Şimdi Ara

Yeni Android Futbol Oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Türklerin geliştirdiği yeni bir futbol var oldukçada eğlenceli bir denemenizi tavsiye ederim.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rasterstudios.footballcraft

Video

Description
    Football Craft (Soccer Craft)is a 3D mobile soccer shoot strategy game with realistic physics calculations.
    4 Different game modes(Tournament (only available at pro version), Wall Kick, Hit Targets, Free Shots) at 3 different difficulty levels.There are 16 teams at tournament level at 1 difficulty level.
    Ability to watch goal replays.
    High detailed 3D models.
    Upgradable soccer player skills.
    Customizable soccer player (Skin, Hair, Shirt, Short, Sock, Player Name, Shirt Number).
    Ability to adjust your shoot power and swerve.
    Different goalkeeping attributes.
    3 Types of high score lists.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khognar -- 18 Haziran 2013; 16:56:56 >

• 1.Madem yapımcı türk neden oyun türkçe dili de desteklemiyor veya en azından türkçe açıklama yok?
    2. aynen şunu yazmş

quote:

Mehmet Sadık Akyol - 18 Haziran 2013 Salı - 1.0 sürümüne sahip Samsung Galaxy Mini
    Best soccer game i played in android.
    İ like replay and shot physics features.game is enjoyable.

Madem yorum yapıcan bare türkçe yap

3.Kendi programına kendi yorum yaptığınıhttps://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QBXuaI1QTUc şu videodan anlayabilirsiniz

Tanıtım videosunu bile aynı google hesabından yüklemiş bide yorum yapıyor

• LegendM kullanıcısına yanıt
    evet dostum bende geliştirme ekibindenim. zaten sitede credits bolumunde yazıyor adım. lokal dil desteği de koymak isterdik ama kolay olmuyor. İnşallah ileride ekleriz. bu arada oyunu oynarsan oyunla ilgili eleştirilerini de beklerim mutlaka. kolay gelsin. @LegendM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.