Şimdi Ara

Yeni Aldığım Bilgisayara Kurulum Yapamıyorum(Acil Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde olan windows 7 iso dosyasını usb belleğime windows7 usb dvd download tools programı aracılığıyla attım usb yi bilgisayara taktım kurulum başlatılıyor dan sonra sürücü yükleme hdd i C D olarak ayırdığımız yerde sürücü bulunamadı hatası verdi vatan bilgisayara götürdüm ellerinde olan windows 10 usb bellekle denediklerini öyle bir hata almadıklarını bildirdiler fakat bende daha önce aynı iso ile 4 bilgisayara format attım hepside hala sıkıntısız çalışıyor bunun sebebi nedir ? biostan yapacağım bir ayarla düzelirmi anakartım msi z170a pro intel

• Farklı usb yerlerine dene , ben böyle çözmüştüm.

Uefi varsa anakarta legancy yap, bazen win8 yada other secenekleri var onu ayarla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: borembo

Farklı usb yerlerine dene , ben böyle çözmüştüm.

Uefi varsa anakarta legancy yap, bazen win8 yada other secenekleri var onu ayarla

farklı usb yerlerini tek tek deneyeceğim,Uefi varsa anakarta legancy yap ın açlımımını yada ne yapmam gerektiğini yazarmısınız? Kusuruma bakmayın Teknoloji konusunda biraz cahilim
  • W7 Neden kuruyorsun? Bak adamlar W10'da sorun yaşamamışlar. Git Windows sitesinden W10'u USB'ye yazdır, yükle. W7 Artık oyunları desteklememeye başladı. Bir tek oyunlar değil "Mouse , PC Bileşenleri , Kulaklık" vs şeyler de bazen destekleyemeyebiliyor. Yani git en güncel sistem olan W10'u kur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuna Yoni

W7 Neden kuruyorsun? Bak adamlar W10'da sorun yaşamamışlar. Git Windows sitesinden W10'u USB'ye yazdır, yükle. W7 Artık oyunları desteklememeye başladı. Bir tek oyunlar değil "Mouse , PC Bileşenleri , Kulaklık" vs şeyler de bazen destekleyemeyebiliyor. Yani git en güncel sistem olan W10'u kur.

Hangi mouse hangi kulaklık desteklemiyormuş windows 7'yi çok merak ettim.
  • Korkusuz Üye kullanıcısına yanıt
    Misal, örnek verdik. (Sende Varya Arkadaş) Ne gerek var güncel W10 varken W7'ye?
  • Win 7 hala en iyisi.
    USB yerine CD burn edip denerdim ben olsam. Anakarttan uefi yi disable edip dene bir de. Hangi surucuyu bulamadigini soyluyor ? bootable usb yi yanlis kurmus olabilirsin. Rufus ile dene.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuna Yoni

Misal, örnek verdik. (Sende Varya Arkadaş) Ne gerek var güncel W10 varken W7'ye?

Örnek vermedin , bir yerinden bir şey uyudurup burda yalan yanlış bilgi verdin.
  • Korkusuz Üye kullanıcısına yanıt
    Tamam bilader sen çok biliyon git hallet sorunu anasını satayım.
  • cevaplar için teşekkürler windows 10 pro indirdim şauan usb ye atıyorum
  • hangi anakarttan var? bazı anakartlarda usbden yükleme yapmak için bir ayar açmak gerekiyor sanırsam.
  • Adam win7 kurmak istemis yardım edecegine git win10 kur diyorsun. Boş konuşacagına yardım etmeye çalış

Win 10a yeni gectim win update ayarlayamadigim icin lanet ettim, bazen kapat dedigimde sadece ekran karariyor, bu tür hatalar var bunlar düzelene kadar geçmeye gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borembo -- 14 Nisan 2016; 23:46:48 >
  • oguzhan0101 O kullanıcısına yanıt
    Uefi Kısaca biosun geliştirilmiş hali efi olarakta geçebilir.özelliklerini hatırlamıyorum ama kısaca güvenligi arttırdı,2 terabyttan yüksek hddlere destek verildi.

Bios=32bit windows
    Uefi=64bit windows örneği gibi

microsoft ayriyeten Uefi destekli format kalıpları paylaşıyor.

Bazı secenekler var biosta ,win8 den eski sistemleri kurmak istersen onlari ayarlaman lazim

Win7 isolari eski oldugu icin uefi destegi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borembo -- 14 Nisan 2016; 23:55:38 >
  • z170'a eskisi gibi W7 kuramıyorsun ISO'yu farklı yöntem ile yazman gerekli.
  • cevaplar için te?ekkürler internetten ara?tyrdym ve direk windows 7 yazdyrylyp atylmyyormu? bende bununla ü?ra?amayaca?ym için windows 10 attym destekledi sorunda çykartmady fakat sanyrym crackli oyunlarda sorun oluyormu? hatta ?uan minecrafty kuramyyorum sebebi windows sürümündenmi onuda bilmiyorum bu yüzden en kysa zamanda windows 8.1 e dönece?im
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.