Geçen gün Twitter'da dolaşırken görmüştüm bu armayı. Acaba FB logoda değişikliğe mi gitse diye tartışılmış. Ben arma gibi işlere çok önem veririm. Takımların armalarını yenilediği, minimalist ve monogram tasarımlara geçtiği şu dönemde, şöyle bir logoya geçsek hayır demem. Sizin de görüşlerinizi merak ediyorum. Normalde daire içindeydi, über PS yeteneğimle daireyi yok ettim. Alt kısımdaki sırıtışa takılmayın. Bu arma konusunda geçmiş zaman için örnek de mevcut. Benimki beyin fırtınasıdır şu anda. Elbette bu armanın içine kuruluş tarihi, formanın üzerindeki reklerle iç içe girmesin diye beyaz bir çerçeve eklenebilir. Gördüğünüz gibi Sarı ve Lacivert'den başka bir renk yok. Tercihe göre palamut yeşil yapılabilir belki. Ama sıkıntı şu; bizim gibi yeniliğe kapalı, özellikle takım söz konusu olduğunda böyle yenilemelere karşı çıkan, "ilk yapılan"ı gereksizce, kutsalmış gibi savunan Türk taraftar profiliyle böyle bir yenilik yapabilir misin? Keşke bizden de çıksa böyle radikal değişiklikler. Ben bu konuya kendi takımları için GS ve BJK'li arkadaşları da bekliyorum. Sizce armalarımızın günümüz standartlarına ayak uydurmasının zamanı gelmedi mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 12 Temmuz 2021; 19:28:35 > |
YENİ ARMA DÜŞÜNCESİ
-
-
Ben de benzer şeyler düşünmüştüm bir ara. Armada kulübün adının yazılması çok şık durmuyor, bence de bu şekilde sadeleştirilmesi lazım. Kırmızıya gerek yok ama palamut yeşili kalsa güzel olur. Bir de burada farklı tonlar kullanılmış onlar orijinale sadık kalınabilir. Logo şekillerinde de üstteki daha tanıdık geldiği için hoşuma gitti ama alttaki de Arsenal logosu gibi üçgene benzerse o da fena olmayabilir.
-
Bence logomuz gayet güzel, 3. forma gibi formalarda farklı tasarımlar denenebilir tabii. Şu formadaki çok güzeldi mesela:
-
Eine sağlık
mesaj yanlış yazildigi icin düzeltildi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedoa -- 13 Temmuz 2021; 18:27:59 > -
Bence şu kanarya olayı değişmeli artık. Kalecinin teki sarı forma giyiyor ve fazla zıplıyor diye kanarya demişler. Allah'tan amerikalı falan değilmiş. Arizona kertenkelesi derlerdi yoksa.
-
Hali hazırda Galatasaray logosu bence diğer takımlara göre sade ve şık duruyor. Fener ve Besiktas sadelesmeye gidebilir. Ornegin fb logosunun etrafindaki Fenerbahce yazisi gunumuz icin biraz eski kalıyor.
Konunun ilk fotosundaki logo gibi olsa daha iyi olabilirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bob Seger -- 13 Temmuz 2021; 20:27:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu anki logo gayet iyi, değiştirmeye hiç lüzum yok.
-
Kesinlikle değişmeli.
-
Kırmızı renk olmayabilir. 2 yıldız çıkarılabilir. Daha minimalist ve modern bir tasarım olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 17 Temmuz 2021; 7:30:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
logosuz formamız var işte daha ne olsun. bence gayet de modern bir tasarım. valencia da geçen helsinki açında attığı golden sonra arma aradı formada, güya bulamadı. tabi biliyor formada arma olmadığını, gülüştüler yine.
şu yıldızları da koymaktan tamamen vazgeçmek lazım. formaya kattığı hiçbir anlamı yok bence. görüntü kirliliği. illa olacaksa, arma tek başına yeter.
yukarıdaki arma mavi renk içerisinde kaybolup gitmiş. maç esnasında da kimse armayı detaylı göremez. bence yakın mesafeden bakış yerine, uzak mesafeden bakışta etki bırakacak her türlü forma tasarımı daha yerinde olur.
doğrusu forma önü veya arkasında kullanılabilecek, çok daha büyük ve transparan bir logo da iyi giderdi diye düşünüyorum. daha çok farklılık yaratmak lazım. bu tarz logoların kullanılmasını sevmiyorum.
-
ben bu konuda biraz muhafazakar birisiyim.
Kuruluşa ait herşey muhafaza edilmeli diye düşünüyorum.
Misal takımı kanarya değil de boğa temsil etsin diyenler de var. Ona da karşıyım. Arkasında hikaye olmayan birşeyi bünyem kabullenmiyor.
-
Öylede hocam man city inter psg juventus degistirdigi zaman kotu geliyodu şimdi daha iyi olmuş demiyo musunuzquote:
Orijinalden alıntı: oldboiben bu konuda biraz muhafazakar birisiyim.
Kuruluşa ait herşey muhafaza edilmeli diye düşünüyorum.
Misal takımı kanarya değil de boğa temsil etsin diyenler de var. Ona da karşıyım. Arkasında hikaye olmayan birşeyi bünyem kabullenmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ucuzcufiko -- 2 Eylül 2021; 1:52:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko
Öylede hocam man city inter psg juventus degistirdigi zaman kotu geliyodu şimdi daha iyi olmuş demiyo musunuz
Alıntıları GösterCity'nin eski logosu daha asil duruyor bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 2 Eylül 2021; 1:59:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Osmanlıca Arap alfabesiyle olan yazılar Türkçe Latin alfabesiyle yazılmalı ve bu eski logoya dönülmeli. Çok daha modern duruyor şu anki logodan.
-
kırmızıdan nefret eden bir camianın kendi armasında kırmızı ve sarı renkler bir arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk_o -- 3 Eylül 2021; 16:40:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Türk_okırmızıdan nefret eden bir camianın kendi armasında kırmızı ve sarı renkler bir arada
Kırmızıdan niye nefret edelim hocam?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Türk_okırmızıdan nefret eden bir camianın kendi armasında kırmızı ve sarı renkler bir arada
Kırmızı babanızın malıydı sanki.
-
Kolay anla dinle logomuzdaki kırmızının anlamı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Genç DüşünürKırmızıdan niye nefret edelim hocam?
Alıntıları GösterGeçtiğimiz senelerde bi 10-15 yıl önce bir oyuncunuz Kadıköy'e kırmızı düz bir tişörtle gelmiş, taraftarin isliklamasi sonucu tişörtü çıkarmak zorunda kalmıştı. O yüzden aklımda böyle kalmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- forma arkasına isim yazma nerede yazılır
- passolig para çekme
- 12 yaş altı maça biletsiz girebilir mi
- fenerium alt avis tribünü neresi
- aziz yıldırım mafya mı
- football manager 2024 ücretsiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X