Geçen gün Twitter'da dolaşırken görmüştüm bu armayı. Acaba FB logoda değişikliğe mi gitse diye tartışılmış. Ben arma gibi işlere çok önem veririm. Takımların armalarını yenilediği, minimalist ve monogram tasarımlara geçtiği şu dönemde, şöyle bir logoya geçsek hayır demem. Sizin de görüşlerinizi merak ediyorum. Normalde daire içindeydi, über PS yeteneğimle daireyi yok ettim. Alt kısımdaki sırıtışa takılmayın. ![]() ![]() Bu arma konusunda geçmiş zaman için örnek de mevcut. ![]() Benimki beyin fırtınasıdır şu anda. Elbette bu armanın içine kuruluş tarihi, formanın üzerindeki reklerle iç içe girmesin diye beyaz bir çerçeve eklenebilir. Gördüğünüz gibi Sarı ve Lacivert'den başka bir renk yok. Tercihe göre palamut yeşil yapılabilir belki. Ama sıkıntı şu; bizim gibi yeniliğe kapalı, özellikle takım söz konusu olduğunda böyle yenilemelere karşı çıkan, "ilk yapılan"ı gereksizce, kutsalmış gibi savunan Türk taraftar profiliyle böyle bir yenilik yapabilir misin? Keşke bizden de çıksa böyle radikal değişiklikler. Ben bu konuya kendi takımları için GS ve BJK'li arkadaşları da bekliyorum. Sizce armalarımızın günümüz standartlarına ayak uydurmasının zamanı gelmedi mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 12 Temmuz 2021; 19:28:35 > |