Şimdi Ara

Yeni aldığım sistemi calistiramadim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

AMD Ryzen 5 7500F

Asus Prime B650M-K AMD AM5 DD5

SAPPHIRE AMD RADEON™ RX 9060 XT

NZXT C750 Bronze

Kioxia Exceria Plus G3

Patriot Viper Venom 32 GB (2x16)

Thermalright Assassin X 120 Refined

Boyle bir sistem topladım. Başlangıçta sistemi bir türlü çalıştıramadım. Güç kaynağına kısa devre yaptırdım sorun olmadığını gördüm. Tekrar taktım yine çalışmadı.Ekran kartını çıkarıp denemek istedim. Ekran kartını çıkardığımda bilgisayar çalıştı. Ekran kartını tekrar geri taktım bilgisayar yine çalışmadı.Yani hiçbir şekilde fanlar çalışmıyor elektrik gelmiyordu.Ekran kartını taktım ama karta güç vermedim.Bu şekilde de bilgisayar yine çalıştı. Sorun ne olabilir bıosumu güncellemem gerekiyor? Monitörde HDMI girişi yok kasayı da monitöre bağlayamıyorum.

Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buradaki kilit nokta şu çeşitli kombinasyonlar denemişsiniz ve ekrankartını pci express portuna takıp güç kablosunu bağladığımda pc çalışmıyor ama ekran kartına güç vermeyince pc çalışıyor.Buradan sonra 2 seçenek var ya ekran kartında ya güçte proble arayacağız pinler tam oturuyormu acaba biraz sert takılabilirler her şey yerine oturuyormu kontrol edin sonrasında pcde varsa elinizde başka ekran kartı veya ekran kartını başka bir pcde denemeniz lazım umarım güç kaynağı bozuktur bazen çalışsa bile yüke binince çökebiliyor sıfır aldığınız için bağlantıları kontrol ettikten sonra test imkanınız varsa sorunu test edip videolarını çekip iadeye başlayın yoksa direkt video ile paketleyip iade veya değişim talep edin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

2 tane slot var kartta.İkisini de kullandim

Eyvallah hocam.Gercekten ekran kartını takarken zorlaniyorum.Hem kasanin arkasına hemde anakarta doğru itelemem gerekiyor.Korkarak taktım birkaç kez.Daha önceki sistemlerinde ekran kartım dahili idi.Harici ilk kez kullanacağım.Bu şekilde anakart tan görüntü aktarilayamayacagini da öğrenmiş oldum..

hocam ramlik fln bir işiniz yok pcyi çalıştırarak hatayı 2 parçaya kadar indirdiniz zaten pci express portuna korkmayın kasayı yatırın ve üstten bastırın tık sesi gelmeli öyle kasa arkasından fln destek almaya gerek kalmaz yatırınca videoları var izleyin güç soketlerinin ve ekran kartının iyice oturduğuna emin olun anlıyorum bilen için basit gelebilir ama ilk defa yapanlar için zorlanabilirsiniz ama gerekli videoları YouTube'dan izleyin kendinize güvenin olmazsa yaptığınız işten emin olduktan sonra yinede çalışmazsa bozuktur.ilk açılması için 30snye kadar bekleyebiliraini monitörû acip kapayın fln

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Tavsiyeleriniz ile sistemi aldım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.