Şimdi Ara

yeni almış olduğum aracımın güvenliği için ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni almış olduğum 2009 model opel astra güvenliği için ne yapmalıyım. kendi bünyesindeki immobilozer kilit yeterlimidir. yoksa alarm ya da direksiyon kilidi de takmalımıyım. etrafımdaki bazı opel kullanıcılarına baktığımda alarm tertibatı kullanmadıklarını görüyorum. sizler ne yapıyorsunuz güvenlik için. bu tür araçlarda alarm ya da direksiyon kilidi taktırmıyormusunuz? görüşlerini bildirirseniz sevinirim.

• Uzaktan kumandayla kapıyı kitledikten sonra muhakkak kontrol et hırsızlar artık sinyal bozucu jammerlar taşıyor.Ben başka bir güvenlik önlemi almıyorum allaha emanet duruyor.
  • H kasayı bilmiyorum fakat G kasada kapıları kilitledikten sonra aynı tuşa tekrar basın, aracın içinden kapı kilitlerini açmayı önlüyor. Onun dışında immobilizer zaten yeterli olacaktır. Bir de aracınız üst donanımsa kapılarda zorlanma olduğunda korna ve sinyal ile haber veriyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perikard
    H kasayı bilmiyorum fakat G kasada kapıları kilitledikten sonra aynı tuşa tekrar basın, aracın içinden kapı kilitlerini açmayı önlüyor. Onun dışında immobilizer zaten yeterli olacaktır. Bir de aracınız üst donanımsa kapılarda zorlanma olduğunda korna ve sinyal ile haber veriyor diye biliyorum.

Aracim enjoy spor paket. Boyle bir ozelligi varmi bilmiyorum
  • bence oturduğunuz veya işyerinizin olduğu muhit ile de ilgili biraz. tabi yine de siz bilirsiniz, gayet güvenli bir semtte de içiniz tamamen rahat etsin isteyebilirsiniz. benim tavsiyem en sağlamı kalitelisinden baston direksiyon kilidi kullanmanızdır. bunun haricinde alarmlar zaten caydırıcı değil, kaldı ki immobilizer zaten var aracınızda.
  • Ben sadece baston kilit kullanıyorum, o da caydırma amacıyla yoksa hırsıza kilit, alarm vs. dayanmaz.
  • Anladigim kadariyle bu tip arac kullanan kimseler alarm kullanmiyor. Sadece direksiyon kilidi kafi. Bilmem dogrumu anladim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maaşlı bekçi tut bi tane sabaha kadar otursun içinde bundan güzel güvenlik olmaz :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangsuui

Ben sadece baston kilit kullanıyorum, o da caydırma amacıyla yoksa hırsıza kilit, alarm vs. dayanmaz.

Çok doğru diyorsunuz, geçenlerde bizim patronun mercedes s500 ün kapılar kilitli kaldı, servisten elemanlar en fazla 1 dakikada alarmı dahi çaldırmadan açtılar kapıyı. Mercedesin bu sınıf araçlarını bu kadar çabuk açıyorlarsa bizim araçların vay haline.
  • Baston kilidi kolay kolay açamazlar gibime geliyo çünkü ben kilitlerken bile zorlanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fio48

Bu yöntemi kullan.

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/14245/17207761/1/japonlar-bunu-da-yapti.aspx

Bayan kullanırsak camı kırarlar gece gece aman dikkat

• quote:

Bu yöntemi kullan.

Çok daha sakat olur kanaatindeyim ...

• Kasko yaptırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

quote:

Bu yöntemi kullan.

Bayan kullanırsak camı kırarlar gece gece aman dikkat

quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

quote:

Bu yöntemi kullan.

Çok daha sakat olur kanaatindeyim ...

1.33'üncü dakikayı izlemediniz sanırım.Bayan size özel.Fakat 1.33 teki hırsızlara...

• Kasko haricinde hangi yontem daha caydiridir. Baston ya da alarm. Ya da her ikiside mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Baston kilidi kolay kolay açamazlar gibime geliyo çünkü ben kilitlerken bile zorlanıyorum

Baston kilit kullanırken direksiyonun dar kısmına takınız. Eğer geniş kısma takarsanız direksiyonu yamultup baston kilidi çok rahat çıkartabiliyorlar.

Resimde kırmızı ile belirttiğim yerlere takarsanız daha iyi koruma sağlanır. Beyaz ile belirttiğim kısıma asla takmayınız.

yeni almış olduğum aracımın güvenliği için ne yapmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: batlı

Kasko haricinde hangi yontem daha caydiridir. Baston ya da alarm. Ya da her ikiside mi.

Alarm daha caydırıcı olabilir bence..
  • güvenlik önlemleri belli arkdaşlar sıralamışlar ama yinede tam garantili koruma sağlamaz, -başına bekçi dikemeyeceğine göre- bir hırsız bunların hepsini çözebilir,en güvenlisi kasko'dur, gerisi allaha kalmış.
  • Kafasına takan hırsız her yolu deneyip bişeyler yapar. Alarm en caydırıcısıdır, apaçi alarmı değilde düzgün bişey taktırmanız iyi olur.

Aracın içinde hiç bişey bırakmayın. 10 kuruş için camı bile kırarlar. Görünürde hiç bişey olmasın. Torpito kilidi varsa oraya koyup kilidini kitleyin.

AVM tarzı otoparklarda, açık alana koyacaksanız uzaktan kumandayı kullanmayın anahtarla kitleyin kapıları. Sinyal kod çözüler ile aynı frenaksı kopyalayıp sizin kapılarınızı açıyorlar.

bunun dışında Allah'a emanet artık :) He birde otoparklara anahtar bırakmayın. Kaskonuz varsa anahtarı bıraktığınız zaman araç çalınırsa falan kasko işlem yapmıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.