Şimdi Ara

yeni astra mı insignia mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aralık ocak gibi araç alıcaz o yüzden bi kaç sorum var
    1)şu an sitesinde yazan yeni astra 180 bg lik model 57 bin TL yılbaşında bu araç kaça gelir?(bi indirim oldu diyelin iyimserde olmayalım kötümser de olmayalım)
    2)yeni astrayı boşverip 50-60 tl arası insignia 2.el alsak daha akıl karı bişey mi olur?

arabayı 3 yıl kullanıcaz onu söyliyim.karşılaştırma biraz saçma olabilir ama bence o kadar da saçma bi karşılaştırma olmaz diye düşünüyorum.2 aracında özellikleri isteklerimizi eşit karşılıyor donanım falan olarak sadece hangisi daha akıl karı bi seçim olur onu merak ettik.

birde konuyla pek ilgisi olmayan bi sorum var sitelerinde baya bi corsa OPC reklamı yapmışlar bu araç bayilerde satılabiliyormu ve fiyatı nedir bilen var mı?

cevaplar için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killer_Elite -- 1 Ekim 2011; 23:34:44 >

• ben astra diyorum
  • İnsignia 180ps baz model 65 bin...
    Astra 180ps Sport 57 bin donanımları aynı sanırım...

iki araç içinde indirim olur yılsonu..tamamen kişisel beğeniye kalmış..
    segment farkından dolayı imkan varsa İnsignia diyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toz-koparan -- 1 Ekim 2011; 23:32:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

İnsignia 180ps baz model 65 bin...
    Astra 180ps Sport 57 bin donanımları aynı sanırım...

iki araç içinde indirim olur yılsonu..tamamen kişisel beğeniye kalmış..
    segment farkından dolayı imkan varsa İnsignia diyorum...

hocam insignia 2. el olucak mesajda belirtmeyi unutmuşum yani insignia olursa 50-60 bin tl arası bi insignia alıcaz 2. el.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killer_Elite -- 1 Ekim 2011; 23:36:02 >
  • bence sıfır alın tabi bagaj hacmi, geniş bi iç mekan ihtiyacı yoksa
  • insignia tabiki
  • sıfır Astra Sport alınabilir 55 bin civarı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astra mı Golf mü
    4 yıl önce açıldı
    Yeni Polo mu ? Yeni İbiza mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Punto mu Corsa mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birisi sıfır olacak, diğeri ikinci el. Satarken oluşacak değer kaybını düşünürsek ve benim kişisel tercihimi sorarsan insignia derim.
  • arkadaşlar 1. soruyuda bi yorumda bulunursanız sevinicem cevap atarken insignia deseniz bile
  • Guncel
  • insignia
  • insignia ama cosmo donanım olsun 2009-2010 modelleri 50 civarına bulursunuz
  • Konfor, genislik, bagaj, prestij
    Yani insignia
  • 3 Yıl kullanmalık bir aracı şahsen sıfır almam opel astra şekil ve güç itibariyle çok ama çok gözüme güzel göküne bir araç..

Temiz 2. el alın derim 3 yıl sonrada satarsınız sıfıra o kadar para verilmez..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.