Şimdi Ara

Yeni Ali Agaoglu Reklamlari - Ana Konu -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ev mev alın der
  • yeni bölümmmmmm
  • böyle görmemiş biri daha yok
  • home office dediydi dersiniz
  • Yapılacak sitelerin küçük küçük parça ortaklık verebilir.
    Oturdugun yerden kirayla kazanırsın başka nasıl kazanabilirsin ki?
  • Yeni ev yapıyordur onun reklamı başka nerde kazandıracak. Herkese para vermeyecek ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TURAN APP [ANA KONU]
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yukari
  • Şirket binasından çıkar, arabası getirilir, arabasına biner, bir kadın kapıyı kapatır, görgüsüzlüğünü kanıtlar. Tebrik ediyorum büyük bütçeli bir reklam olmuş
  • yer kapak
  • Evin kapı deliğinden şemsiye çıkarır.
  • Yaptım olacah dediği yerleri gösterir belki
  • ne tanırım ne ederim ama gorunce nefret ediyorum su adamdan gosteris meraklısı kendini begenmisin teki.paramla alayını satın alırım edaları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 16 Eylül 2011; 16:59:44 >
  • Adam görgüsüzün önde gideni.Bi ara da yakışıklıyım falan diyordu.Demek millet o kadar yavşıyor ki buna adam gerçek dünyada yaşamıyor artık.Hayal aleminde 18 yaşındayım, yakışıklıyım diye geziyor herif.Adam benzinsiz elektrikle çalışan araba aldı diye sırf adama özel vergi düzenlemesi mi ne yapıldı.Yahu 10 tane araba alacağına al 3 tane, kalanıyla git bir okul yaptır-yaptırdıysan bir daha yaptır- da adam desinler.Sakıp Sabancı gibi işadamlarını çok özleyeceğiz bu gidişle.
  • Koca kafalı burjuva. Kendini aklı sıra sevimli göstermeye çalışıyor. Birde İnşaatlarında çalışan insanların hayat şartlarını gösterse ya reklamlarında.
  • 5 yıl ağaoğlundan faizsiz kredi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

böyle görmemiş biri daha yok

• 10bin peşin giriş katı 300bin lira bende faizsiz kredi veririm tabi
  • Şu reklamlarda diye gülmesi varya resmen siz enayileri çatır çutur sömürüyoruz der gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.