Şimdi Ara

[YENİ] AMD Radeon R9 D970 (HD9970) serisi EKİM Ortasında Rafralda.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
2
Favori
6.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Statistik

quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Orijinalden alıntı: rezes

AMD Radeon R9 D970 a ait olası spesifikasyonlar

HD 7970 GHz Edition,% 25 daha iyi

Yeni serinin adlandırması doğrulanmamış olsa da, yeni bir kart için mümkün olan en iyi isim. Bu Hawaii GPU 40 ROP ile birlikte 2.560 Stream işlemcisi ile donatılmış olacağını düşünülüyor.

[YENİ] AMD Radeon R9 D970 (HD9970) serisi EKİM Ortasında Rafralda..

23-25 EYLÜL 2013 tarihinde BF4 ile birlikte AMD nin yeni amiral gemisinin lansmanı kuvvetle muhtemel. Bu ihitimal önümüzdeki günlerde kuvvetlenip kesinlik kazanıp kazanmadığını hep birlikte göreceğiz.

KAYNAK
    ÇEVİRİ

@rezes
    çıksın kart ve gorelım,
    ben yüzde 25 degıl yüzde 10 ancak bekliyorum.
    % 25 devrim demektir hele beklnek kart yur dışı fıyatı 550 dolar olduktan sonra.
    buldozer mıctı, yeni o kadar dolarlık ıslemcısı mıctı, bence bundanda bır cıkıs yolu bulamıcaklar, resmen asparagas.
    snin verdiğin habere demiyorum yanlış anlama, genel olarak dıyorum. çıksın gorucez.

@Rubisco
    @M@U

vallahi deymez boşuna yazıyorsunuz,
    ama size 2 nize karşi sevgim saygım sonsuz.

%10 mu?! 7970 GHZ'in ozel sogutmali modellri cok kolay bir sekilde %20-25 oc oluyor, buna da en kotu %5-10 ek verimlilik artisindan eklersen rahat bir sekilde %25-30 artis saglanabiliyor, AMD de nvidia ve intel'in kullandigi uyuduruk "boost" isimini kullanabilir, hani o enerjiden tasarruf etmek icin bostayken veya tam yuk altinda degilken saat hizi dusuyor ya, AMD de aynisi yapabilir, default saat hizini sozde 700 yapip, boost hizini da 1150-1200 falan yapsa, kartlarin kutularinda da koca harflerle %50 BOOST falan yazsa, zor bir sey degil aslinda

tekrarlıyorum 9 serisi 7 serisi hd 7970 ghz ed ustune yüzde 10 yapsın opup basınıza koyun.
    gonul ıeterkı denıldıgı gıbı yüzde 25 olsun fakat tamamen pazar oyunları tuketıcıyı yanıltıcak haber ve verıler.
    böyle bır sey mumkun degıl.
    yüzde 25 bekleyende ahmaktır.
    eger bpoyle bır sey olur ıse AMD tarafından devrım olur.
    bekleyip göreceğiz.

başka bır yazımdada yazmıştım.
    TItanı hayatta hıc bır uygulamada gemez bu yenı serının çıkacak 9970 serisi.
    hatta ve hatta dahada ileri götürüyorum fikrimi, gtx 780 nın bıle altında kalır vede oyle beklendıgı gıbı yurt dışı fıyatı 550 dolar olmaz.
    ahanda bu da son.
    buyrun yazın artık kim ne yazıcaksa.

• Valla ben de 5870-6970 gibi bir fiyasko olmasından çekiniyorum.. Ama 7970 çıkalı 2 sene olacak nerdeyse, bu kadar zamandan sonra adam gibi fark koyması lazım.
  • Tahminen 7970ghz üstüne %15-20 lik performans artışı mutlaka olacaktır aksi durumda amd kart satamayacağını gayet iyi biliyor derslerini aldılar bu tarz bir yanılgıya tekrar düşeceklerini hiiiç sanmıyorum.çıkışından sonraki optimizeli sürücülerini beklemek doğru olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimal %10dan fazla fark olur, nvidia gibi eski seriyi o.c. yapıp piyasaya sürselerdi %10performans farkı yakalarlardı hemde daha ucuz maliyetli olurdu. bu kadar argeye yatırım yapıpta %10fark olcağını sanmam. tabi kart çıkmadan belli olmaz yinede
  • Bu firmalar bu kadar uyuz olmak zorunda mı ? Kardeşim, paylaşın işte gerçek birkaç bilgi. Biliyorum, politikanıza, piyasaya uygun değil ama, verin bilgileri sonra herkes planını yapsın.
  • Dediğine az da olsa katılıyorum. Lakin AMD'nin dediğin kadar kötü performanslı yeni seri çıkartması, nVidia'nın lehine olacak ve buda pazar payını arttırmayla birlikte belkide fiyatları da arttırmasına vesile olacaktır.
    Sonuç olarak nVidia fiyat arttırıp, AMD perf. düşürürse olan son kullanıcıya yani bizlere olacaktır. Bu yüzden AMD'nin perf. düşük yeni seriler çıkartmasını istemiyorum şahsen, rekabeti bırakmamalılar.

