Şimdi Ara

Yeni aracım ile yaşadığım bazı sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet 2009 makyajlı kasa citroen c4 aldım geçenlerde. Arabanın rölantide sesini duymazdım. Önceki sahibi 10/40 shell yağ koymuştu. Kullanım klavuzuna baktım 5w40 total yağ koymanın daha iyi olacağını düşündüm. Yağı değiştirince Arabanın motor sesi azalacağına çoğaldı, tam dikkat edemedim ama ufak bi çıt çıt subap sesi gelmeye başladı. (Soğukken ses yok) Yağ ince olduğundan ısınınca dahada inceldiğinden dolayı bu sesleri duyuyor olabilirmiyim? Çeşke yine shell 10w40 alsaydım dedim kendi kendime.

Diğer bir sorunum Sol arka tekerden kaymak gibi yollardan tıkırtı geliyor. Milletin arabası bozuk yollarda ses çıkarır bizimki düzgün yollarda. Elimle arabayı salladığımdada arka tekerden bu tık tık sesini duyabiliyorum.

Kafama takılan bu soruncuklar için ne yapmalıyım? Yardımlarınızı rica ederim.

• Disk ve rotlarda sorun olabilir.

quote:

Diğer bir sorunum Sol arka tekerden kaymak gibi yollardan tıkırtı geliyor. Milletin arabası bozuk yollarda ses çıkarır bizimki düzgün yollarda. Elimle arabayı salladığımdada arka tekerden bu tık tık sesini duyabiliyorum.
  • Hocam elinle arabayı salladıgına göre arac haklı korkudan ses cıkarıyordur

• Aracımın motoru aynı bu arkadaşın gibi çalışıyor şık şıklı normalmidir
  • Arka tekerlere ufak taşlardan girmiş olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvendiğin bir usta yok mu hocam
    Sor soruştur. İyi bir ustayı ben çok önemsiyorum. Dinler, bakar, nereye bakacağını bilir.
  • Sikir sikir sesi buyuk ihtimal subap ayari bozuklugunun isaretidir. Tabi tek basina emin olamayiz ama ona bi baktir. Tekerden gelen ses ise bilyelerden geliyor olabilir hocam.

Su konuyu bi incele istersen

http://forum.donanimhaber.com/m_26159357/f_//tm.htm#26159357

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 10 Aralık 2014; 13:59:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.