Şimdi Ara

Yeni Android Uygulamam -FASTFOOD CEPTE-SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
5
Favori
2.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bir süredir android programlamayla uğraşıyorum, bir arkadaşımında grafik ve içerik yardımıyla bu uygulamayı yaptım.Uygulamada çok kullanılan fastfood restoranları nın ürünlerinin fiyat görsel ve kalorilerini görebiliyorsunuz, bunu masadan kalkmadan karar vermek için düşündük.Destek olursanız seviniriz
     Yeni Android Uygulamam -FASTFOOD CEPTE-SS'li Yeni Android Uygulamam -FASTFOOD CEPTE-SS'li
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.KCdroid.fastfoodcepte
    Öneri ve görüşlerinize açığız arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O KC -- 21 Mart 2013; 15:20:49 >

• nerden indircez *

Orijinalden alıntı: emre845

nerden indircez *

Ekledim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    iOS 8.3 Uyumlu Tweakler [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Über faydalı bir program bence,indirmenizi tavsiye ederim.

Hadin iyi kalorilere..
  • Sekmeler arası geçiş için parmağı sağa-sola hareket ettirerek geçmek güzel olacaktır, Play Store'da olduğu gibi bir şey diyorum yani. Restoranlar sekmesindeki restoran isimlerinin boyutları cihazın ekranına göre otomatik olursa daha dolgun durur ve arka planda da logolarına uygun yarı şeffaf font olursa güzel görünür. Restoranların ürünleri listelenirken kategori isimlerine tıklanıldığında o ürünleri listemeye açma/kapama fonksiyonu olursa güzel olur, Yemek Sepeti uygulamasındaki gibi. Sepet kısmı farklı yapılmış ama yazılar daha kalın olursa daha okunaklı olur diye düşünüyorum. Umarım firmalar isimlerinin kullanılmasında hassas değildir. Güzel bir uygulama, güzel fikir, başarılar dilerim.

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Sekmeler arası geçiş için parmağı sağa-sola hareket ettirerek geçmek güzel olacaktır, Play Store'da olduğu gibi bir şey diyorum yani. Restoranlar sekmesindeki restoran isimlerinin boyutları cihazın ekranına göre otomatik olursa daha dolgun durur ve arka planda da logolarına uygun yarı şeffaf font olursa güzel görünür. Restoranların ürünleri listelenirken kategori isimlerine tıklanıldığında o ürünleri listemeye açma/kapama fonksiyonu olursa güzel olur, Yemek Sepeti uygulamasındaki gibi. Sepet kısmı farklı yapılmış ama yazılar daha kalın olursa daha okunaklı olur diye düşünüyorum. Umarım firmalar isimlerinin kullanılmasında hassas değildir. Güzel bir uygulama, güzel fikir, başarılar dilerim.

Hocam önerileriniz için çok teşekkür ederim çok değerli benim için, her eksiğimi kapatıp güncellicem bende zaten, iyi kullanımlar dilerim

• Deneyeceğim mesajım bulunsun.

ρѕη: αcмzѕlи
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bajo

İndirdim bence güzel düşünülmüş işe yarar diğer restoranların kalorisinide eklerseniz bide hosta, aba piknik vs gibi yerleri eklerseniz baya iyi olur. Ben sevdim güzel

Hocam önerilere göre yeni restoranlar ekleyeceğiz, teşekkürler

Tebrik ederim ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

BJK ŞEREF BEY STADI
  • 5 yıldız panpa on numara biji.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemek listesi bölümünü daha kullanışlı yapın hocam, görsel olarak

Orijinalden alıntı: Brk_^^

Bayıldım fiyatlar olması gerkeçten iyi . İnternet gerekirmi ? yani internetin olmadıgı yerde kullanabilirmiyiz uygulamayı ?

İnternete gerek yok hocam offline program fakat güncelleme varmı diye online da girin arada

Diğer yorumlarınız için çok teşekkür ederiz arkadaşlar, önerilerinizi dikkate alıyorum.

Orijinalden alıntı: Brk_^^

Bayıldım fiyatlar olması gerkeçten iyi . İnternet gerekirmi ? yani internetin olmadıgı yerde kullanabilirmiyiz uygulamayı ?

Ben kullandım sorun yok
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.