Ayrıca 9970 bence GTX770 ile GTX780 arasında olacak, o da olmazsa yuh artık hiç olmasın daha iyi yani.
  • Arkadaşlar % olarak net bir şey konuşmamız abes olur. Mantıken yinede düşünüyorum vede AMD 2 senenin ardından çıkaracağı kartla %25 fazla performans vermek zorunda. Ne konuşsak boş havanda su döveriz ancak. Unutmayalım adamlar 2 senenin ardından dönüyorlar piyasaya. 7970 in üstüne 25% performans koymayacak kartı piyasaya sürmez AMD. Eylüle kadar herşey netleşir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 14 Ağustos 2013; 12:14:51 >
  • Gerçekten şimdi aklıma takıldı acaba bu yeni kartlar HD 7970 O.C ekran kartın'dan 20 veya 30'un üstünde fps verir mi. Yeni kart almalımıyım kararsızım gerçekten.
  • BR9 kullanıcısına yanıt
    Valla siz, belanızı arıyorsunuz belli. Elinizde güzel kartınız var, harcamayın onu hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Valla siz, belanızı arıyorsunuz belli. Elinizde güzel kartınız var, harcamayın onu hemen.

Yok ya insanın aklı karışıyor şimdi bu kartlar elimizdeki kartlar bu kartlar çıkınca pert olacak gibime geliyor sanki. Düşünsene AMD'nin yeni nesil kartları çıkıyor ve HD 7970'den 30 fps fazla veriyor şok olurum gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

quote:

Güzel bir seri olacak ama çok geç gelecekler be kardeşim. Ekim' de lanse edilse, bizim ülkemize gelmesi, fiyatların oturması...

hocam ikimizden başka bu forumda 3570k-gd55-hd4000 kullanıp 9000serisini yolunu gözliyen varmıdır bilmiyorum,güzel bir seri gelsede bitse artık çilemiz

hd3650 kullanıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BR9

quote:

Yok ya insanın aklı karışıyor şimdi bu kartlar elimizdeki kartlar bu kartlar çıkınca pert olacak gibime geliyor sanki. Düşünsene AMD'nin yeni nesil kartları çıkıyor ve HD 7970'den 30 fps fazla veriyor şok olurum gerçekten

30 kare fark olacağına hiç ihtimal vermem tahmini 20 kareyi geçmez

• quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

quote:

Dostum sence gerek var mı 20 karelik fark için geçiş yapmaya nediyorsun senden yorum alalım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

quote:

Dostum sence gerek var mı 20 karelik fark için geçiş yapmaya nediyorsun senden yorum alalım

Benge gerek yok ileride daha az slot kaplayan ikinci bir kart alıp cf yaparsın daha mantıklı olur.

• quote:

Gerçekten şimdi aklıma takıldı acaba bu yeni kartlar HD 7970 O.C ekran kartın'dan 20 veya 30'un üstünde fps verir mi. Yeni kart almalımıyım kararsızım gerçekten.

Bu soruyu geçen de sormuştun ve herkes değmeyeceğini söylemişti ama enteresan biçimde hâlâ kararsız olduğunu yazmışsın.. Hangi konuydu, hatırlamıyorum şu an. İlla almak istiyorsan, kimseye sormadan al bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Gerçekten şimdi aklıma takıldı acaba bu yeni kartlar HD 7970 O.C ekran kartın'dan 20 veya 30'un üstünde fps verir mi. Yeni kart almalımıyım kararsızım gerçekten.

Bu soruyu geçen de sormuştun ve herkes değmeyeceğini söylemişti ama enteresan biçimde hâlâ kararsız olduğunu yazmışsın.. Hangi konuydu, hatırlamıyorum şu an. İlla almak istiyorsan, kimseye sormadan al bence.

Geçen sorduğumda GTX 780 serisi ile kıyaslamak için sormuştum şimdi amd'nin yeni serileri için danışmak istedim sadece kararsızlık değil şöyle söyliyim fps farkının nekadar olacağı hakkında bir bilgi birde tam olarak gerek var mı yok mu emin olmak amacıyla sorayım dedim

• BR9 kullanıcısına yanıt
    Bu kartla 780 hemen hemen denk olacağı için iki sorunun da cevabı aynı olur. Arada (tahminen) en fazla ± % 10 fark olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 14 Ağustos 2013; 14:00:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Bu kartla 780 hemen hemen denk olacağı için iki sorunun da cevabı aynı olur. Arada (tahminen) en fazla ± % 10 fark olur.

o zaman son kez söyliyeyim hiç bulaşmıyorum kart sanırım yeterli olacak benim için ki zaten oynadığım oyunlarda v-sync vesayre kısıyorum
  •  [YENİ] AMD Radeon R9 D970 (HD9970) serisi EKİM Ortasında Rafralda..

eğer ki resim doğruysa bu kart ya oc ile ya da stok halde titanı da geçiyor gibi
    aldığı gpu puanını alabilen bir titan amp! var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 14 Ağustos 2013; 17:50:54 >

• Rezes - Foxbat konu açsın... Rubisco da yazsın... Ben de forumdan keyif alayım... Yemin ediyorum bu forumun kullanıcıları artık donanımhaber kalmak için çırpınıyor... Editörü - habercisi - yöneticisi... Bunların hiçbirini tanımıyorum arkadaş ben, forumu adam eden böyle kullanıcıları tanıyorum... Foruma yöneticilerine falan da teşekkür etmiyorum bizi bir araya getirdikleri için... Onların bizi bir araya getirdiği falan yok...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.