Şimdi Ara

Yeni askerlik sistemiyle askere gidecek olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 hafta önce üniversiteden mezun oldum. İş ararken, başvuru sürecinde askerlik büyük sıkıntı oluyor. Sektördeki deneyimli insanlarında yönlendirmesi üzerine askere gidip zorunlu görevi aradan çıkartmaya karar verdim. Ve bu yeni sistemle dahil olan yedek astsubaylık ve hali hazırda var olan yedek subaylık çok dikkatimi çekmeye başladı. Görevimi bu şekilde icra edersem görevim süresince biriktireceğim parayla hayata 1-0 önde başlayabilirim. Şimdi sormak fikr almak istediğim konu, haftaya salı günü tam olarak yasa kesinleşicek ve eskisi gibi belirli celp dönemlerinde değil her ay askere gidilebilecek. Yasa çıkar çıkmaz yoklamaya girsem yedek subaylık ve astsubaylık çıkma ihtimali nasıl olur sizce arkadaşlar? Herkes benim gibi düşünüp bu şekilde başvurabilir. 1-2 celp bekleyip öyle mi gitsem diyorum. O zamanda TSK’nın ihtiyacı kalmamış olabilir. Alımlar azalabilir. İlgisi olan arkadaşlarla konu üzerine beyin fırtınası yapalım. Tek başıma üstesinden gelemedim

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeerLikeMan -- 20 Haziran 2019; 16:21:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• bende gitmeyi düşünüyorum para bırıktırıp yurtdısında dil kursuna baslıcam.

ama ben psikoloji mezunu oldugum ıcın psikolog olarak yapıcam sanırım saglık asteğmeni olucam fakat yeni sistemde neler olur bilmiyorum. 12 ay yaparım heralde sisteme göre
  • Umarım istediğin gibi olur. Astek olursan gerçekten görev süresi boyunca güzel birikim yapılıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.