Şimdi Ara

yeni aldığım sistem çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sistemi topladım fakat ekrana görüntü gitmiyor yardımcı olabilecek var mı ?

GSKILL8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

AMDFX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci

ASUSR9 270X DirectCU II TOP 2GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

MSI970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart

WD3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk

COOLER MASTERRC-K350 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

• fanlar dönüyor ama bip sesi gelmiyor
  • Ramleri teker teker söküp farklı soketlerde dener misiniz bir de bi konuda bir arkadaş klavye mouse u sökünce bilgisayarının açıldığını söylemişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bip sesi gelmiyor dediğinize göre sistem hiç açılmıyor, bağlantıları doğru yaptığınıza emin misiniz? Özellikle power kabloları.
  • Rabelisa kullanıcısına yanıt
    yanlış yapmış olabilirim ilk kez topluyorum bilgisayarcı arkadaşımla topladım hocam.

arkadaş işlemcin uyum göstermiyordur sistem uyumsuzdur benim dükkandan takas ederiz parçaları amd işlemcimi taşlıyor durmadan.

sistem uyumlu mu hocam ?

hiç güvenmiyorum herif taktı takas yapalım diye
  • Hannibal222 kullanıcısına yanıt
    butun hersey uyumlu duruyor bir parcada sorun olabilir yada eksik kqblo takimi konuyu uplayimde cevap verir bilen biri belki :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akbabali34

butun hersey uyumlu duruyor bir parcada sorun olabilir yada eksik kqblo takimi konuyu uplayimde cevap verir bilen biri belki :)

teşekkürler :)

işlemciyi tam oturtamamış olabilirim belki sistem şuan dükkanda yarın birdaha bakıcaz.

uyum konusunda tedirgin etti arkadaş bana kalırsa işlemcime göz dikti amd yi taşlıyor arkadaşının takas ederiz benim dükkandan ama amd de zor satılıyor vs anlatıyor arkadaşlığı batsın çok üstüne düştü takas konusununç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Aldığım Kasa Nasıl?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sakın takas yapma güzel sistem güç kablolarını iyi taktığına emin ol parçaların doğru şekilde takıldığına da bilen başka birine kontrol ettir olmadı
  • Sistem ne kadar tuttu?
    Her sistem acilirken bip sesi gelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MAXSTAR kullanıcısına yanıt
    1902 lira toplamda vatandan %25 indirim ile almıştım.
  • kesinlikle yapmam zaten güvendiğim birisi değil.
  • başka marka ram tak öyle dene bazı anakartlarda ram uyum sorunu olabiliyor.

aslında çalışması lazım vatan bilgisayar defolu ürünmü sattı yoksa.. vatan bilgisayar defolu sattıgınıda bilmez. vatanıda kazıklamış olabilirler. tanımam etmem vatan bilgisayarı.

static yüzünden amd işlemci bozulmuş olabilir.

monte ederken anti static takman gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknown115 -- 6 Mart 2014; 13:29:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: unknown115

başka marka ram tak öyle dene bazı anakartlarda ram uyum sorunu olabiliyor.

aslında çalışması lazım vatan bilgisayar defolu ürünmü sattı yoksa.. vatan bilgisayar defolu sattıgınıda bilmez. vatanıda kazıklamış olabilirler. tanımam etmem vatan bilgisayarı.

static yüzünden amd işlemci bozulmuş olabilir.

monte ederken anti static takman gerekiyor.

ekran kartının çeltiğinde hasar var ve bilgisayarcı toksitlenme olduğunu söylüyor.

• Ekrana görüntü gelmiyorsa çalıştığından emin olmak için anakartınızın arkasındaki vga veya dvı hdmı gibi çıkışlardan monitöre bağlayın ve tekrar deneyin eğer görüntü geliyor sistem çalışıyorsa intelde bazı z87 lerde biostan açmak gerekir başlangıçta pcı slotunu biostan seçmek lazım.
    Zaten çalıştığından emin olun testler yapın sonrasında ekran kartı için biostan ufak bir ayarlama gerekiyor pcı3 ekran kartlarında işlemcinizinde pci3 desteklemeside gerekir yanı sıra ama destekliyordur tahminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Ekrana görüntü gelmiyorsa çalıştığından emin olmak için anakartınızın arkasındaki vga veya dvı hdmı gibi çıkışlardan monitöre bağlayın ve tekrar deneyin eğer görüntü geliyor sistem çalışıyorsa intelde bazı z87 lerde biostan açmak gerekir başlangıçta pcı slotunu biostan seçmek lazım.
    Zaten çalıştığından emin olun testler yapın sonrasında ekran kartı için biostan ufak bir ayarlama gerekiyor pcı3 ekran kartlarında işlemcinizinde pci3 desteklemeside gerekir yanı sıra ama destekliyordur tahminim.

ekran kartının çeltiğinde hasar var ve bilgisayarcı toksitlenme olduğunu söylüyor.

ekran kartını değiştirdiğimde sistem çalışıyor
  • O zaman servise gönderin ekran kartınızda sorun demekki ama anakarttaki slota zarar vermediğinden emin olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

O zaman servise gönderin ekran kartınızda sorun demekki ama anakarttaki slota zarar vermediğinden emin olun.

2 tane ekran kartı slotu var başka ekran kartı taktığımda çalışıyor slotta sorun olmamalı.
  • Hocam sen al makineni evine bırak o bilgisayarcıyıda :) o ekran kartınıda al vatana git de görüntü gelmiyor bana yenisini verebilirmisiniz kutusunu falanda götür çıkartır verirler yenisini hemen :)
  • yagsız kontak spreyle temizlemen lazım. toksit tıbbi bir kelime zehirlenme demektir. anakartta nemden yada rutubetten dolayı oksitlenme var. elektrigi iletmeme sorunu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.