Bildirim
Yeni arabalarda neden Kapı Çıtaları olmuyorrr?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
opsiyon olarak veriliyor(bazılarında) birde oradan kırpılıyoruz -
Geri gelmesini çok istiyorum olmadığında araba çok ucuz gözüküyor.quote:
Orijinalden alıntı: retro.
opsiyon olarak veriliyor(bazılarında) birde oradan kırpılıyoruz -
Kapıdaki deliklerin açılması için kalıp ve üretim maliyetleri + çıtaların ve sabitleme parçalarının maliyeti + işçilik süresi derken güzel bir ekonomi kaynağı oluyor markalar için...Ayrıca bugünlerde en önemli gündemlerden biri olan yakıt tüketimini düşürmek için (ağırlık azaltarak) de ufak da olsa bir katkısı oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: TSForever
Geri gelmesini çok istiyorum olmadığında araba çok ucuz gözüküyor.
Alıntıları Göster
Yani tamamen duygusal...
-
Gövde rengi olmayanları çirkin duruyor.quote:
Orijinalden alıntı: TSForever
Geri gelmesini çok istiyorum olmadığında araba çok ucuz gözüküyor.
Alıntıları Göster -
Ben kendim alıp çift taraflı bantla yapıştırdım.Çıtalar yokken bi aracın yanına park etmeye çekiniyor insan.quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
Gövde rengi olmayanları çirkin duruyor.
Alıntıları Göster -
-
benim aracımda da yok ve ceremesini çekiyorum :( kapıda 3 tane göçük var.quote:
Orijinalden alıntı: ykaya1983
Ben kendim alıp çift taraflı bantla yapıştırdım.Çıtalar yokken bi aracın yanına park etmeye çekiniyor insan.
Alıntıları Göster -
benim meg de var çok işe yarıyor ayrıca spor da duruyorquote:
Orijinalden alıntı: ercan_wrc
benim aracımda da yok ve ceremesini çekiyorum :( kapıda 3 tane göçük var.
Alıntıları Göster -
servise 650 TL bayılalım diye . CRV me aldığım gün yapıştırdım 650 tl hem görsel olarak güzel hemde kesinlikle çok koruyucu. Arabayı ormana park ettiğimiz için hayvanlardan korumak için çok işe yarıyor.quote:
Orijinalden alıntı: shockwave23
benim meg de var çok işe yarıyor ayrıca spor da duruyor
Alıntıları Göster -
.quote:
Orijinalden alıntı: octaviabrs
servise 650 TL bayılalım diye . CRV me aldığım gün yapıştırdım 650 tl hem görsel olarak güzel hemde kesinlikle çok koruyucu. Arabayı ormana park ettiğimiz için hayvanlardan korumak için çok işe yarıyor.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 22 Haziran 2012; 21:45:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: octaviabrs
servise 650 TL bayılalım diye . CRV me aldığım gün yapıştırdım 650 tl hem görsel olarak güzel hemde kesinlikle çok koruyucu. Arabayı ormana park ettiğimiz için hayvanlardan korumak için çok işe yarıyor.
-
otoparklarda her zaman gerekiyo sen dikkat etsen yanindaki etmeyebilir. ama gövde rengi olmayanlara sinir oluyorum hele acik renk arabalarda çok sırıtıyo.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gercekten cok gereklı bence otoparkalarda yandakı aracın sızın kapınızı delık deşık etme durumu var.Çıtalar bence bu durumda devreye gırıyor.Gercekten gereklı bence.quote:
Orijinalden alıntı: _999_
otoparklarda her zaman gerekiyo sen dikkat etsen yanindaki etmeyebilir. ama gövde rengi olmayanlara sinir oluyorum hele acik renk arabalarda çok sırıtıyo. -
Çıta bence'de çok gerekli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapı kollarının bulunduğu kısım çıtadan daha dışarıda, çıtayı ne diye koydular merak ediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX
Çıta bence'de çok gerekli(Çıta lastiklerin hizasında.)
-
arka kapı darbesine çıta da çözüm olmuyor.quote:
Orijinalden alıntı: _Maxy_
Kapı kollarının bulunduğu kısım çıtadan daha dışarıda, çıtayı ne diye koydular merak ediyorum.(Çıta lastiklerin hizasında.)
Alıntıları Göster
-
benim tam çıtaya vurdular. servise gittim, çıta kapının onarımından ve de boyanmasından daha pahalı, tamı tamına 275 tl. dondum kaldım.quote:
Orijinalden alıntı: gokhan99747
arka kapı darbesine çıta da çözüm olmuyor.
Alıntıları Göster -
Çıta arabanın tasarımına göre işe yarıyor veya yaramıyor ama çoğu arabayada yakışıyor.quote:
Orijinalden alıntı: jvcjvc
benim tam çıtaya vurdular. servise gittim, çıta kapının onarımından ve de boyanmasından daha pahalı, tamı tamına 275 tl. dondum kaldım.
Alıntıları Göster -
Benzer içerikler
- en iyi bijon anahtarı hangisi
- kör nokta aynası nereye takılır
- ankara trafik denetleme şube müdürlüğü detsis no
- manuel vites takılı kaldı
- kaporta çürük macunu
- toyota fiyat listesi 2025
- opel corsa elektrikli fiyat
- taigo bagaj hacmi
- nio türkiye"ye gelecek mi
- el konulan sigorta şirketleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X