Şimdi Ara

Yeni arabalarda neden Kapı Çıtaları olmuyorrr?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
7.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni model araçların birçoğunda yan kapılara plastik çıtalardan koymuyorlar... Oysa bunlar birçok ufak kazanın kapı saclarına zarar vermesini önleyebilir.

Bunun bir mantığı var mı yoksa tamamen maliyet meselesi mi?

• opsiyon olarak veriliyor(bazılarında) birde oradan kırpılıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: retro.

opsiyon olarak veriliyor(bazılarında) birde oradan kırpılıyoruz
    Geri gelmesini çok istiyorum olmadığında araba çok ucuz gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

Alıntıları Göster
    Kapıdaki deliklerin açılması için kalıp ve üretim maliyetleri + çıtaların ve sabitleme parçalarının maliyeti + işçilik süresi derken güzel bir ekonomi kaynağı oluyor markalar için...Ayrıca bugünlerde en önemli gündemlerden biri olan yakıt tüketimini düşürmek için (ağırlık azaltarak) de ufak da olsa bir katkısı oluyor.
    Yani tamamen duygusal...

• quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

Alıntıları Göster
    Gövde rengi olmayanları çirkin duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Gövde rengi olmayanları çirkin duruyor.

Alıntıları Göster
    Ben kendim alıp çift taraflı bantla yapıştırdım.Çıtalar yokken bi aracın yanına park etmeye çekiniyor insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Ben kendim alıp çift taraflı bantla yapıştırdım.Çıtalar yokken bi aracın yanına park etmeye çekiniyor insan.

Alıntıları Göster
    Hem tasarım hemde maliyet boyutu var.Çıtasız kapılara daha iyi şekil veriliyor,ortadan geçen bir çıta tasarımı sınırlandırıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Alıntıları Göster
    benim aracımda da yok ve ceremesini çekiyorum :( kapıda 3 tane göçük var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan_wrc

benim aracımda da yok ve ceremesini çekiyorum :( kapıda 3 tane göçük var.

Alıntıları Göster
    benim meg de var çok işe yarıyor ayrıca spor da duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

benim meg de var çok işe yarıyor ayrıca spor da duruyor

Alıntıları Göster
    servise 650 TL bayılalım diye . CRV me aldığım gün yapıştırdım 650 tl hem görsel olarak güzel hemde kesinlikle çok koruyucu. Arabayı ormana park ettiğimiz için hayvanlardan korumak için çok işe yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: octaviabrs

servise 650 TL bayılalım diye . CRV me aldığım gün yapıştırdım 650 tl hem görsel olarak güzel hemde kesinlikle çok koruyucu. Arabayı ormana park ettiğimiz için hayvanlardan korumak için çok işe yarıyor.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 22 Haziran 2012; 21:45:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: octaviabrs

• otoparklarda her zaman gerekiyo sen dikkat etsen yanindaki etmeyebilir. ama gövde rengi olmayanlara sinir oluyorum hele acik renk arabalarda çok sırıtıyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _999_

otoparklarda her zaman gerekiyo sen dikkat etsen yanindaki etmeyebilir. ama gövde rengi olmayanlara sinir oluyorum hele acik renk arabalarda çok sırıtıyo.
    Gercekten cok gereklı bence otoparkalarda yandakı aracın sızın kapınızı delık deşık etme durumu var.Çıtalar bence bu durumda devreye gırıyor.Gercekten gereklı bence.
  • Çıta bence'de çok gerekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

Çıta bence'de çok gerekli
    Kapı kollarının bulunduğu kısım çıtadan daha dışarıda, çıtayı ne diye koydular merak ediyorum. (Çıta lastiklerin hizasında.)

• quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Kapı kollarının bulunduğu kısım çıtadan daha dışarıda, çıtayı ne diye koydular merak ediyorum. (Çıta lastiklerin hizasında.)

Alıntıları Göster
    arka kapı darbesine çıta da çözüm olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan99747

arka kapı darbesine çıta da çözüm olmuyor.

Alıntıları Göster
    benim tam çıtaya vurdular. servise gittim, çıta kapının onarımından ve de boyanmasından daha pahalı, tamı tamına 275 tl. dondum kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jvcjvc

benim tam çıtaya vurdular. servise gittim, çıta kapının onarımından ve de boyanmasından daha pahalı, tamı tamına 275 tl. dondum kaldım.

Alıntıları Göster
    Çıta arabanın tasarımına göre işe yarıyor veya yaramıyor ama çoğu arabayada yakışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

Çıta arabanın tasarımına göre işe yarıyor veya yaramıyor ama çoğu arabayada yakışıyor.

Alıntıları Göster
    Benimde geri gelmesini istediğim bir aksesuar paketi.O kadar kapı açma özürlü insanımız varki en azından arabayı onlardan koruyor birde kaldırım taşı dubalar vs varki sormayın gitsin ama gel görki sanırım firmalarda müşteriyi daha çok servise çekebilmenin yolunu düşünüyor.Bakınız makyajsız kasa focus ve makyajlı focusta olmayan kapı çıtaları hani estetik deseniz onuda bozmuyor ama

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.