Şimdi Ara

Yeni aldığım bilgisayar internette çok yavaş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün arkadaşa Asus X550LB-XO025H Intel Core i7 4500U 1.8GHz 8GB 1TB 15.6" laptop aldık. Bilgisayar internette çok yavaş. Benim 5 yıllık bilgisayarım bile sayfaları daha hızlı açıyor. Sebebi ne olabilir?

• Aynı sorun bende de var çözüm bulamadım.

İ7-4700hq
    16gb ram
    nvidia gforge 750m ekran kartı
  • Bağlantı türünüz nedir? Kablolu mu bağlanıyorsunuz? Normalde bu sorun bağlantı hızı bağlantı gücü ile alakalıdır fakat bulunan ethernet kartı ile ilgili olabilir. Belki de driver güncellemesi gerekebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Driver leri yükleyin sonra kablo ile internete girmeye çalın.

• Asus larda bu problemler sık görünmeye başladı

• Arkadaşlar bende benzer bir cihaz var, amazonda da okuduğum kadarıyla bu Asus cihazlarda kullanılan wireless alıcısı dandik. Bende aynı sorunu yaşadım birçok kişi yaşamış. Ben gidip biraz daha güzel usb wifi adaptör aldım sorunu bu şekilde çözdüm. Sizede tavsiye ederim.
  • Konuyu haziran ayında açmıştım. Cevaplar biraz geç gelmiş. yine de teşekkür ederim. Kablolu bağlantıda da sıkıntı vardı. Sorunu çözemeyince ürünü geri gönderdik para iadesi yapıldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni bir bilgisayar alıcağım
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin yeni toplama pc aldım i5 9400f asus rog strick rtx 2060 ekran kartı asus prıme B365M-K 9. nesil anakart bilgisayarı 1 ay önce aldım kurdum win 10 daha sonra oyunlara girdiğimde 150 ve üstü pingler almaya başladım pc yi yeniden başlatıyorum oyuna giriyorum ilk bi 5 dakika 50 60 pinglerde seyrediyor daha sonra 150 ve üstüne yükseliyor fakat internetimde bi sıkıntı yok heryere baktırdım kablolara kendi servisimi çağırdım modemde bi sorun yok artık en son heralde bilgisayarda sorun var 1 ay önceye kadar kötü bir pc im vardı o da aynı şekilde masaüstüydü ondada şuanki ethernet kablosunu kullanıyordum fakat 1 ay önce bu pc yi aldım 7000 bin küsür para verdim ama şuan ping üzerine kurulu oyunlar oynayamıyorum eski bilgisayarımda hiç bir sorun yoktu ve şuan turnuvalara katılmam gerekiyor e-sporcuyum ve hiç bir şey yapamıyorum lütfen yardımcı olun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.