Şimdi Ara

Yeni Assassin's Creed Duyurusu Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ubisoft, biraz önce bir sonraki Assassin's Creed oyununun Facebook üzerinden beğenildiğinde açıklanacağını duyurdu. Fakat kısa bir süre sonra duyuru geri alındı ve ilgili Facebook sayfası kapatıldı.

Assassin's Creed serisinin yeni oyunu (Assassin's Creed 3?) olacağı söylenen yapımın ilk görüntülerine ulaşabilmemiz için oyunun Facebook sayfasından beğenmemiz ve diğer oyunculara yaymamız gerektiği yazılmıştı. Fakat tahminen sistemde bir sorun yaşadıkları için bir süreliğine ertelendi çünkü sayaç çalışmıyordu. Daha şimdiden yaklaşık 1.6 milyon beğeneni olan Assassin's Creed sayfası için, daha kaç kişiye ihtiyaç duyduklarını merakla bekliyoruz.

Aşağıdan kaldırılan sayfanın bir görüntüsünü görebilirsiniz. Ortasında oynayan kısa videoda hiçbir şey belli olmuyordu fakat ilginç bir yazıya rastlanıyordu (Arapça?).

http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Yeni_Assassins_Creed_Duyurusu_Geliyor-15275.htm

• Resimden anladığım kadarıyla tekrar Altair i kontrol edeceğiz eğer böyle olursa müthiş olur ilk oyun beni gerçekten çok etkilemişti tekrar Altair ile oynamak güzel olur.
    Facebook hesabım olmadığı için yardımda bulunamıyacağım siz buraya resim ve videolarını koyarsanız sevinrim.
  • gelsin
  • Heyecanla bekliyorum Bu arada sayfayı beğenmek istiyen olursa

http://www.facebook.com/assassinscreed
  • Neslin en iyi serisi.
  • Resimde işaretlediğim yere dikkatlice bakım tam ağız yüz göz kaş filan var :D
  • Ve sayfanın profil resmide yeni AC'ye uyduruldu:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Altair Ibn La Ahd yazıyor.
    oyunun adı AC III mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnan1905

Altair Ibn La Ahd yazıyor.
    oyunun adı AC III mü ?

Altair Ibn La Ahd yazmıyor farklı birşey dikkatli bak birde adı Revelations.
    http://www.facebook.com/assassinscreed?sk=app_150031305061905 bu linkten videoya girin ve çok dikkatli izleyin o düz yeri su gibi düşünün siyah resimler çıkıyor bir süre sonra bir assassin görüyoruz birşey öldürüyor ve çok büyüyor ardından o arapça mı herneyse yazı çıkıyor bir süre beyaz oluyor siyah oluyor vs. vs. sonra benim verdiğim resimdeki şey çıkıyor hemen gidiyor. Birde videonun durgun olduğu bir yer var orda da o assassinin öldürüp sonradan büyüyen şeyin gövdesinde Apple Of Eden parçaları beliriyor. Videoya yoğunlaştırın kendinizi ön yüzü o birde arkaplanda olan hareketler var onları çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetoguzderin -- 30 Nisan 2011; 1:31:06 >

• Gelsin tabiki orjinal alacağım ps3'e 1. oyunu sevmesem de 2 ve brotherhood muhteşemdi
  •  Yeni Assassin's Creed Duyurusu Geliyor

Sanırım isim bu
  • IGN'de çıkan habere göre 3DS oyunun adı Lost Legacy Multiplatform oyunun adı ise Revelations.
  • Haydi bakalım, beklemedeyiz.
  • Bekliyemiyorum ya beni A.C. serisi kadar hiçbir oyun çekmiyor duyur artık yeni oyunu Ubi!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.