Şimdi Ara

Yeni Assassin's Creed Brezilya'da mı Geçecek? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hey allahım ne brezilyası ya sambamı yapacaz :) şöyle mısırda geçse (mısırda malzeme bol) piramitlerinde nasıl yapıldığını anlatan bölümler olsa piramidin içine girip (labirent gibiymiş) çıkış yolları arasak falan
  • çarlık dönemi rusyası da olabilirdi, bizimki de bolşeviklerin tarafında olurdu. bence değerlendirilebilecek bir fikir.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Belkide 4.oyun için demislerdir.yani 3. Oyuna brotherhood revelations gibi dk oyunlar gelecek sonra brezilya dir.hem brezilya da brezilyanin neresi... Fakat her ne olursa olsun okadar yer varken brezilyada geçmesi...olmamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fransız ihtilali olsa müthiş olurdu yaa :(
  • Bence Güzel Haber Sabırsızlıkla Bekliyorum Ve Bence Arjantin-Brezilya Savaşını Konusu Ele Alınacak

• Brezilya biraz saçma duruyor. eğer bu gerçekse, oyunculara hikaye ile ilgili iyi nedenler sunmalılar.

• apachi den sonra ancak samurai paklar bizi, japonya it is!

• saçmalıga bak brezılyanın neresınde geçecekmıs ne tarıhı var ki brezılyanın? çinde geçmesı gerçekten güzel olurdu..
  • çarlık rusyası fikrini mümkün değil yapmazlar... abd uydusu bir ülkenin yapımcısı cüret edemez böyle bişey yapmaya yada yapılırsada bolşevikler kötü gösterilir
  • Assassin's Creed Serisi Sayesinde Tüm Dünyayı Gezme Fırsatı Buluyoruz Fena Mı :D :D

• Brezilya güzel fikir bence. Portekizlilere karşı verilen mücadeleler bence çok iyi bir kaynak olabilir. Çarlık Rusyası dönemine gelince, Bolşevikler kötü taraf gösterilse bile bizim suikastçı o zaman Çarlık Rusyasına çalışması lazım ki böylelikle yenilen tarafta yer alır ve bu fikir de yatar.

• Yakında günümüze gelir ondan sonra da geleceğe giderse şaşırmam. Gerçi hazır elleri değmişken Fransız İhtilali'ni görsek fena olmazdı.Ya da Uzak Doğu'ya da gidilebilir.Oldukça köklü bir kültür var zaten.

• Bir dakika ya AC III bittiğinde Connor daha 30 yaşındaydı ve oyun ? işaretleri bitti sen şimdi AC II nin ana karakteri Ezio yu 3 oyunda kullanmışsın Connor u daha gençken hiç mi sayacaksın ?! ayrıca Brezilyanın ne tarihi varmış da orda geçecek ya ? söylenti değil adam resmen açıklamış işte... Olmaz Ubisof olmaz.

• İlla tanınmış toplulukların tarihine mi bakalım. E tamam o kadar b*kunu çıkartmaya gerek yok ama Brezilya'nın da tarihi bence gayet hoş ve güzel olabilir. Tamam Fransız İhitilali mükemmel olur o ayrı, ayrıca Uzakdoğu da çok güzel bir fikir. Ama sadece bu ikisi yetmez, bence Brezilya gayet iyi.

• Yetmez derken demek istediğim adamlar hem ihtilali hem de ondan sonrasında uzak doğuyu yaptı sonra ? yeniliklere açık olmak lazım (lütfen eleştirenlere kötü birşey söylemiyorum sizlerin de eleştirme hakkınız var ben sadece yorumumu yazdım)

• Serinin artık bittiğini gösteren oyun zaten Assassin's Creed 3'tü. Bu da üstüne tuz biber olur.

Assassin's Creed efsanesi, Brotherhood'la bitti. Revelations'ı bile saymıyorum.

• mecburen brezilyaya taşımak zorundaydılar adamlar her yıl oyun çıkarabilmek için birbirlerine yakın oyunlar çıkartıyorlar e şimdi hemen hemen o çağda brezilya ve amerika kırsal alan bakımından aynı idi e işte corner ı taşıcaklar brezilyaya orda 1 2 görev ormanlık alanlarda 2 3 ağacı değiştirip önümüze sunucaklar olay belli. sorunlu oyun çıkartmasında ilk gün yaması hala yetersiz
  • Yazık ya oyunu ne hale getirdiler. Amerika saçmalığı yetmedi şimdide brazilya çıktı. Serinin eski oyunlarını oynamaya devam ediyorum . Ac3 sayesinde seriden soğudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Campo

Mimarisi güzel olan yerlerde geçsin İtalya ve İstanbul çok güzeldi ama Amerikayı beğenmedim.Mesela bence yeni oyun Çin'de geçsin çok daha güzel bir seçim olurdu.

Aynen katılıyorum tarihi yapıların daha yoğun olduğu ülkeler AC için daha uygun, çünkü daha iyi görsellik sunuyor. Amerika doğru düzgün tarihi olan bir ülke değil. Çin çok uygun olurdu bence de, Rusya da olabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 12 Aralık 2012; 17:48:17 >
  • AC3 ü yenı aldık bı durun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.