkçü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 3 Eylül 2016; 10:11:05 >

• Memleketin geldiği şu durumdan utanıyorum hocam umarım bir hal çaresini bulursunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekülerist

Feto ya da cemaat ile hiç ilgim yok hatta din'e uzağım.Tek suçum vardı,sekülerist olmamdı.Nasıl atıldım,niye anlamadım,atatürk'çü bir yanım var.2-3 öğretmen arkadaşım da ihraç edilmiş,onlar da atatürkçü.

Bank asyadan havale yapan bile atılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük bir operasyon kurunun yanında yaşta yanıyor
  • Kurunun yanında yaşı bilerek yakıyorlar. Hazır fetöcüleri atarken şu atatürkçülerdende bir kurtulalım gözüyle bakıyolar. Farkında mısınız bilmiyorum ama karanlık günler bizi bekliyor.
  • Iyi olmus
    Devleti sonuna kadar destekliyorum
    Ne yaparsa iyiligimiz icin yapiyordur

Biz nerden bilek senin ogrencilere uyusturucu satip geceleri evde cima partileri vermiyeceginizi

• Demokrasi şöleni var hocam, boş ver sesini çıkarma ki birlik beraberliğimiz bozulmasın.

Not: ironi içerir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hala ülkemizdeki caddelerin reklam panolarında "Ensar Vakfı"nın panolarının dolaşmasına mı şaşmalı, yoksa buna mı?

• Çünkü ortadoğu demokrasisi bunu gerektirir.

• Ekşi'de de böyle bir başlık açmış birisi, eski mesajlarından ağır cemaatçi olduğunu ortaya çıkardılar. Cemaatçilerin propaganda amaçlı böyle takiyye mesajları oluyor.

Cemaatçi olsa bile hakkıyla orayı kazanmış, aktif terör olayına karışmamış insanların atılmasına karşıyım; orası ayrı.

• 221B baker street kullanıcısına yanıt
    Cadı avı saçma geliyor hocam bana . Cemaatci bir akrabam önce görevden alındı sonra tekrar başladı. O bile basladiysa yani işin içeriğini bilmeden sallamak saçma bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.